• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan neden sevdiğini deli eder? :(

fiesta

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
5
0
6
34
Bursa
Herkese merhaba,

Eşimle yaklaşık 7 yıllık evliyiz, çok severek evlendik.Bir de oğlumuz var 4,5 yaşında.

Eşim çok sever beni, çok ilgilidir evde olduğumuz zamanlarda sarılır öper, kaynaşır,çocuğu da alıştırdı hatta "baba annemi sıkıştıralım hadi" falan der.

Ben çalışıyorum, ev işlerinde yardım eder, yemek yapmak dışında her iş elinden gelir sağolsun.

Yalnız sorun şu ki, bizim hiçbir zevkimiz birbirine uymaz, birlikte sinemaya gitmeye kalksak filmde anlaşamaz vazgeçeriz.Şuraya gidelim derim off poff ne gerek var halleri,bende çalışıyorum, vardiyaları hep haftasonuna gelmiyor geldiği zaman da mırın kırın etmesi beni deli ediyor.
Ben neyi istersem muhakkak muhalefet olacak, buna mecbur hissediyor sanki kendisini.Oğlumuzun okul kahvaltısı var, daha 2 hafta önceden ben gidemem mesaim var (pazar günü de çalışıyor-6 gün iş+2 gün izin).Bende biriyle nöbetini değiştirebilirsin dedim.Sonuçta arkadaşının davası için böyle bişey yapmıştı, ama burda önemli olan onun tavırları,söyleyiş biçimi.Kahvaltı parasını 3 kişilik yolladık o gelmese kardeşimle giderim o sorun değil.

Mesela araba bakıyoruz kredi çektik.7.000 tl. kadarını diğer kredimiz vardı onu kapatmayı düşündük. arabaya kalan para da 16-17 civarı.Ne kadar araba bulduysak hepsine bi bahane buldu.Kendisine kalsa sıfır alacak.Bende isterim sıfırı ama şu anda onu ödeyecek bütçemiz yok.Belki 5 kere karar değiştirdi. Önce 17'lik bişey bakalım dedi, tamam dedim.Sonra paranın hepsine alalım 2 krediyi ödeyelim dedi, ona da tamam dedim.Bu arada o vardiyeli çalıştığı için vakti olmuyor hep ben bakıyorum ya da kardeşim bakıp bulduklarını atıyor.Belki 20 tane araba bulduk hepsine bi kılıf uydurdu.Almak istemiyor desem o zaman krediyi neden çekti.
Eşim ikizler burcu anlaşılması öyle zorki, kapalı kutu gibi ne düşündüğünü bilemiyorum lafları ağzından cımbızla alıyorum.Bi söylese bütün sorunlar çözülecek belkide.

Bir de önemli günlere hiiiiç önem vermez, hadi sevgililer günü,anneler günü bunları geçiyorum; ama insan hayatında en önemli günler doğumgünü ve evlilik yıldönümü bence.Maalesef benim eşim kutlama özürlü, bense hep bişeyler bekliyorum her seferinde, bile bile bekliyorum :( bana göre çok önemli böyle günler o da bunu adı gibi biliyor ama yapmıyor.Unutuyor falan da değil asla atlamaz ama o günlerde sarılmaz bile sadece öper kutlu olsun der.Bu kadar.Normalde dibimden ayrılmayan adam o günlerde ne oluyorsa artık inadına yapmıyor.

