Sevgiliyle gun icindeki iletisim

Gönül alacak bir durum yok ki, beden çaba sarfetsin?
Böyle konularda hep öneriyorum peaceful16 adlı üyenin konularını okumayı. Yolun başındayken kendinizi dizginleyin yoksa sonunuz patalojik bir vakaya dönüşmek olabilir.

Peace'i biliyorum ve onada cok akillar veriyorum
acikcasi. Onun konulari bana cok ders oluyor.
Onun icin en iyi en hayirli olani diliyorum gercekten.

merhaba hanimlar,

fikrinizi almak istedigim bir konu var. Sevgilinizle veya esinizle gerek sevgililik doneminde olsun gerek evlilikte gun icerisindeki konusma sureleriniz nasil? Elbetteki esinizin isi ve sizin isiniz musait zaman yaratmadigindan belki azdir belki coktur bilemiyorum ama ben sanirim hem yasimdan dolayi hemde ilgiyi sevdigimden bu konuyu biraz fazla buyutuyo olabilirim

Sevgilim zaman zaman yogun zaman zaman boslugu olan bir iste calisiyor. Dukkani var ve bos vakti olabiliyor. Haril haril calistigi bi durunu yok. Gunde (aksamdan sabaha) maximum 4-5 kez (facetime ve tel konusmasi) minimumda 2 kez (cok yogun olsugunda 2-3 dakika olmak kaydiyla) iletisim kuruyoruz,gorusuyoruz.
Bazen bos oldugunda bana yazmadigini dizi izledigini soyluyo yada instada bisey beenirken goruyorum onu. Ben mesela her firsatta onunla konusmak istiyorsan onda ayni hevesi goremiyorum. 6 aydir beraberiz ciddiyete dogru gidiyor hatta iliskimiz. Beraberken gayet iyi ilgisiz degil.
Annesi bir tartismamizin bu yuzden oldugunu duydugunda 'kizim o hic telde konusmayiz sevmez benle bile konusmak bak ben annesiyim alinma ona sinirlendigine bakma sen' demisti bana. Aslinda cok yazip etmiyo desem yalan olur ama ne bileyim bana yetersiz geliyor uzerinde cok konustuk bu konunun ama ben yakinmasam duzeltmez pek kendibi ben yakinincada 2/3 gun ekstra yazma etme sonrasinda yine ayni.
Ben ilgi konusma etme istiyorum oda boyle cok benim kadar hevesli degil olsa her firsatta arar diyorum. Gerci bi yerden sonra biraz sikar illa ki ama bosluklari oldugu icin sanirim ben takiyorumZ
İsten ayrildim 1,5 ay oldu evdeyim surekli haliyle kafada kurup ona yansitiyorum bu durumu.
Kafa dinlemek isteyebiliriz arada sende isteyebilirsin her zaman konusacak modda olamayabiliriz yorgunuzdur bide ben seni aradigimi dusunuyorum bu ara ihmal etmis olabilirim ama hani hic aramiyo etmiyoda degilim yani filan diyor. Sanirim gercekten telefonda falan konusmayi benim kadar sevmiyor. Ben sacma sapan hemen bunun uzerinden deger verme olayina giriyorum filan.
Besiktasa harcadigi zamani kiskaniyorum vs komik ama yapiyorum cidden.Lutfen kizmadan tavsiye ve yorumlarinizi yazin :)
Birde gercekten konusma araliklarinizi ve surenizi merak ediyorum..
Bence çok konuşursanız bıkarsınız karşılıklı..ve konuşacak şeyler tükenir zaten telefonda saatlerce konuşan insanlar konuşacak ne bulurlar anlamam..
Az konuşursanız da paylaşımlarınız azalır bence o da yanlış..sonuçta mesela sevgilin sevdiğin kişi ve sen onu gün içinde merak ediyorsun ilgilenmek sesini duymak istiyorsun veya olan biteni paylaşmak istiyorsun ama bir iki kez arıyosun o da olmaz bence,.en tehlikeli şey iletişimsizlikten doğan yanlış anlamalar veya kafada kurmalardır

Evet modu cok cabuk degisen birisi. Sanirim ilerledikce telefonda konusacak konu kalmadigindan sıkılıyor ve hani gorev gibi goruyor. Gorev gibide gorsun istemiyorum ben onunla konusurken zevk aliyorum acikcasi. O neden sikiliyor ki filan yapiyorum boyle kendi kendime. Yan yanayken oyle degil genel cogunlukla konusuruz bisey konusamasakta illaki sacmalar bisey buluruz. Ama teldeyken durumlar farkli. Nedense benle konusmasini gorevmis gibi yapiyor gibi geliyor,konusmaktan zevk almiyorda oldu bittiye getirip isine bakiyormus gibi geliyor.
Gereksiz evham mi bilemedim.

