• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Severek ayrılmak..

rumus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
1.282
584
333
Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek a

Son düzenleme:
Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek anlatacağım ve beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok ..
Dün gece ilişkimizi konuşarak medeni bi şekilde(o da nasıl oluyosa)tamamen bitirdik.Bana seni seviyorum ama seninle evliliği düşünemiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve ben senin üzülmeni istemiyorum dedi.
Bende beni oyalaman beni sevmiyo olmandan daha çok yaralar dedim.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.
Bunun nedeni de bence ilişkinin uzaması uzadıkça b.ku çıkıyo derler ya öylesi işte.Ona da hak veriyorum bi yandan ama insanın içinde birazcık olsun sevgi kırıntısı olsa çabalar düzeltmenin yollarını arar ne bileyim beynim uyuşmuş durumda ne düşüneceğimi de bilmiyorum :( Ama insan şöyle oturup düşününce geçen o kadar zamana yanıyo üç yıl dile kolay..Ailem de biliyodu akrabalarım da öğrendi sağolsun dedikoducu işgüzar kuzenlerim.Biraz da bunun yükü altında eziliyorum.Daha önce hiç mi ilişkim olmadı oldu,hiç mi ayrılığı tatmadım en fenasını..ama severek ayrılmak başkaymış işte:/
Hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu ? sonrasnda daha güçlü bi şekilde devam ettiğiniz? ( ilişkinize) sizce aradan aylar geçtikten sonra araması varlığıma alıştığından kopadığı için midir yoksa o süreçte düşünmeye fazlaca vakti olduğu için bensiz bi hayatı düşünemediği için midir? çok garip bi duyguymuş :/
Yorumlarınızı merakla bekliyo olcam özellikle de bu durumu yaşayan ve sonrasında gülen taraflardan..

canınız sağolsun beni istemeyeni ben hiç istemem

Off yine gıy gıy sevgili ayrılık muhabbeti mi çekemicem diyenleriniz olabilir ama içimi dökecek anlatacağım ve beni anlayacağını düşündüğüm kimsem yok ..
Dün gece ilişkimizi konuşarak medeni bi şekilde(o da nasıl oluyosa)tamamen bitirdik.Bana seni seviyorum ama seninle evliliği düşünemiyorum çünkü anlaşamıyoruz ve ben senin üzülmeni istemiyorum dedi.
Bende beni oyalaman beni sevmiyo olmandan daha çok yaralar dedim.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.
Bunun nedeni de bence ilişkinin uzaması uzadıkça b.ku çıkıyo derler ya öylesi işte.Ona da hak veriyorum bi yandan ama insanın içinde birazcık olsun sevgi kırıntısı olsa çabalar düzeltmenin yollarını arar ne bileyim beynim uyuşmuş durumda ne düşüneceğimi de bilmiyorum :( Ama insan şöyle oturup düşününce geçen o kadar zamana yanıyo üç yıl dile kolay..Ailem de biliyodu akrabalarım da öğrendi sağolsun dedikoducu işgüzar kuzenlerim.Biraz da bunun yükü altında eziliyorum.Daha önce hiç mi ilişkim olmadı oldu,hiç mi ayrılığı tatmadım en fenasını..ama severek ayrılmak başkaymış işte:/
Hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu ? sonrasnda daha güçlü bi şekilde devam ettiğiniz? ( ilişkinize) sizce aradan aylar geçtikten sonra araması varlığıma alıştığından kopadığı için midir yoksa o süreçte düşünmeye fazlaca vakti olduğu için bensiz bi hayatı düşünemediği için midir? çok garip bi duyguymuş :/
Yorumlarınızı merakla bekliyo olcam özellikle de bu durumu yaşayan ve sonrasında gülen taraflardan..

aslında sen olası nedenleri açıklamışsın
giden zamana yanıp da ayrılmakdan korkmak
daha yaşamadığın zamanlara şimdiden yanmak olur
nedenin geçirdiğiniz 3 sene olmasın
sevdiğine eminmiisn ?
gerçi sen emin olsan da karşı taraf sana dürüstçe söylemiş
çok zorlamamak lazım
:20:

Biz 7 senedir beraberiz ve onu her ilk görüşümde heyecanlanırım ve bi gün olsun hiç sıkılmadım onun yanındayken he kavgada ettık tartıştık ama her sorunu çözdük ve nişanlıyız.Bence ilişki tek taraflı olmamalıdır sende biraz mesafe koy takmıyorsa bitmiştir.

