Seven sevmedigini söyleyebilir mi?

sen erkek arkadaşın varken eski sevgilinle görüsmüssün ne kadarda sanal olsa masumane bir şey değil yaptıgın aldatmıssın diğer konu annesinede soylemiş olmaz bu iş donse bile yuzune vurur hiç bekleme boyle oldugu daha iyi olmus bencede onune bak birdahada yapma boyle hatalar

Doğal mi sence bu yaptiği??? Aman Allahim bu insanlar nasil değismis ne kadar normallesmis hersey !!!

Doğal mi sence bu yaptiği??? Aman Allahim bu insanlar nasil değismis ne kadar normallesmis hersey !!!

Asil sizin yaptiginiz dogal mi ? Insanlari yargilamak ne kadar kolay sizce. Ben bunu dogal bulmusum bundan size ne ? Profilimde esek kadar polemige girmiyorum baska kapiya yazmisim. Sizin en dogruyu bilen herseyi yargilayan tavrinizla da polemige girmicem. Bunlar benim fikirlerim ve size de aciklamasini yapmicam.

Asil insanlar o kadar degisti ki herseyin en mukemmelini kendisinin bildigini iddia ediyorlar. Tipki sizin gibi. Konuyu yazan arkadasimin sosyolojik psikolojik sartlari cevresi neler bunlardan haberdar misiniz? Degilsiniz. Bi insan boyle bisey yapiyorsa istedigi icin yapar. Ve arkadasin ne isteyecegine de siz karisamazsiniz. Biraz yerinizi bilin. Sizin gibi ben bildimciler yuzunden toplum bu halde insanlar herseyin basina yargilamayin ama... diyerek dertlerini hatalarini anlatir oldular.

Polemik yaratmayin bi kez size cevap verdim birdaha vermicem.

Allahım hayret birşey ya nasıl bir insansın bunları yapıyorsun bide utanmadan sevgiline söylüyorsun bence sen ona layık olmadığını düşündüğünden böyle birşeyi itiraf etmişsin iyide etmişsin irade diye birşey var bir insan iradesine nefsine sahip çıkamıyorsa ilerdede ne yapacağı belli olmaz bütün güveni bitmiş size karşı anneside eminim benim düşündüklerimi söylemiştir bu kadar küçültmeyin kendinizi biraz ar olmalı insanda üzgünüm ama sizin ar damarınız çatlamış utanma duygunuzu kaybetmişsiniz yinede Allah ıslah etsin sizi

aldatılmışsın da aldatmışsın da kendisi yaptığında seni engelleyecek kadar pişkin biri sen de hata yapmışsın boşver önüne bak bu saatten sonra sizin iş olmaz, seni sevdiğini de sanmıyorum açıkçası

İnşallah tövbe eder bidaha yapmazsınız rabbim affedicidir

sürekli aynı konuları mı açıyorsun bana mı öyle geliyor?

evet çocuğu aldatmışsın onunda sevgisi bitmiş. bu kadar. sevgi bitebilen bişey neticede. ve sen çok gereksiz harcamışsın.

Şuan sana sinirli olduğu için böyle davranması normal, güveni doğal olarak kırık. Fakat bir ihtimal dürüst olduğun için (dürüstlüğe önem veriyorsa) belki birkaç ay sonra seni karşına alıp, bana arandaki geçen en ufak meseleyi bile anlat ayrıntısına kadar der ve sakında anlatırken hiçbir şeyi atlama, eğer atlarda sonradan çıkarsa bu sefer komple bitme eşiğine gelirsiniz. Ama sakın şu birkaç ay hayatına kimseyi alma o numaraları engelle hatta barışırsanız numaranı değiştir.

Ben kendimi suçlu olarak görüyorum ama

Kendini suclu gorme. Bi hata yaptin evet ama bunu tekrarlamazsan skinti yok. Kendi isteklerinin fantezilerinin hesabini kimseye vermek zorunda degilsin.

Sevgilini aldatmissin evet bu onursuzluk belki ama bence tek sorun burda zaten.