Sizi çok iyi anlıyorum ama bazen insanın yapısı öyle oluyor gerçekten. Kendimden biliyorum telefonda uzun uzadıya konuşamıyorum, yan yanayken daha çok konuşuyorum, başlarda erkek arkadaşım da yakınırdı yanlış zamanda mı aradım diye sorardı ama zamanla anladı yapımı. Karşı tarafla ilgisi yok bunun ya da sevmemekle falan ilgili değil. İnsan heran konuşacak birşey bulamıyor gerçekten. Mesajlaşma konusunda daha iyiyim mesela daha sıcak daha iletişime açık oluyorum. Görev gibi olunca bunalıyorum, gün içinde ilginç komik şeyler paylaşmak daha ilgimi çekiyor.

merhaba hanimlar,

fikrinizi almak istedigim bir konu var. Sevgilinizle veya esinizle gerek sevgililik doneminde olsun gerek evlilikte gun icerisindeki konusma sureleriniz nasil? Elbetteki esinizin isi ve sizin isiniz musait zaman yaratmadigindan belki azdir belki coktur bilemiyorum ama ben sanirim hem yasimdan dolayi hemde ilgiyi sevdigimden bu konuyu biraz fazla buyutuyo olabilirim

Sevgilim zaman zaman yogun zaman zaman boslugu olan bir iste calisiyor. Dukkani var ve bos vakti olabiliyor. Haril haril calistigi bi durunu yok. Gunde (aksamdan sabaha) maximum 4-5 kez (facetime ve tel konusmasi) minimumda 2 kez (cok yogun olsugunda 2-3 dakika olmak kaydiyla) iletisim kuruyoruz,gorusuyoruz.
Bazen bos oldugunda bana yazmadigini dizi izledigini soyluyo yada instada bisey beenirken goruyorum onu. Ben mesela her firsatta onunla konusmak istiyorsan onda ayni hevesi goremiyorum. 6 aydir beraberiz ciddiyete dogru gidiyor hatta iliskimiz. Beraberken gayet iyi ilgisiz degil.
Annesi bir tartismamizin bu yuzden oldugunu duydugunda 'kizim o hic telde konusmayiz sevmez benle bile konusmak bak ben annesiyim alinma ona sinirlendigine bakma sen' demisti bana. Aslinda cok yazip etmiyo desem yalan olur ama ne bileyim bana yetersiz geliyor uzerinde cok konustuk bu konunun ama ben yakinmasam duzeltmez pek kendibi ben yakinincada 2/3 gun ekstra yazma etme sonrasinda yine ayni.
Ben ilgi konusma etme istiyorum oda boyle cok benim kadar hevesli degil olsa her firsatta arar diyorum. Gerci bi yerden sonra biraz sikar illa ki ama bosluklari oldugu icin sanirim ben takiyorumZ
İsten ayrildim 1,5 ay oldu evdeyim surekli haliyle kafada kurup ona yansitiyorum bu durumu.
Kafa dinlemek isteyebiliriz arada sende isteyebilirsin her zaman konusacak modda olamayabiliriz yorgunuzdur bide ben seni aradigimi dusunuyorum bu ara ihmal etmis olabilirim ama hani hic aramiyo etmiyoda degilim yani filan diyor. Sanirim gercekten telefonda falan konusmayi benim kadar sevmiyor. Ben sacma sapan hemen bunun uzerinden deger verme olayina giriyorum filan.
Besiktasa harcadigi zamani kiskaniyorum vs komik ama yapiyorum cidden.Lutfen kizmadan tavsiye ve yorumlarinizi yazin :)
Valla canım gün içersinde bi kere arar 3 4 dk konuşuruz sonra aramaz aksama arar ya o gelir yada dışarı çıkarız yada o ne yapmak istiyorsa yapar görüşmeyeceksek evdeyse yatınca arar dışardaysa bn saat bası ararım :KK70:

Bulamiyoruz artik sanirim ondan sıkıldı da eskisi kadar uzun konusamiyo telde :) ama bir konu varsa 1 saat bile konusuruz facetime araciligiyla. Bazende oluyor 3-4 dk konusuyoruz kapatiyor biliyorum ki isi yok niye gitti ki filan oluyorum boyle. Boslugunda tabi kendi ugraslariyla ilgi alaniyla mesgul olsun ama banada zaman ayirsin istiyorum. He ayiriyor ama benim istedigim kadar degil.Acaba gereksiz evham mi yapiyorum?
bence gereksiz evham yapıyorsun. evde çok boş vaktinin olması eminim etkiliyordur. insan yapacak bir şey bulamayınca tüm gün evde sıkılıyor, sevgilisi arasın da konuşalım diye saate bakıyor. kendimden biliyorum, ben de geçtim öyle bir süreçten :) meşgale bulman gerek.

