Çok kırgınım

Baban üvey mi pardon öz babanın yapacağı hareketler değil de bıçak çekmek nedir ya ? Boşver arama onlardan adım gelene kadar mutluysan sorun yok ne güzel aile kurmuşsun kendine rabbim sonuna kadar öyle götürsün

Ben olsam hepsini silerdim. Koca ailede 1 kişi durmamış arkanda. Annen babandan gizli arayabilirdi seni ama yapamamış. Kendi mutluluğuna bak . Sinirleri geçince merak etmeye başlarlar seni

Finans kaynagi olarak goren babadan kurtulmussun
Zengin bir es bulunca evlendirip yine finans kaynagi kullanacakti
Belli ki aile babadan cok korkuyor
Zamana birak mevlam yardimcin olur
Vakit geldiginde hasret giderirsin
Esin iyi biri cikmasi ve ailesi sahip cikmasi kaliteli insan olduklarini gosterir
Rabbim bundan sonra ki yolunu acik etsin ins.

Senelerce zaten kız kardeşiminde bütün maaşını aldılar. Yettiremedi kız onlara vermekten kendi isteklerini karşılayamamış borca girmiş düşün.
E oda evlenirse baska finans kaynagi yok kapinda mum olur
Eşim aradı artık annemi dayanamadı üzülmeme. Annem demiş ki benlik bir şey yok babası barışmıyor. O barışmadan da ben konuşamam demiş. Kocası için evlatlarını siliyor hayret ediyorum anneme
Eger evlat hayirli ise anne arayabilir ama cok cok cok kotu birsey yapmasi lazim sadece sevdigi insanla evlenmek istemesi gibi deil daha kotu bir sey
O yuzden annen haksiz arayabilirdi
En azindan 1 kez arayabilirdi
Eslerin birbirini dinlemesi guzel ama yaptiklari sey yanlis sonucta
Metanetli ol yakin zamanda hersey yoluna girer ama sen dikkatli ol sakin 5 kurus koklatma esim vermez esim yapmaz de kes at bir de esin ve ailesine bulastirma
Asla es ailesi ile kendi aileni gorusturme
Belki vijdan yapip is verelim destek olalim deyiverirler burunlarindan gelir seni bile sigdirmazlar
Sirf bosanir gelir bize tekrar bakar dusuncesi ile

Yazıklar olsun öyle aileye. Hadi babayı kardeşi geç de ya anneniz. Uzak durun bu insanlardan. Yarın öbür gün başları sıkıştıklarında yanınıza gelirler yardim edersiniz de yine beğenmezler surat asarlar. Özellikle anneniz. Boşverin kurtulmuşsunuz olmaz olsun öyle aile.

Senelerce zaten kız kardeşiminde bütün maaşını aldılar. Yettiremedi kız onlara vermekten kendi isteklerini karşılayamamış borca girmiş düşün.
dert belli işte arkadaşım hiç üzülmeyin
kocaman kızı dövmek bide bıçak çekme de neyin nesi? Telimle duvağımla evleneceğim diyen kıza
Sizin paranızı yiyememişler yeteri kadar ondan bu sıkıntı
illaki barışırsınız ama yüz vermeyin derim

bu yaşa kadar çok iyi olan, okutan, çalışmana ses çıkarmayan aile sadece bi erkek arkadaş mevzusundan nasıl buralara geldi acaba? yani yaptıklarına kesinlikle hak vermiyorum ama bi sıkıntı yok mu sanki anlatılanlarda? 25 yaşına gelmiş biri elbet evlenecek. üniversite okutmuş ve çalışmasına müsaade eden aile erkek arkadaş sebebi ile evladını öldürmeye teşebbüse kadar nasıl gider benim o kısımda aklım almadı açıkçası..

bu yaşa kadar çok iyi olan, okutan, çalışmana ses çıkarmayan aile sadece bi erkek arkadaş mevzusundan nasıl buralara geldi acaba? yani yaptıklarına kesinlikle hak vermiyorum ama bi sıkıntı yok mu sanki anlatılanlarda? 25 yaşına gelmiş biri elbet evlenecek. üniversite okutmuş ve çalışmasına müsaade eden aile erkek arkadaş sebebi ile evladını öldürmeye teşebbüse kadar nasıl gider benim o kısımda aklım almadı açıkçası..
ben kendi çabamla okudum sabahlara kadar ders çalışarak. lisede tanıştığım bir erkek vardı hiç unutmuyorum bizi yanyana gördü diye babam eve götürüp kafamı duvarlara vura vura kan kusturmuştu. Sürekli baskı nefes alamıyordum. Beni aldıracaktı okuldan sırf bu yüzden. ben kendim tırnaklarımla kazıya kazıya okudum. Belki de bir kurtuluş yolu olarak görmüştüm.