Ben bunların nedenlerini düşünüyorum hep, bunlar bikaç örnek sadece.Beni yıpratan,kıran durumlar.Ben sevdiğim insanın hassasiyetlerini biliyorsam eğer ona göre davranırım, ben istemesem bile.Evlilik böyle bişey değil mi? Onun sevgisinden de şüphem yok, başka biri falan da yok.Bunlardan eminim.Sadece neden yapmıyor, ekimde evlilik yıldönümümüzdü, o gün çalışıyordu ama öncesindeki 2 gün boyunca evdeydi hiçbişey yapmadı lafını bile etmedi o günde işe giderken öptü kutladı,bende unuttun sanmıştım dedim.Hiç unutur muyum dedi :) özrü kabahatinden beter yani.Unutsa daha az kızardım zaten.Sonuç:1 haftalık küslük (ilk defa), sonra sarılma, ne desen haklısınlar,şunlar bunlar, bu seneyi de böyle kurtarmış oldu.
Yani kutlama dediğim şeyde yemekler,hediyeler falan değil beklentim sadece ilgi, o gün biraz daha şımartılmak.Çok şey mi istiyorum?
Onların ailede hiç kutlanmamış doğumgünü falan, olabilir ama ben ona beklentilerimi açıkça ifade ediyorum zaten.Buna rağmen yapmaması beni daha çok kırıyor.

Bunların birikmesi sonucu da evde huzur kalmıyor, en ufak bişeyde patlıyoruz birbirimize, tahammül sınırım o kadar az ki.Halbuki biraz çabalasa..
Geçen yıl kopma durumuna geldik, eşimin ailesi şehir dışında yaşıyor,biraz ailenin yanına git istersen dedim benim gitmem herkesin dikkatini çeker malum bari sen git biraz düşünelim ikimizde.
İşin ciddiyetini anlayınca bana mailler, senden ve oğlumdan asla ayrılamamlar, işte kendimi düzelticemler vs..
Sürekli aynı yere geliyoruz bikaç gün iyiysek sonunda mutlaka bozuluyoruz.
Bu arada bende ona söylüyorum benim hatam varsa söyle, düzeltilecek bi durum varsa bende kendime çeki düzen vereyim. Ama hiçbişey söylemiyor, düşünüyorum mükemmel değiliz hiçbirimiz ama benim şikayet edilecek hiçbişeyim yok gerçekten.Bunu samimiyetle söylüyorum.

Bazen konuşmalarımızda kendisine muhtaç olmadığımı ona hissettiriyorum, yani beni nasılsa bırakamaz, çocukta var diye düşünmesini istemiyorum.Sen bilirsin diyorum senin seçtiğin şekilde yaşarız.Huzur verirsen huzurluyuz, vermediğin zaman da böyle oluyor.

Artılarını eksilerini bir yana koyuyorum artıları daha ağır tabiiki, ha seviyor musun derseniz evet çok seviyorum hemde.Onu şekillendirmek değil amacım asla öyle bişey istemem yalnız olması gerektiği şekilde davransa biraz :(
Birde benden 2.çocuğu istiyor.Bende çok istiyorum ama yaşadıklarımızı düşününce de geri adım atıyorum.

Surat asıyorum olmuyor, konuşuyorum olmuyor, bağırıyorum olmuyor, ne yapıcam ben bu adamla?

Adam sizi seviyor, siz onu seviyorsunuz, bence guzel bir evliliginiz var. Neden zorla huzurunuzu bozuyorsunuz?

Adam belli ki dogumgunu , yildonumu vs gunleri onemli gormuyor, boyle kaniksamis. Bu yasa gelmis adamin yarglarini ve aliskanliklarini neden zorla degistirmeye calisiyorsunuz? Bence hic gerek yok, kimse mukemmel degil zaten. Siz bu konuyu kendi gozunuze zorla sokup, zorla kendinizi mutsuz ediyorsunuz, oysaki mutsuz olacak hicbir seyiniz yok aslinda. Guzel bir yuvaniz var, bunun keyfini surmek yerine, bunlara takilmayin derim ben, bos yere kendinize dert edinmeyin. Dogumgununde mesela siz ona parti yapin, ama karsi taraftan beklenti icinde olmayin bence, bos yere kendinizi yipratmayin.
Bu konuyu boylece kabullenin bence, ve unutup gecin. Bence kocaniz gayet iyi bir es, dgunune de onem vermesin, ne olacak?

Sizin yerinizde olmak isteyen, boyle guzel evliliklere ozenen bir suru insan var (mesela ben :1:), bir de onlarin gozunden bakin derim. Tabi ki bu benim bakis acim, size katilan ve ayni seyleri soyleyen pekcok kk uyesi var, onlari dinleyelim simdi :8:

Adam sizi seviyor, siz onu seviyorsunuz, bence guzel bir evliliginiz var. Neden zorla huzurunuzu bozuyorsunuz?