Valla canım gün içersinde bi kere arar 3 4 dk konuşuruz sonra aramaz aksama arar ya o gelir yada dışarı çıkarız yada o ne yapmak istiyorsa yapar görüşmeyeceksek evdeyse yatınca arar dışardaysa bn saat bası ararım :KK70:

Herkesin farkliymis valla size gore biz daha sık iletisim kuruyormusuz. :) herkes halinden memnunsa sorun yok tabi. Benim yapim geregi birazda takintiliyimdir. Ondan belkide kafamda kuruyorum sonrada boyle ufak seyleri buyutebiliyirum ne yazik ki. Az yazip arayinca bemden biktigini filan dusunuyorum

bence gereksiz evham yapıyorsun. evde çok boş vaktinin olması eminim etkiliyordur. insan yapacak bir şey bulamayınca tüm gün evde sıkılıyor, sevgilisi arasın da konuşalım diye saate bakıyor. kendimden biliyorum, ben de geçtim öyle bir süreçten :) meşgale bulman gerek.

Evde vaktimin olmasi gercekten buyuk etken. İlk zamanlardaki aramadi etmesin zaten olmazda :) ne bileyim onunla konu olmasa bile konusmak keyif veriyor bana. Ondan ayni seyi gormeyince bi evham bi trip.. Sorma :)

Bence çok konuşursanız bıkarsınız karşılıklı..ve konuşacak şeyler tükenir zaten telefonda saatlerce konuşan insanlar konuşacak ne bulurlar anlamam..
Az konuşursanız da paylaşımlarınız azalır bence o da yanlış..sonuçta mesela sevgilin sevdiğin kişi ve sen onu gün içinde merak ediyorsun ilgilenmek sesini duymak istiyorsun veya olan biteni paylaşmak istiyorsun ama bir iki kez arıyosun o da olmaz bence,.en tehlikeli şey iletişimsizlikten doğan yanlış anlamalar veya kafada kurmalardır

Az da konusmuyoruz cokta konusmuyoruz acikcasi. Tabi bazen onun isinden dolayi aZ konustugumuz oluyor ama yine gun icinde mutlaka 2-3 kere haberlesiyoruz

Çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Bi yerden sonra konuşacak konu da bulamaz insan. İlişkinin ilk aylarında okey ama eğer ciddiye giden ilişkiniz varsa adam hem sıkboğaz edilmeyeceğini görmek hem de özlemek ister. Tel ve facetime'ı azaltın bence maribel hanım.

Herkesin farkliymis valla size gore biz daha sık iletisim kuruyormusuz. :) herkes halinden memnunsa sorun yok tabi. Benim yapim geregi birazda takintiliyimdir. Ondan belkide kafamda kuruyorum sonrada boyle ufak seyleri buyutebiliyirum ne yazik ki. Az yazip arayinca bemden biktigini filan dusunuyorum
Ya erkekler kadınlar gibi değil hemen herşeyden sıkılıyorlar çalıştığı için fırsat olmuyor bizde ama akşamları genelde görüşürüz biz sürekli bir plan vardır haftasonları filan onun için evde tv izlcm yada uyuyacam dediğinde birşey diyemiyorum nerdeyse hergün görüşürüz yani canm

Çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler. Bi yerden sonra konuşacak konu da bulamaz insan. İlişkinin ilk aylarında okey ama eğer ciddiye giden ilişkiniz varsa adam hem sıkboğaz edilmeyeceğini görmek hem de özlemek ister. Tel ve facetime'ı azaltın bence maribel hanım.
Birşey sorabilir miyim lütfen yanlış anlamayın yakında evlenecek olan insanların çok görüşmesi normal değilmi yani nişanlısın yakında evlenecen ama çok görüşmeyin muhabbeti evlenince yani sıkılacaz mı tamamen kendi sorum :KK70:

Tabii ki :) ama insan gün içinde anca 10 dk arası varsa sevgilisiyle konuşmaktan ziyade yalnız kalmak isteyebilir. Evlilikle ilgili konular da akşam saatlerinde daha uzun bi telefon konuşmasıyla veya buluşup daha kaliteli vakit geçirmekle konuluşabilir. En azından biz böyle yapıyoruz :) bir de "konuşmasak da hep aklımda kalbimdesin" diye heyecanı koruyoruz tabii.