ben kendi çabamla okudum sabahlara kadar ders çalışarak. lisede tanıştığım bir erkek vardı hiç unutmuyorum bizi yanyana gördü diye babam eve götürüp kafamı duvarlara vura vura kan kusturmuştu. Sürekli baskı nefes alamıyordum. Beni aldıracaktı okuldan sırf bu yüzden. ben kendim tırnaklarımla kazıya kazıya okudum. Belki de bir kurtuluş yolu olarak görmüştüm.
Bende okumayı çok istiyordum. Aşırı parasızlık ve zorlukla okudum. Babam okumak istediğimi iyi biliyordu. En ufak şeyde Okula göndermemekler tehdit ederdi

bir kızın kaderini babası belirler canım buna bugünlerde çok inanır oldum
Ben ilk sene başka şehirde saglık bölümü kazandım. Parasızlıktan gidemedim. Gitseydim şimdiye atanmıstım.sonra 1 sene işe gittim hem sınava calıstım . Yasadıgım sehirde üniversite kazandım. Okul bitti. Ama halaa atanamadım. Ama saglık okusaydım eşimi tanıyamazdım.Kesinlikle baba belirliyor. Babam hayatımda benim ıcın hep engeldi

Böyle bir ailede büyüdüğünüz, sahip olduğunuz icin üzüldüm. Ancak eşiniz ve ailesi tarafından boyle içten karşılanıp sahip çıkıldığınız sevildiğiniz için de bir o kadar mutlu oldum. Ailenizle barışsanız bile buyuk ihtimal tartışmanız olacak ve esinizle aranizda ki iliskiye de yansiyacak. Bırakın bir süre arayip sormayın. Ileri de pişman olduklarında kendileri çalsin kapınızı. Evinizde mutlu olmaya hayatınızı dolu dolu yaşamaya bakın.

Ben ilk sene başka şehirde saglık bölümü kazandım. Parasızlıktan gidemedim. Gitseydim şimdiye atanmıstım.sonra 1 sene işe gittim hem sınava calıstım . Yasadıgım sehirde üniversite kazandım. Okul bitti. Ama halaa atanamadım. Ama saglık okusaydım eşimi tanıyamazdım.Kesinlikle baba belirliyor. Babam hayatımda benim ıcın hep engeldi
o zamanı geri getiremiyor insan şans her zaman insanın ayağına gelmiyor. Halbuki gönderse bir şekilde okurdun biterdi. Parasız olup büyük şehirlerde okuyan tanıdıklarım var birileri burs veriyor destek olanlar çıkabiliyor yolu bulunuyor yani. Sıkma canını desem de içinde ukte kalacak. Üniversiteden atanma zor oluyor eskiden sağlık okuyanlar hemen atanıyordu kardeşim hemşire ordan biliyorum.

Böyle bir aileyi hala aramanız gereksiz.
Zaten sevilmiyormuşsunuz.

o zamanı geri getiremiyor insan şans her zaman insanın ayağına gelmiyor. Halbuki gönderse bir şekilde okurdun biterdi. Parasız olup büyük şehirlerde okuyan tanıdıklarım var birileri burs veriyor destek olanlar çıkabiliyor yolu bulunuyor yani. Sıkma canını desem de içinde ukte kalacak. Üniversiteden atanma zor oluyor eskiden sağlık okuyanlar hemen atanıyordu kardeşim hemşire ordan biliyorum.
Aslında ögrenim kredisi falan cıkardı. Yurt cikmisti. Ama daha 17 yasındaydım.sımdıkı aklım olsa giderdim

Bende evlıyım. Sadece annem ve kız kardesımle görüşüyorum. Babam da bıze cok cektırdı. Bence sen üzülme. O babadan kurtulmussun. Herkes baba olamıyor

X