Aslında o konuya yani senelerim geçti demem saçma oldu ben işin o kısmında değilim aslında anlatmak istediğim başka yani bu kadr emeğin karşılığı bu olmamalıydı :( çok kırgınım
seviyorum ama yeniden birlikte olursak beni eskisinden daha çok seveceğini zannetmiyorum inanmak istemiyorum ya da bilmiyorum
çünkü bende aşk evliliği istiyorum
sevmiyorum demiyorum ama heyecan yok diyo o heyecanı ona nasıl yaşatırım bu saatten sonra bilemiyorum:/
hç yaşayan yok mu yahu böyle bi durumu ? küllerinden doğan ? yeniden ve dha sağlam bi beraberlik yaşayan (aynı kişiyle)

severek ayrılmak ne demek,gerçekten seven ınsan bırakmaktan korkar ve sevgısı bıtmez.

var benım arkadaşım ayrılmak zorunda kaldılar ve 1 yıl sonra bır arkadaşlarının doğumgününde bıraraya geldıklerınde o heyecanı anlayıp evlendıler ama bınde bır ıhtımal erkek heyecanım bıttı dıyorsa heyecan duyacak başka bırısını yerıne koymuş demektir malesef acı ama gerçek bu.

Son düzenleme:
Biz 7 senedir beraberiz ve onu her ilk görüşümde heyecanlanırım ve bi gün olsun hiç sıkılmadım onun yanındayken he kavgada ettık tartıştık ama her sorunu çözdük ve nişanlıyız.Bence ilişki tek taraflı olmamalıdır sende biraz mesafe koy takmıyorsa bitmiştir.

Değil mi geçen seneler bahane aslında saçma bi ön yargı :( sevmek sevilmek gerçekten büyük nimet kıymetinizi bilin..

severek ayrılmak ne demek,gerçekten seven ınsan bırakmaktan korkar ve sevgısı bıtmez.

Beni sevdiği için ve bu nedenle kıyamadığından ilerde evlenirsek anlaşamayız ve ben seni üzerim diye korkuyorum dedi açıkcası biraz zman verelim mi birbirimize flan dedi ama artık "seni görünce heyecanlanmıyorum"dediği zman film koptu bende kestrip atan ben oldum bi bakıma ama o zaten golü bana bırakmış oldu böyle bi durumda kim devam ederdi ki?

var benım arkadaşım ayrılmak zorunda kaldılar ve 1 yıl sonra bır arkadaşlarının doğumgününde bıraraya geldıklerınde o heyecanı anlayıp evlendıler ama bınde bır ıhtımal erkek heyecanım bıttı dıyorsa heyecan duyacak başka bırısını yerıne koymuş demektir malesef acı ama gerçek bu.[/QUOTE]

nede ayrılmak zorunda kalmşlardı peki?

aılelerı bırbırını ıstemedıgı ıcın cok fazla kavga edıyorlardı ve heyecanlarının bıttıgıne kaanat getirdiler.

ama 1 yıl sonra tekrar bır araya geldiler ve sımdı cok mutlular.

emın ol şu ayrılıkları bıle bıgun tebessümle hatırlıyacaksın..
gerı döner veya dönmez..senı sen yapan\yapacak olan gunlerı yasıyorsun..

gun gelecek ıyıkı o dönum noktasını yasamısız dıceksın..
belkı başkasıyla cok mutlu olcaksın,belkı ömür boyu onunla..

Sıkma o güzel canını boşver bana kalırsa bu çocuk seni gerçekten sevmemiş. Sevmiş olsaydı vazgeçemezdi. Sonradan araması senden iyisini bulamadığı içindir.

heycan yoksa hersey bitmis kendini uzmeye deymez hayat kim bilir ne guzellikler vercek sana bi arkadasimda severek ayrildi farklilardi ailesi isdemiyodu cok uzuldu agladi bir yil sonra harika sekilde anlasdigi biri cikdi ve cok mutlu simdi oyle uzuldune cok pisman onunla evlensem bosanirdik diyo oyle dahami iy olcakdi.

