- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi portakalliordek
her konu açtığınızda affedilme şansınız artmıyor dün önceki gün neyse bugünde olan o.affetmeyecek barışmayacaksınız bu ilişki ölmüş bitmiş fatihanı oku yoluna devam et insanlara yalanlar söylemeyi ve aldatmayı da bırakınMerhaba. Daha öncede birçok konu açtım. Çok sevdigim canımın içi dedigim evlenme hayalleri kurdugumuz bir sevgilim vardı ve ayrıldık. Evet bunun suçlusu benim biliyorum çok canım yanıyor.Ben o kisi varken kendi adımla degil ama baska insanlarla tanımadıgım insanlarla cinsellik hakkında konustum. Ve yine kendi adıma degil yüzümde gözükmüyordu çıplaklık iceren bir fotograf yükledim. O kisiyle olan iliskimide annem bilmiyordu ama biraz anlamıs gibiydi. Herneyse uste ben böyle bir hata yaptım bir anlık nefsime yenik düştüm ve bunların icinde buldum kendimi vede eski sevgilimle konustum ama aldatma amaçlı degil o kisiler bana sürekli mesajlar atıyordu bu yuzden. Ben asıl saygısızlığı kendime yaptım biliyorum. Ama icim o kadar çok acıyor ki bunlar yeni yaptıgım seyler degil ama vicdanım rahat etmedi o kisininde pisman oldugumu gorunce beni affedecegini dusunerek bunları ona soyledim bu kisi benden habersiz bunlari annesiyle ve bir arkadasiyla paylasmis. Ve bana bir suru hakaret etti sen namussuzsun lekelisin vs. Ve beni sevmedigini soyledi 1-2 ay once bana asık oldugunu soyleyen insan bu kadar cabuk atabilir mi icinden birini? 1.5. Sene de birlikteydik. Ona aldigim herseyi atmıs geri dönmem diyor. Ona mesajlar attım hep heryerden ulasmaya calıstım gururumu yerler altına aldım cunku deli gibi seviyordum. Ama o benim onu haketmedigimi soyledi. İliskimizin baslarında onunda benim durumuma benzer cinsellikle ilgili bir seyini yakalamıstım bir hesabında o gun beni her yerden engelledi. Ve utandıgı icin bunu kendine yediremedigi icin engelledigini söyledi ama ben onu affettim ve ben mesaj attım ona. Şuan ben her yerden engelliyim. Hattınıda degistirecegini soyledi. Ben ona daha mesaj atmak icin ugrasmayayım mı? İçimden onu atmakta istemiyorum o kadar cok üzülüyorum ki...
o beni aldatmadı bence ama neyse. evet arkadaşım yok. öyle yapacağım.Adami aldatmissin. Hem de defalarca. Adam nasıl sevsin ki seni?
Gerci o da seni aldatmis.
Cok ilginc ya..
Bence kendine temiz bir hayat kuR.
Sanirim gercek hayatta cevrende kimse yok.
Merhaba. Daha öncede birçok konu açtım. Çok sevdigim canımın içi dedigim evlenme hayalleri kurdugumuz bir sevgilim vardı ve ayrıldık. Evet bunun suçlusu benim biliyorum çok canım yanıyor.Ben o kisi varken kendi adımla degil ama baska insanlarla tanımadıgım insanlarla cinsellik hakkında konustum. Ve yine kendi adıma degil yüzümde gözükmüyordu çıplaklık iceren bir fotograf yükledim. O kisiyle olan iliskimide annem bilmiyordu ama biraz anlamıs gibiydi. Herneyse uste ben böyle bir hata yaptım bir anlık nefsime yenik düştüm ve bunların icinde buldum kendimi vede eski sevgilimle konustum ama aldatma amaçlı degil o kisiler bana sürekli mesajlar atıyordu bu yuzden. Ben asıl saygısızlığı kendime yaptım biliyorum. Ama icim o kadar çok acıyor ki bunlar yeni yaptıgım seyler degil ama vicdanım rahat etmedi o kisininde pisman oldugumu gorunce beni affedecegini dusunerek bunları ona soyledim bu kisi benden habersiz bunlari annesiyle ve bir arkadasiyla paylasmis. Ve bana bir suru hakaret etti sen namussuzsun lekelisin vs. Ve beni sevmedigini soyledi 1-2 ay once bana asık oldugunu soyleyen insan bu kadar cabuk atabilir mi icinden birini? 1.5. Sene de birlikteydik. Ona aldigim herseyi atmıs geri dönmem diyor. Ona mesajlar attım hep heryerden ulasmaya calıstım gururumu yerler altına aldım cunku deli gibi seviyordum. Ama o benim onu haketmedigimi soyledi. İliskimizin baslarında onunda benim durumuma benzer cinsellikle ilgili bir seyini yakalamıstım bir hesabında o gun beni her yerden engelledi. Ve utandıgı icin bunu kendine yediremedigi icin engelledigini söyledi ama ben onu affettim ve ben mesaj attım ona. Şuan ben her yerden engelliyim. Hattınıda degistirecegini soyledi. Ben ona daha mesaj atmak icin ugrasmayayım mı? İçimden onu atmakta istemiyorum o kadar cok üzülüyorum ki...