Adam belli ki dogumgunu , yildonumu vs gunleri onemli gormuyor, boyle kaniksamis. Bu yasa gelmis adamin yarglarini ve aliskanliklarini neden zorla degistirmeye calisiyorsunuz? Bence hic gerek yok, kimse mukemmel degil zaten. Siz bu konuyu kendi gozunuze zorla sokup, zorla kendinizi mutsuz ediyorsunuz, oysaki mutsuz olacak hicbir seyiniz yok aslinda. Guzel bir yuvaniz var, bunun keyfini surmek yerine, bunlara takilmayin derim ben, bos yere kendinize dert edinmeyin. Dogumgununde mesela siz ona parti yapin, ama karsi taraftan beklenti icinde olmayin bence, bos yere kendinizi yipratmayin.
Bu konuyu boylece kabullenin bence, ve unutup gecin. Bence kocaniz gayet iyi bir es, dgunune de onem vermesin, ne olacak?

Sizin yerinizde olmak isteyen, boyle guzel evliliklere ozenen bir suru insan var (mesela ben :1:), bir de onlarin gozunden bakin derim. Tabi ki bu benim bakis acim, size katilan ve ayni seyleri soyleyen pekcok kk uyesi var, onlari dinleyelim simdi :8:

Evet teşekkür ederim, ben biraz hassas davrandığımın farkındayım zaten :) ama ısrarla niye bekliyorum onu da bilmiyorum.Ben ona çok yaptım sürprizler,hediyeler o zaman ondan mutlusu yok ama kendi yapmaya gelince üşengeç.Birde senede 2 kere bunu yaşıyoruz hem d.günü hem yıldönümü o yüzden nasıl unutabilirim? Sadece yıldönümü konusu da değil diğer örneklerde var. Aslında burda takıldığım nokta onun tavırları ve neden böyle yaptığı. Söyleme şekli, kestirip atması. Yani bi insanın karşısındakinin ne beklediğini bilipte inadına yapmaması bana garip gelen.

Tabiiki ondan memnuniyetimi başta belirtmiştim zaten.İşte evli gibi hissetmek için bazı şeyleride birlikte yapmak gerekiyor, biz en basiti sinemaya bile gidemiyoruz, bi yere gideceksek o başka bi yer istiyor, ben başka :) sonuçta çocuğun istediği yer oluyor genelde. Bunlar küçük şeyler ama bazen de sinir bozucu olabiliyor işte, bide birikince :17:

Evet teşekkür ederim, ben biraz hassas davrandığımın farkındayım zaten :) ama ısrarla niye bekliyorum onu da bilmiyorum.Ben ona çok yaptım sürprizler,hediyeler o zaman ondan mutlusu yok ama kendi yapmaya gelince üşengeç.Birde senede 2 kere bunu yaşıyoruz hem d.günü hem yıldönümü o yüzden nasıl unutabilirim? Sadece yıldönümü konusu da değil diğer örneklerde var. Aslında burda takıldığım nokta onun tavırları ve neden böyle yaptığı. Söyleme şekli, kestirip atması. Yani bi insanın karşısındakinin ne beklediğini bilipte inadına yapmaması bana garip gelen.

Tabiiki ondan memnuniyetimi başta belirtmiştim zaten.İşte evli gibi hissetmek için bazı şeyleride birlikte yapmak gerekiyor, biz en basiti sinemaya bile gidemiyoruz, bi yere gideceksek o başka bi yer istiyor, ben başka :) sonuçta çocuğun istediği yer oluyor genelde. Bunlar küçük şeyler ama bazen de sinir bozucu olabiliyor işte, bide birikince :17:

sorunlarınız gerçekten çok küçük şeyler
ama birikimi büyük oluyor sanırım:34:
sinemaya gitmeden netten bakarak evdeyken hangi filme gideceginizi seçin
biz nişanlıyken öyle yapıyorduk şimdi sinemanın önünden geçemiyoruz:27:
bunu degerlendirin derim sinemaya gitmek bile nimet sizin için:1:
sizde eşinizin dogum gününü kutlamayın süpriz yapmayın
ben yapmam :1:alıştırmadım eşimin aileside şimdiye kadar dogum günü kutlamamış ama
eşim hiçbir zaman özel günlermizi atlamadı işin garip yanı
sanırım eşinin içinden gelmiyor yada bu günleri kutlamak abartı geliyor ona:44:
dediginiz gibi eşinizin artısı çok hep artı olmaz
eksisi mutlaka olacak bizlerde bunlara göz yumacaz hayatın kanunu bu
dört dörtlük erkekte yok yaşamda yok:34:

ah şu beklentıler ah...

sızın en buyuk hatanız beklentı ıcıne gırıyorsunuz ve esınızın sıızn kafanızdakı beklentıye uygun davranmadıgında onu sucluyorsunuz..
sevıyor baskası da yok dıyorsunuz...

cunku dusunmuyor sıızn beklentı ıcınde olacagnızı karsılaması gereken bır ıhtıyac oldugunu dusunemıyor...

eğer isteklerınızı sözlü olarak dile getırırsenız hem esınızı hem kendınızı yormamıs olursunuz..

ben söyledıktn sonra ne önemı var demeyın sakın.. erkekler düz kafalı bızım kadar ayrıntıcı ınceleyecı hassas degıller...

bende bır ıkızler burcu olarak dıyebılırım kı ben bıle burcumdan nefret edıyorum bazen..

sorunlarımı sıkıntımı anlatmaktan nefret ederım sevgımı bellı edemem bır bayan olmama ragmen sevgılıme güzel bir cümle kurduugmda gülücükler acııyor yuzunde noldu dıyorum senden böyle şeyler sık sık duymuyorum duyunca da hosuma gdyr dıyor...

bende yıl donumlermı hatrlmam önemde vermem 18 aydır hep sevgılım once kutlamıstr bende aa derım:)

ama sevgım bunlarla olculemez.. bunları yapmıyor olmak sevmıyor dusunmuyor olmak demek değil.. sadeece yapı ve karakter farklılığı...

bence canınızı sıkmayın esınıızı de kendınızı de uzmeyın.. sahıp oldugunuz sevgııyı doyasıya yasayın

sorunlarınız gerçekten çok küçük şeyler
ama birikimi büyük oluyor sanırım:34:
sinemaya gitmeden netten bakarak evdeyken hangi filme gideceginizi seçin
biz nişanlıyken öyle yapıyorduk şimdi sinemanın önünden geçemiyoruz:27:
bunu degerlendirin derim sinemaya gitmek bile nimet sizin için:1:
sizde eşinizin dogum gününü kutlamayın süpriz yapmayın
ben yapmam :1:alıştırmadım eşimin aileside şimdiye kadar dogum günü kutlamamış ama
eşim hiçbir zaman özel günlermizi atlamadı işin garip yanı
sanırım eşinin içinden gelmiyor yada bu günleri kutlamak abartı geliyor ona:44:
dediginiz gibi eşinizin artısı çok hep artı olmaz
eksisi mutlaka olacak bizlerde bunlara göz yumacaz hayatın kanunu bu
dört dörtlük erkekte yok yaşamda yok:34:

Sağol canım, biz evdeyken başlıyoruz zaten :1: gitmeye ne hacet. Bu sadece bi örnekti tabi, ne kadar uyumsuz olduğumuzu anlatmaya çalıştım.Başka bi yerde olur yeterki ikimizde isteyelim :26: bende bıraktım zaten kutlama filan yapmayı, ne orjinal kadındım halbuki neler düşünür yapardım ama bi bayan olunca hep senin yapman da olmuyor..

ah şu beklentıler ah...

sızın en buyuk hatanız beklentı ıcıne gırıyorsunuz ve esınızın sıızn kafanızdakı beklentıye uygun davranmadıgında onu sucluyorsunuz..
sevıyor baskası da yok dıyorsunuz...

cunku dusunmuyor sıızn beklentı ıcınde olacagnızı karsılaması gereken bır ıhtıyac oldugunu dusunemıyor...

eğer isteklerınızı sözlü olarak dile getırırsenız hem esınızı hem kendınızı yormamıs olursunuz..

ben söyledıktn sonra ne önemı var demeyın sakın.. erkekler düz kafalı bızım kadar ayrıntıcı ınceleyecı hassas degıller...

