Merhaba şimdi hiçbir konuyu gizlemeden açıklıyorum.Ben her şeyi bırakıp başka şehre gittim kocam için.Kocamın annesinin ruhsal durumu kötü.Ve hep evimin içinde gibi hiçbir zaman aile gibi hissedemedim zaten kocam da sen aile olamadın dedi.Universitede tanıştım o kadar çok sevdim ki.Kendimden çok.Onun arkadaşı yüzünden mahkemelik olduk babam kurtardı.Neyse babam hayır dese de evleneceğim dedim evlendim.Evlendikten sonra ise girdim.İs yerim de sorunluydu.Bunu yansitsam da evde de sorun vardı kocamın kardeşi de ruhsal hastalandı.Sonra bir gün kocam 1trilyon borç yaptığını söyledi hem de kredi kartından çektirerek.Benim dünyam yıkıldı.Bana da sormamis beni düşünmemiş.Bu nasıl olur dedim yaa ilk zor şey de değildi.4 gün boyunca düşündüm sorunu çözmesini bekledim belki de hiçbir şey yapmadı gitme konuşması yaptım ertesi gün işe gitti.Babam ne olursa olsun beni geri götürmek için eve 10 saatlik uzaklıktan geldi.Ben de bizimkilere geri döndüm.Ama çok sevdim atamıyorum içimden.Bir kere geldi kapımıza onda da babam kapıdan kovdu.Giderken direk aramış avukatı anlaşmalı bosanacagim diye.Sindiremiyorum evet ben gittim ama aşkımız mücadeleyi bile hak etmemiş gözünde.Ben valla gelse yalvarsa dönmeyi bile düşünmüştüm.Askimdan kör olmuşum o kadar sevmişim ki.Sonra düşündüm ki her şeyde ben çaba ettim çıkma teklifi zorla etti.Nisan olsun diye artık evlenin diye annem dedi.Dugunu bile mahkeme olayından sonra ben seviyorum diye annemler yaptı.Ben hep emek ettim.Ama kocam gitme diye uğraşmadı bile.Buraya da düşünce almak için yazdım bu adama geri dönülmez biliyorum ama o kadar canım yanıyor ki ..