Ama kendini de cok ezdirme burda. Kimsenin haddine degil senin yaptiklarini yargilamak. Hele ki namus dersi vermek hic kimsenin haddine degil. Hayat senin secim senin. Ister sanal seks yaparsn ister normal seks bu senin bakis acina bagli. Kimsenin kendi yargilarina gore seni yargilamasina izin verme.

İyi de ne yapmasını bekliyorsunuz adınız yüzünüz belli olmasa da başka kişilerle cinsellik konuşmuşsunuz, çıplak fotoğraflar göndermişsiniz o da aferin ne iyi etmişsin ben seni affedeyim sen de devam et mi deseydi ne işiniz var elalemle mesajlaşmakta bu tür ilişkilerde bu da aldatmadır. Sevgiliniz böyle birşey yapsa demek ki siz affederdiniz. Ne sevgisi kalacak bu saatten sonra içi almaz insanın.

Hatırladığım kadarı ile siz okb hastasısınız bunu sizden ayrılan sevgiliniz bilmiyor mu? Bilmiyorsa söylrmeliydiniz ona göre size anlayışla yaklaşırdı , söylemediyseniz sizin tutarsız ve saçma hareketlerinizi anlayamaz .. Söylediğiniz halde anlayış göstermiyorsa yapacak bir şey yok .. Siz en kısa sürede psikoloğunuzla yada terapistinize gidip uzman yardımı alın üst üste açtığınız konular büyük bir ruhsal depresyon ve atak geçireceğinizin habercisi lütfen hemen psikologunuzla iletişime geçin eğer önlem almazsanız bu panik hali ile kendinizi yada ailenizi rezil edecek yeni paylaşımlarda bulunabilirsiniz çünkü bu tarz rezillikleri yaparken şuurunuz yerinde olmuyor ve başka bir insan yapıyorda siz karşıdan izliyormuş ruh haline giriyorsunuz yaptıklarınıZın bazılarınıda ya hatırlamıyorsunuz yada parça parça rüyada gibi haırlıyorsunux .. İlaçlarınızı düzgün alıyormusunuz? Bu sevgili olayını boşverinde büyük tehlikedesiniz ruhsal olarak , hemen uzmanınıza gidin

Son düzenleme:

okb mi nasıl yani konu sahibi arkadaşın bir hastalığı mı var canım

okb mi nasıl yani konu sahibi arkadaşın bir hastalığı mı var canım
Evet yanlış hatıtlamıyorsam okb hastası önceki konularında belirtmişti ve sanırım ruhsal olarak büyük bir kriz yaşıyor acil psikologuna gitmesi lazım ve sanırım ilaçlarınıda almıyor

Evet yanlış hatıtlamıyorsam okb hastası önceki konularında belirtmişti ve sanırım ruhsal olarak büyük bir kriz yaşıyor acil psikologuna gitmesi lazım ve sanırım ilaçlarınıda almıyor

ayy üzüldüm... burda kızcağızı acımasızca yargılayanlar bir de bunu görselerdi keşke... böyle bir toplumuz malesef...

Bi iliskide cinsel durtulerinizi kontrol edemeyip, herhangi bir sekilde aldatmaya yoneliyorsa bi kadin, zaten o iliskide xok fazla eksiklik Vardir. Olaya birde bu acidan bakarsan gereksiz yere vicdan yaptigini gorursun. Sen sadece kendi hatalarinla yuzles. Yaptiklarini gidip adama anlatman sacmalik otesi bi hata. Zaten o da herkese anlatmis hemen. Gercek yuzunu gostermis. Kimseye anlatmamasi gerekiyordu. Yani sevgilinde, arkasindan vicdan azabi duyulacak bi adam degil. Birde soyle bi durum var ki, yaptiklarin yuzunden basina kotu seyler gelebilirdi. Hala da gelebilir. Birgun birisi sizi bu yaptiklarinizla tehdit edebilir. Bu eski sevgiliniz de olabilir. Boyunuzu asan hatalar yapmayin. Daha da engel olamiyorsan durtulerinize, otur masturbasyon yap. Sifir risk. Kimse seni bunun icin suclamaz.

Ama kendi ismiyle yapmamış o aldatma olmaz sanıyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…