O benim ne düşündüğümü,ne hissettiğimi, ne zaman nasıl mutlu olduğumu çok iyi biliyor, birbirimizi yeni tanımıyoruzki 7 yıl oldu :34:
Ben evlilikle ilgili çok kitap okudum, her okuduğumu da onunla paylaştım, özetledim (kitap okumayı da sevmez :44: ).Erkekler kapalı kutu gibiler, ben dayanamam zaten hemen söylerim o anda çözülsün isterim içime atarsam daha kötü olur sonucu. Düz kafalılık konusuna kesinlikle katılıyorum. Birde bunlardan sonra hatası olduğunu kabul ediyor, çiçekler, özürler vs.. Sonra yine aynı yere dönüyoruz ben buna bozuluyorum :4:

Ben arkadaşın ne demek istediğini gayet iyi anladım, arkadaş da zaten çok açık dile getirmiş ve kim bilir daha neler vardır da onları söylememiştir, eminin.
Beklenti içinde olmak, ne demek bu? İnsan eşine (karısına, kocasına) beklenti içinde olmamalı aslında buna bende katılıyorum. İnsan eşine neler istediğini, neleri sevdiğini, bak buna ben çok önem veriyorum lütfen sende benim için biraz önem ver diyemez mi? Der demesine de önemli olan odun kocalarımızın bunları dikkate alması. Neymiş efendim ben ailemden görmedim, ne demek bu ya? Ne kadar bir şeylerin arkasına saklanmaktır bu ne kadar çocukça bir söylemdir. Yeri gelince ama ben ailemden şu konularda ayrılıyorum demesini biliyorlar. İşlerine gelmiyor ondan öyle diyorlar. Benim eşimde önem vermez geçen sene zar zor tamamen benim her şeyi organize etmem sonucu şık bir restorana gittik. Burada zaten gitmek değil önemli olan. Ben evde oturup zeytin ekmek yemeğe razı olurdum, gelip yanıma sadece bir öpücük kondursaydı, hayatım bugün bizim ilk senemiz, canımsın deseydi keşke. Nolurdu sanki? Canından çok sevdiğine (öyle der hep) insan bunu yapmaz mı? Çok uzatmayayım.
Ben sadece şuna üzülüyorum, neden hep kadınlar alttan almalı? Neden hep onlar sessiz kalmalı, neden kadınlar hep isteklerini bastırmalı? Ben buna karşıyım ve her zaman da karşı olacağım. Neden erkek, eşim için madem bu kadar önemliyse bende bundan sonra önem vericem demiyor???
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum inan. Maalesef bizimde pek ortak noktamız yok, mallesef ki aynı şeylerden zevk almıyoruz. Sinemaya gittik geçen ben uyudum, düşün artık. Noldu yani şimdi biz sinemaya gittik noldu, yani burada önemli olan sinemaya mı gitmek ben bunu anlamıyorum, neyse!
Eşini seviyorsan yapacak bir şey yok, bende seviyorum eşimi ama çok da kızıyorum. Yapacak bir şey yok. Kendini üzme boşuna ya da en azından fazla üzme.
Bu arada bende ikizler burcuyum ve özelliklerinin çoğunu da taşıyorum. Çok değişken bir ruh halim vardır mesela ama ben eşime sevgimi gayet belli ederim, sözle, hareketle yani kısacası ikizler burcu bunların aksini yapar diye bir şey söz konusu değil bu bir.