Aslında o konuya yani senelerim geçti demem saçma oldu ben işin o kısmında değilim aslında anlatmak istediğim başka yani bu kadr emeğin karşılığı bu olmamalıydı :( çok kırgınım
seviyorum ama yeniden birlikte olursak beni eskisinden daha çok seveceğini zannetmiyorum inanmak istemiyorum ya da bilmiyorum
sevmiyorum demiyorum ama heyecan yok diyo o heyecanı ona nasıl yaşatırım bu saatten sonra bilemiyorum:/
hç yaşayan yok mu yahu böyle bi durumu ? küllerinden doğan ? yeniden ve dha sağlam bi beraberlik yaşayan (aynı kişiyle)

cok ısrar ettın,ozaman ben desıfre oliim..
onu cok sevıyordum..oda benı 1bucuk seneyı aşkla gecırdık..
ben 20,o 18 yasındaydı..
ben evlılık düşünmüyordum o yasta,aklımdan gecmıyordu,o ise kaçıp evlenelim dıye delırıyordu..
derken bı gun ansızın telefonda terkedıldım..senden soğudum dedı..
yıkıldım,ben sımdı ne yapcam dedım kendıme..herseyım oydu..
bundan sonrası cok arabeks:) yemeden ıcmeden kesıldım..gülemez oldum..
ama onu o telefon konuşmasından sonra ne aradım ne sordum..
onu görebılecegım yerlerden gecmedım..adı gectıgınde gözlerım doldu..noolur bahsı gecmesın dedım..
6 ay sonra başkasıyla bırlıkte olmaya başladım..sevmedıgım halde hemde..
sırf onu unutmak ıcın..gercektende hayata döndüm,yenı bı çevrem oldu..
derken bızımkı benı bırakmasının 1 sene ustune benı arar oldu..
başkasıyla bırlıkte olduğumu bılıyor olmasına rağmen senelerce benım ona donmemı bekledı..
tam 5 sene beklettim..ondan,sevgısınden emın olunca gerı dondum..
2010 da evlendık..cok mutluyuz ve 1yasında bı kızımız var..

başkasıyla bırlıkte olduğumu bılıyor olmasına rağmen senelerce benım ona donmemı bekledı..
tam 5 sene beklettim..ondan,sevgısınden emın olunca gerı dondum..
2010 da evlendık..cok mutluyuz ve 1yasında bı kızımız var..[/QUOTE]

Beş sene mi :( taş olsa çatlar valla nasıl sabrettiniz hayret.O süreçte hiç içinizin soğuduğu oldu mu ona karşı? Ya da ne bileyim araya giren kişileri sonradan sorun etmednz mi? ben kıskançlığımdan ölürdüm herhalde düşüncesi bile feci :(

Oooo seninki devamli heycanlanmak istiyosa o iş sakat bu en büyük asklarda bile sonsuza kadar sürmez.
Er yada geç biter ve sevgi kalır alışkanlık kalir.
Sadece heycanin süresi değişir kiminde 2 yıl sürer kiminde 10 yıl ama biter .
Anladığım kadarıyla sen hala asiksin ama o heycanini kaybetmiş .
Aradan zaman geçsin seni ozleyebilir önemli olanin aşk diil sevgi olduğunu anlar.
Çünki aşk geçici bisey.
Yani aşk derken ilk zamanlardaki heycandan bahsediyorum .
Bende eşimi ilk gördüğüm zamanlar cok heycanlanirdim ama 4 yıldır evliyiz bundan önce iki yılda nişanlı kaldık 6 yıl tabiki heycan geçiyor ama sevgi asla eşimi hala cok seviyorum.
(En cok oğlumu seviyorum tabi en büyük aşk o çünki)...........

uzun ilişkilerde mutlaka bi şey oluyo zaten.bende 4 yıllık ilişkimi bitirdim.bi seneyi geçti ayrılalı.çok uğraşmıştım onun için ama bi baktım verdiğim değeri göremiyorum.eğer bittiyse vardır bi hayır elbet.boşuna her şerde bi hayır vardır diye dememişler.evlenip üzülmektense şimdi ayrılıp üzülmek daha iyi bence.uzun ilişki bittiğinde unutmuyorsun boşluğa düşüyon bi anda ama bi süre sonra alışıyorsun.senin tek destekçin ailen olmalı.sevmek bazı şeyler için yeterli olmuyo malesef.insanın birazda bunun için çabası olmalı.sevgilin zaten bu çabadan vazgeçmiş sen neden halen onun için bi çaba sarfedip kendini yıpratasın ki?