benim de eşimle böyle bi sorunum var ama ben degil o fazla arar ikimizde calısıyoruz işimiz de okadar yoğun değil ama ben telde pek sevmm konuşmayı bence abartma :)

merhaba hanimlar,

Dizi izlerken ben de arada instagramı açıp bakınıyorum veya telden oyun oynayabiliyorum. Bu diziyi izliyor olmadığım anlamına gelmiyor. Sevgilime de diyecek bir şeyim yoksa mesaj atmam böyle bir durumda. Yazdıysanız ben göremedim ama uzak mesafe ilişkisinde değilseniz günde 2 kere aramak çok bile. Yani en azından benim için. Konuşacağım anlatacağım bir durum olursa ararım ben. Sevgilim de aynı şekilde. Ama onun dışında boş sohbet için aradığımız nadirdir. Bir haftadır görüşmediysek özlediysek belki. Ama bu durumlar çok subjektif. Bence oturun sevgilinizle konuşun bir karar verin. Sizin işsiz olmanızın da bu düşüncelerinizde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. İşe girene kadar kendinizi geliştirebileceğiniz bir aktivite bulun kendinize. Hem iş bulmanızı kolaylaştırmış olursunuz. Veya gönüllülük işleri yapabilirsiniz. Hastalara çocuklara veya yaşlılara yardım eden çok güzel projeler yapan kurumlar var.

Dizi izlerken ben de arada instagramı açıp bakınıyorum veya telden oyun oynayabiliyorum. Bu diziyi izliyor olmadığım anlamına gelmiyor. Sevgilime de diyecek bir şeyim yoksa mesaj atmam böyle bir durumda. Yazdıysanız ben göremedim ama uzak mesafe ilişkisinde değilseniz günde 2 kere aramak çok bile. Yani en azından benim için. Konuşacağım anlatacağım bir durum olursa ararım ben. Sevgilim de aynı şekilde. Ama onun dışında boş sohbet için aradığımız nadirdir. Bir haftadır görüşmediysek özlediysek belki. Ama bu durumlar çok subjektif. Bence oturun sevgilinizle konuşun bir karar verin. Sizin işsiz olmanızın da bu düşüncelerinizde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. İşe girene kadar kendinizi geliştirebileceğiniz bir aktivite bulun kendinize. Hem iş bulmanızı kolaylaştırmış olursunuz. Veya gönüllülük işleri yapabilirsiniz. Hastalara çocuklara veya yaşlılara yardım eden çok güzel projeler yapan kurumlar var.

Valla bayanlar olarak sizin bu yorumlarınızı görmek fazla evham yaptığıma inandırdı beni,açıkcası sevindim abarttığıma zira sevgilimin telde çok konuşmak istememesini,sevmemesini,eskisi gibi olmamasını sevgi-değer ölçümüne bağlamaya başlamıştım.. :)

benim de eşimle böyle bi sorunum var ama ben degil o fazla arar ikimizde calısıyoruz işimiz de okadar yoğun değil ama ben telde pek sevmm konuşmayı bence abartma :)

sizin gibi birkaç kişi daha böyle söyledi.Bazen bayanlar bazende erkekler telde konuşmayı sevmiyor sanırım :) Olabiliyormuş demekki böyle şeyler,abartmamak lazımmış.

Haklısınız,tel ve facetime azalınca hemen benden sıkıldı mı yada neden benimle benim kadar çok konuşmak istemiyor triplerine girip üzüldüm biraz.
Dışardan yorumlar daha net görmeyi sağlayabiliyor.Bu hafta birde sadece 1 kez görüşünce ben özledimde böyle davrandım sanırım :) Tavsiye için teşekkürler ..

Bişey diyeyim mi erkek arkadaşının aradığı kadar aramayan sevgililer var... Ayrıca telefonla konuşmayı pek sevmryrn biri olarak diyorum belkide gerçekten sevmiyordur telde konuşmayı ama yazdığın rakamlar sevmeyen birine göre baya baya iyi... Son olarak bence bu konu üzerinde pek durma yolunda giden ilişkini sıkma boşuna :KK66:

Biz sürekli irtibat halinde olan hatta sürekli facetimeda olan bir çiftiz. Aramızda mesafe var ama. Bazen diyorum allahım arada düş yakamdan şu an iş için şehir dışında. Müdürünün yanında kamera açmaya çalışıyor yanındakiler beni kıskanç despot bilecek. Soruyorlarmış hiç bi yere çıkmıyor ben çık diyorum"rouge mu izin vermiyor"diye. Hatta demin konu açacaktım. Derdini öpeyim daha ne istiyorsun demesinler diye vazgeçtim. Fazlası zarar vallahi.

merhaba hanimlar,

kendini düzeltmesi gerektiren bi durum göremiyorum ki ben. böyle kabul edin adamı

X