Ortak zevklerimiz yok diosunuz ya bunu bilerek mi evlendiniz merak ettim belki bu da size göre sorundur ama bence abartılcak bir şey değil sonuçta karı koca anlaşıosunuz sanırım sadece bazı şeyler sizde takıntı haline gelmiş ve alınmayın ama huzurdan huzursuzluk çıkartmayın derim bu sefer çünkü kafanıza takmaktan karşılıklı olarakta her şey batmaya başlıcak bu sefer yıprancaksnız...2.çocuk için erken yada hazır değilim deseniz daha manalı olur ama ortak zevkimiz yok eşim bir şey beğenmez özel gün hatrlamaz falan bunlar biraz bahane kaçıyo...eşinizde evine bağlı kötü alışkanlığı olmayan bir adam yazdığınız kadarıyla özel günleri unutmasa daha güzel olur tabi ama hatırlamıosada yapcak bir şey yok çoğu erkek nedense önem vermiyo yada sevgiliken iyi güzel evlenince mi umurlarında olmuo anlamıorum...
Bence ortak zevk konusunda mesela sinema demişsiniz ya gitmeden evde falan karar vermeye çalışın yada ona bırakın siz ayak uydurun benimde erkek arkadaşm var o aksiyon sever ben dram romantik aşk falan bazen ben onu kırmam bazende o beni kırmaz ...birbirnizin fikirlerine saygı gösterip sıraya koyun bu sefer senin dediğin oldu şimdi sıra bende falan gibi o kadar da nazınız geçsin...
mutlu bir hayat diliyorum :16:

Ben arkadaşın ne demek istediğini gayet iyi anladım, arkadaş da zaten çok açık dile getirmiş ve kim bilir daha neler vardır da onları söylememiştir, eminin.
Beklenti içinde olmak, ne demek bu? İnsan eşine (karısına, kocasına) beklenti içinde olmamalı aslında buna bende katılıyorum. İnsan eşine neler istediğini, neleri sevdiğini, bak buna ben çok önem veriyorum lütfen sende benim için biraz önem ver diyemez mi? Der demesine de önemli olan odun kocalarımızın bunları dikkate alması. Neymiş efendim ben ailemden görmedim, ne demek bu ya? Ne kadar bir şeylerin arkasına saklanmaktır bu ne kadar çocukça bir söylemdir. Yeri gelince ama ben ailemden şu konularda ayrılıyorum demesini biliyorlar. İşlerine gelmiyor ondan öyle diyorlar. Benim eşimde önem vermez geçen sene zar zor tamamen benim her şeyi organize etmem sonucu şık bir restorana gittik. Burada zaten gitmek değil önemli olan. Ben evde oturup zeytin ekmek yemeğe razı olurdum, gelip yanıma sadece bir öpücük kondursaydı, hayatım bugün bizim ilk senemiz, canımsın deseydi keşke. Nolurdu sanki? Canından çok sevdiğine (öyle der hep) insan bunu yapmaz mı? Çok uzatmayayım.
Ben sadece şuna üzülüyorum, neden hep kadınlar alttan almalı? Neden hep onlar sessiz kalmalı, neden kadınlar hep isteklerini bastırmalı? Ben buna karşıyım ve her zaman da karşı olacağım. Neden erkek, eşim için madem bu kadar önemliyse bende bundan sonra önem vericem demiyor???
Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum inan. Maalesef bizimde pek ortak noktamız yok, mallesef ki aynı şeylerden zevk almıyoruz. Sinemaya gittik geçen ben uyudum, düşün artık. Noldu yani şimdi biz sinemaya gittik noldu, yani burada önemli olan sinemaya mı gitmek ben bunu anlamıyorum, neyse!
Eşini seviyorsan yapacak bir şey yok, bende seviyorum eşimi ama çok da kızıyorum. Yapacak bir şey yok. Kendini üzme boşuna ya da en azından fazla üzme.
Bu arada bende ikizler burcuyum ve özelliklerinin çoğunu da taşıyorum. Çok değişken bir ruh halim vardır mesela ama ben eşime sevgimi gayet belli ederim, sözle, hareketle yani kısacası ikizler burcu bunların aksini yapar diye bir şey söz konusu değil bu bir.