Neden bu kadar uzadı peki bu ilişki ?
Yani ciddi anlamda yürüyen bir ilişkinizin var olduğunu düşünüyorsanız neden söz nişan gibi durumlarla daha güzel bir hale getirmediniz..
Yani bunlar belkide size heyecan verebilirdi..
Kendi aranızda veya aile arasında olsun hiç farketmez..

Birşey diyeyim mi..
Bu çocuk sana geri döner ..

.Hayır seni sevmiyo değilim ama içim kıpır kıpır olmuyo seni görünce heyecanlanmıyorum dedi.

Sekerim uzulmeni istemem ama siz severek ayrilmamissiniz. Yani sen seviyorsun ama adam sevmiyor. Sana acikca bunu soylemis, seni insan olarak sevdigini ama asik olmadigini soylemis. Asik olmadigi biriyle de bir omur gecirmek istemiyor, bunun icin onu suclayabilir misin?

Yalniz benim adami sucladigim nokta su, madem asik degilsin, madem evlenme niyetin yok, neden 3 yil gecirdin kardesim? Inan bana insan sevemiyorsa sevemiyor iste, bunu anlamak icin 3 yila gerek yok. Neden o zaman bu isi 3 yil suruyup hem sana bos umut vermis, hem de senin zamanini harcamis? Artik yalniz kalmamak icin mi, baskasini bulunca nasilsa terk ederim zihniyetiyle yapti bilemem ama bence bu adam cok kisiliksiz, zayif ve aciz. Bir erkek ku kadar aciz olmamali bence, bu kadar zayif kislikli biriyle sahsen ben evlenmek istemezdim. Biliyorum soylemesi kolay ama bu kisilikte bir insanla olmaman bence senin icin daha hayirli.

Son düzenleme:
emın ol şu ayrılıkları bıle bıgun tebessümle hatırlıyacaksın..
gerı döner veya dönmez..senı sen yapan\yapacak olan gunlerı yasıyorsun..

gun gelecek ıyıkı o dönum noktasını yasamısız dıceksın..
belkı başkasıyla cok mutlu olcaksın,belkı ömür boyu onunla..
kesınlıkleeee . bende oyle oldu mesela cok sukur gercı ben ayrılıgımıza uzulmemıstımde zaten sasırmıştım sadece
Sıkma o güzel canını boşver bana kalırsa bu çocuk seni gerçekten sevmemiş. Sevmiş olsaydı vazgeçemezdi. Sonradan araması senden iyisini bulamadığı içindir.
bende oyle dusunuyorum ssevse vazgecılırmı be
heycan yoksa hersey bitmis kendini uzmeye deymez hayat kim bilir ne guzellikler vercek sana bi arkadasimda severek ayrildi farklilardi ailesi isdemiyodu cok uzuldu agladi bir yil sonra harika sekilde anlasdigi biri cikdi ve cok mutlu simdi oyle uzuldune cok pisman onunla evlensem bosanirdik diyo oyle dahami iy olcakdi.
valla bıgun öle bırı cıkarkı gıdene sukurler edılır gıttıgı ıcın:)) bende öle oldu
Oooo seninki devamli heycanlanmak istiyosa o iş sakat bu en büyük asklarda bile sonsuza kadar sürmez.
Er yada geç biter ve sevgi kalır alışkanlık kalir.
Sadece heycanin süresi değişir kiminde 2 yıl sürer kiminde 10 yıl ama biter .
Anladığım kadarıyla sen hala asiksin ama o heycanini kaybetmiş .
Aradan zaman geçsin seni ozleyebilir önemli olanin aşk diil sevgi olduğunu anlar.
Çünki aşk geçici bisey.
Yani aşk derken ilk zamanlardaki heycandan bahsediyorum .
Bende eşimi ilk gördüğüm zamanlar cok heycanlanirdim ama 4 yıldır evliyiz bundan önce iki yılda nişanlı kaldık 6 yıl tabiki heycan geçiyor ama sevgi asla eşimi hala cok seviyorum.
(En cok oğlumu seviyorum tabi en büyük aşk o çünki)...........
asprinnnn :) harfıyen kattılıyorum :))))) taaaki eş paragrafına dek:)) daha evlı olmadıgımdan ...

Back
X