- 30 Temmuz 2012
- 9
- 0
- 36
- Konu Sahibi minakoaino
-
çoğu kişi aynı konuda sizi eleştirmiş ama cevap olarak yazdığınızı kaçı okudu bilmiyorum..
cenazedeki vs tavırlarından siz samimiyetsiz gördünüz büyük ihtimalle ama somut olarak saçının boyasını vs örnek verdiniz ve eleştirildiniz (bence haksızca).
oğlan annelerinde bu var niyeyse, mesela benm erkek arkadaşımın annesi de iyidir hoştur ama oğluna asla laf söyletmez. bazen şakayla takılıyorum hemen korumaya geçiyor. kimden neyden koruyorsun, en az senn kadr bende sevip düşünüyorum onu. biraz paylaşamama var. burada erkeğin aradaki dengeyi çok iyi kurması lazım. bence de siz değil, nişanlınız annesiyle muhatap olmalı, gerçi şu durumda annesine çok bişi diyemez yas döneminden dolayı ama bi şekilde size o güveni vermeli.
5 yıla yakın olmuş, bence annesinden çok sevgilinizle durumunuza bakın, eğer onun sizi ezdirmeyip, annesiyle çok muhatap etmeyeceğini düşünüyorsanız bitirmeyin, diğer durumda zaten çözüm belli, daha fazla yıpranmadan uzaklaşın o aileden.
Birçoğunun detayları okumadığını bende biliyorum.Aynen dediğiniz nedenlerden samimiyetsiz geldi.Ama yine de ben biraz dilimi tutmayı başarabilmeliydim.Ama o kadar çok yaşanan şeyden sonra beni o şekilde eleştirenlerin ne tepki vereceğini merak ederdim.Gerçekten bir de onları kayınvalidelerine sormak lazım.4,5 yılda hiç mi hata yapmamışlar.
Erkek arkadaşım çözüm odaklı değil.Annesine aslında benimle evlenirse uzaklaşamayacağını,bundan sonra onunda yuvası olup,bir hayat paylaşıp,çocukları olup ama her ihtiyacında yanında olabileceğini anlatan bie konuşma yapabilse keşke.Annesi haksız yere bana laf söylerse en fazla konuşmaz.Öyle olmasını da ben istemiyorum.Şimdi kendini ifade edemiyor diye beni bu kadar çok seven bir insanı terketmek istemiyorum.Ama annesiyle ve benim ailemle le işler sarpa sardı.İlk erkek arkadaşım.Çok zor severim.Hayatım boyunca beni çok seven ilk sevgilimi annesi için bırakırsam tek başıma pişmanlıklarla mı yaşarım.Yoksa bırakmadığım için mi diye uzar gider.
Erkek annelerinde paylaşamama var.Çok nadir duygularını bastırıp,kendini gerçekleştirmiş anne ,oğlu evleneceği zaman ve evlendikten sonra onları işlerine karışmayıp,ama uzaktan olayları izleyip yardım istediklerinde çocukları hemen yardıma koşuyorlar.Şöyle yapın,böyle yapın yerine.Siz yapın biz size destek olalım diyorlar.Türkiye'de bir elin parmaklarını geçmez.Şaka yollu eleştirmek bile erkek annlerini geriyor.Ben hiç yapmadım.Ama benim de erkek kardeşim var.Annemde kardeşimin sevgilisi şaka yollu takılsa bir etkilenir gibi oluyor.Ben karışma diyorum hep.Aldatılsa bile karışma.Kimseyle kötü olma.Kardeşim 21 yaşında kendi kararlarını verebilecek yaş da.
Bence erkek anneleri oğullarını çok seven,sadık,iyi günde kötü günde yanlarında olacak kadını bu devirde bulurlarsa özellikle de aldatmaların çok olduğu büyük şehirlerde öpüp de başlarına koysunlar.
Kayınvalidenin yerinde olsam, ömrümün kalan kısmında seninle tek kelime dahi konuşmazdım
Kadın eşini kaybetmiş ve herkesin acıya verdiği tepki başkadır
Saçını boyatmışmış, annen yaşında bir kadın, eşini kaybetmiş, hayatının düzeni,dengesi değişmiş, senin nişan prosedürünü mü düşünecekti. Oğluna da kırılmıştır ve haklıdır, o bu kadar hassas bir durumdayken bu işler böyle olmamalıydı.
Saygı sınırını çok aşmışsınız, onun verdiği tepkileri ve üzüntüsünü ölçüp tartmak kimsenin haddi değil. Büyük yanlış yapmışsın, şimdiden sonra susmaya ve kendini kontrol etmeye çalış. Biraz gönlünü almaya bak, nişanlınla birlikte hareket et, çok yüz göz olmamaya çalış. Biraz sabırlı ol, birlikte uzun zaman geçirmişsiniz ve tabi evlenmek isteğinde haklısın ama bunu kimseyi inciterek yapma, nişanlın da bir süre sana uyar ama sonra annesi haklı olur. Zamana yay biraz, sakin ve ölçülü ol.
Sevgilinin tutumu da yanlış, biz evlenelim de istersen görüşmezsin, annesiyle görüşmemek, bu üzerinde çok düşünülecek bir cümle, bu evlilik için acele etme bence
Ya nokta vırgul boşluk nerde ALLAH askına okuyamadım yarısını . ama okudugum kadarıyla .
Sizene arkadasım kadının boyasından hem hangı cüretle kocaman anneniz yasınızda kadına saçınızı boyattınız ama diip onu yerın dibine sokuyorsunuz ?
Bu cüreti size sevgılınız mı verdı ? eger oyleyse yazıklar olsun öyle evlada .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?