Beni anladığınız için çoookkk teşekkür ederim, çok güzel ifade etmişsiniz.Benim en çok takıldığım özel gün konusu olduğu için o örneği verdim yoksa başka durumlar da oluyor tabi.Uzatmayı sevmez eşim, küsmüşsek 1-2 saat en fazla 1 gün dayanabilir; ama suçlu genelde kendisi olduğundan çiçekle vs. gönlümü alır. Bu da çok güzel tamam ama yapıp yapıp da özür dilemek ne kadar doğru? Bu da tartışılır..

Ortak zevklerimiz yok diosunuz ya bunu bilerek mi evlendiniz merak ettim belki bu da size göre sorundur ama bence abartılcak bir şey değil sonuçta karı koca anlaşıosunuz sanırım sadece bazı şeyler sizde takıntı haline gelmiş ve alınmayın ama huzurdan huzursuzluk çıkartmayın derim bu sefer çünkü kafanıza takmaktan karşılıklı olarakta her şey batmaya başlıcak bu sefer yıprancaksnız...2.çocuk için erken yada hazır değilim deseniz daha manalı olur ama ortak zevkimiz yok eşim bir şey beğenmez özel gün hatrlamaz falan bunlar biraz bahane kaçıyo...eşinizde evine bağlı kötü alışkanlığı olmayan bir adam yazdığınız kadarıyla özel günleri unutmasa daha güzel olur tabi ama hatırlamıosada yapcak bir şey yok çoğu erkek nedense önem vermiyo yada sevgiliken iyi güzel evlenince mi umurlarında olmuo anlamıorum...
Bence ortak zevk konusunda mesela sinema demişsiniz ya gitmeden evde falan karar vermeye çalışın yada ona bırakın siz ayak uydurun benimde erkek arkadaşm var o aksiyon sever ben dram romantik aşk falan bazen ben onu kırmam bazende o beni kırmaz ...birbirnizin fikirlerine saygı gösterip sıraya koyun bu sefer senin dediğin oldu şimdi sıra bende falan gibi o kadar da nazınız geçsin...
mutlu bir hayat diliyorum :16:

Biz 1 yıl flörtten sonra evlendik ama eşim başka şehirde yaşıyordu, birkaç görüşmeden sonra nişan oldu nişandan sonra buraya yerleşti.O zamanlar bana ayak uydurmuş demekki hep, anlamadığıma göre :) Sürprizler, hediyeler güzeldi. Hayatımız monotonlaşmasın istiyorum hepsi bu. Biraz renklendirelim, hayat zaten yeterince yoruyor bizi, iş, ev,çocuk, hayat şartları..Herşey para demek değilki.Parasız da yapılacak biçok şey var.
2. çocuk için bahane demeyelim de aradaki soğukluğu kastetmek istemiştim, çok istememe rağmen orda takılıyorum..Hayırlısı bakalım.
Şu arabayı bi alalım da ben şoförlüğü ilerleteyim oğlumu arabama attığım gibi orası senin burası benim :55: o da vardiyası uyarsa ve gelmek isterse gelebilir, yoksa kendi bilir. Artık böyle karar verdim, ben kafaya taktıkça hasta olucam böyle. Bi arkadaşım var o da kocasından şikayetçi.Arabası var, her akşam bi yere gidiyorum diyor, çünkü eşi elinde laptop yanında telefon tv kumandası, eşini dinlemiyormuş bile.Sonra da şikayet her akşam bırakıp beni gidiyosun diye :1: tezatlığa bakar mısınız, anlamıyorum bu erkekleri..

En azından eşin hatasını görüp çiçekle geliyor bak ciddi diyorum buda bişi, ve olayı uzatmaması da güzel bir davranış. Benim eşim bana henüz 1 kere çiçek aldı o da sevgililer günüydü o da benim dememle neyse. Benim eşim küserse 3-4 gün evde sessizlik olur artık ben dayanamam ve yeni bir kavga doğar. İnan bana bu konuda çok şanslısın. Diğer şeyleri de dert etmemeye bak.

Back