Seven sevmedigini söyleyebilir mi?

Adami aldatmissin. Hem de defalarca. Adam nasıl sevsin ki seni?
Gerci o da seni aldatmis.
Cok ilginc ya..
Bence kendine temiz bir hayat kuR.
Sanirim gercek hayatta cevrende kimse yok.

her konu açtığınızda affedilme şansınız artmıyor dün önceki gün neyse bugünde olan o.affetmeyecek barışmayacaksınız bu ilişki ölmüş bitmiş fatihanı oku yoluna devam et insanlara yalanlar söylemeyi ve aldatmayı da bırakın

Bunlar kolay affedilecek hatalar degil. Cinsel muhabbet, sanaldan cinsellik, eski sevgililerinle konusma vs vs bence iliskinin bitmesi ikiniz icin de en iyisi. Devam etse, ilk kavgada yuzune vurur hepsini

Aldatildigini dusunmus ve sevgisini icine gommesi dogal... bence zorlamayin... olmasin zaten yani sizi surekli lekeleyecek hakaret edecek biriyle ne anlami var ki

Aldatildigini dusunmus ve sevgisini icine gommesi dogal... bence zorlamayin... olmasin zaten yani sizi surekli lekeleyecek hakaret edecek biriyle ne anlami var ki
Zaten daha zorlamıyorum zamana bırakıyorum herşeyin hayırlısı.. ben yaptıklarımdan ders aldım ben zaten bunları o kişiyi üzmek yada onu kırmak için yapmadım. Fotoğraf attığımı düşünüyorum ama bundan bile emin olamıyorum neredeyse çünkü yeni yaşanılan birşey değil. Onada bu şekilde söyledim o ben seni yapmış var sayıyorum demişti galiba. O yokken atmış olabilirim bunuda demiştim ona birşey farketmeyeceğini söylediğini hatırlıyorum öyleydi herhalde. Kafam oldukça karışık. Ben en büyük saygısızlığı kendime yapmış oldum zaten bunu biliyorum. O kişiyide üzmek istemedim nefsime yenik düştüğüm için oldu bunlar şuan yapabilecek bir şeyimde yok herşeyin hayırlısı..

Bende seni sevmiyorum deDim seviyordum ama. Suan da birlikteyiz bes yildir . Anlatmak istedigim seviyorsa bile bunu kendine dahi soylemiyordur.. Sevgisi tamamen nefrete donustugunde senden intikam bile isteyebilir bu yuzden donmesini istemek yerine sen uzaklas yaptigin yutulur bisey degil ailene bile soyler

Neden kendine saygisizlik olarak goruyorsun ki ? Insansin hur iraden var istedigini yaparsin o an bunu istemissin ve yapmissin bu saygisizlik degil. Benim gozumde ayiplanacak birsey de degil... tek sorun su ki hayatinizda biri varken bunu yapmis olmaniz. Bu karsinizdakinin guvenini kirmis. Bu yuzden bu iliski bitmis. Zaten iliskilerde de sevgiden saygidan once belki guven geliyor... dolayisiyla siz suclusunuz diyemem ortada bir suclu yok.

Insanlar tercihler yaparlar ve bunun sonuclarina katlanirlar ama iyi ama kotu. Siz de bir tercih yapmissiniz ve sonucunu yasiyorsunuz. Bundan dogal ne var

Gideni bırak
sevmesi neyi değiştirir ki
bu olanları unutmaz başına kakar durur
en iyisi kendi hayatına bak
ve bu olanlardan bir ders çıkar
yaptığın hataları bir daha yapma

zaten konuşmuyoruz

Ben kendimi suçlu olarak görüyorum ama

Gideni bırak
sevmesi neyi değiştirir ki
bu olanları unutmaz başına kakar durur
en iyisi kendi hayatına bak
ve bu olanlardan bir ders çıkar
yaptığın hataları bir daha yapma

yeterince ders çıkardım zaten. Bir daha yapmak mı? Asla!
Böyle bir şeyi bir daha yapacağımı hiç düşünmüyorum..

Bir erkek kolay kolay boyle birseyi yediremez . Cok zor bu iliskinin toparlanabilmesi.. Bence hic zorlamayin cunku ben yerinizde olsam sevdigim dedigim adamin yuzune bakamazdim

Herkez hata yapabilir ve bedelini öder sen bir hata yapmışsın ve bedelini sevgilini kaybederek oduyorsun henüz çok yeni olduğundan unutamam sanıyorsun ama bu acı geçer bundan sonra önüne bak ilerde birgün yeniden sevdiğin de bu hataları yapma internette sanal sex yapan birini kimse kendine eş çocuklarına anne yapmaz aklını başına topla hatayı tekrarlarlama çünkü o zaman hata olmaktan çıkar karakterin olur aman ha..

Evet aynen ne gerek var neden gerek duyuyorsunuz bu tip şeylere ego tatmini mi bana saçma ve anlamsız geliyor
Bu arada böğürtlen yorumlarına bayılıyorum kimi zaman çok yaşa emi

kızların boyle sormalarına şaşıyorum en saf kız bile anlar karsıdakının sevdıgını bakıstan sözden hareketlerindekı degısıklıkten ondan bundan şundan..
sankı burdakıler bilecek gibi..
sen cok hata yapmıssın ınsanlar geçmişinde hata yapıp ondan bile utanırken sen onunlayken hayatında eksiklik var gıbı doldurmaya calısmışsın..
bitmiş artık o iş, çocugun gururu varsa dönmez...
kızma olur mu haksızsın çok

başlığa yorum yapıcam
seven sevmediğini söyleyebılır, önceden seven artık sevmeyıp de söyleyebılır
sevmeyen bırı de sevmedıgını söyleyebılır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…