Zaten daha zorlamıyorum zamana bırakıyorum herşeyin hayırlısı.. ben yaptıklarımdan ders aldım ben zaten bunları o kişiyi üzmek yada onu kırmak için yapmadım. Fotoğraf attığımı düşünüyorum ama bundan bile emin olamıyorum neredeyse çünkü yeni yaşanılan birşey değil. Onada bu şekilde söyledim o ben seni yapmış var sayıyorum demişti galiba. O yokken atmış olabilirim bunuda demiştim ona birşey farketmeyeceğini söylediğini hatırlıyorum öyleydi herhalde. Kafam oldukça karışık. Ben en büyük saygısızlığı kendime yapmış oldum zaten bunu biliyorum. O kişiyide üzmek istemedim nefsime yenik düştüğüm için oldu bunlarAldatildigini dusunmus ve sevgisini icine gommesi dogal... bence zorlamayin... olmasin zaten yani sizi surekli lekeleyecek hakaret edecek biriyle ne anlami var ki
Zaten daha zorlamıyorum zamana bırakıyorum herşeyin hayırlısı.. ben yaptıklarımdan ders aldım ben zaten bunları o kişiyi üzmek yada onu kırmak için yapmadım. Fotoğraf attığımı düşünüyorum ama bundan bile emin olamıyorum neredeyse çünkü yeni yaşanılan birşey değil. Onada bu şekilde söyledim o ben seni yapmış var sayıyorum demişti galiba. O yokken atmış olabilirim bunuda demiştim ona birşey farketmeyeceğini söylediğini hatırlıyorum öyleydi herhalde. Kafam oldukça karışık. Ben en büyük saygısızlığı kendime yapmış oldum zaten bunu biliyorum. O kişiyide üzmek istemedim nefsime yenik düştüğüm için oldu bunlarşuan yapabilecek bir şeyimde yok herşeyin hayırlısı..
zaten konuşmuyoruzBende seni sevmiyorum deDim seviyordum ama. Suan da birlikteyiz bes yildir . Anlatmak istedigim seviyorsa bile bunu kendine dahi soylemiyordur.. Sevgisi tamamen nefrete donustugunde senden intikam bile isteyebilir bu yuzden donmesini istemek yerine sen uzaklas yaptigin yutulur bisey degil ailene bile soyler
Ben kendimi suçlu olarak görüyorum amaNeden kendine saygisizlik olarak goruyorsun ki ? Insansin hur iraden var istedigini yaparsin o an bunu istemissin ve yapmissin bu saygisizlik degil. Benim gozumde ayiplanacak birsey de degil... tek sorun su ki hayatinizda biri varken bunu yapmis olmaniz. Bu karsinizdakinin guvenini kirmis. Bu yuzden bu iliski bitmis. Zaten iliskilerde de sevgiden saygidan once belki guven geliyor... dolayisiyla siz suclusunuz diyemem ortada bir suclu yok.
Insanlar tercihler yaparlar ve bunun sonuclarina katlanirlar ama iyi ama kotu. Siz de bir tercih yapmissiniz ve sonucunu yasiyorsunuz. Bundan dogal ne var
Gideni bırak
sevmesi neyi değiştirir ki
bu olanları unutmaz başına kakar durur
en iyisi kendi hayatına bak
ve bu olanlardan bir ders çıkar
yaptığın hataları bir daha yapma
Evet aynen ne gerek var neden gerek duyuyorsunuz bu tip şeylere ego tatmini mi bana saçma ve anlamsız geliyor1. İnsanlarla cinsellik "hakkında" konuşmamışsın, cinsellik yaşamışsın.
2. Seven insan sevmediğini pek tabii söyleyebilir ama seninkinin seni sevdiğini zannemiyorum, sevgi bitebilen birşey.
3. Baya sanal seks yaparak aldatmışsın işte sevgilini, kılıfa sokmaya çalışma yani. Aldattığını kabullen, önüne bak.