merhaba hanimlar,
fikrinizi almak istedigim bir konu var. Sevgilinizle veya esinizle gerek sevgililik doneminde olsun gerek evlilikte gun icerisindeki konusma sureleriniz nasil? Elbetteki esinizin isi ve sizin isiniz musait zaman yaratmadigindan belki azdir belki coktur bilemiyorum ama ben sanirim hem yasimdan dolayi hemde ilgiyi sevdigimden bu konuyu biraz fazla buyutuyo olabilirim
Sevgilim zaman zaman yogun zaman zaman boslugu olan bir iste calisiyor. Dukkani var ve bos vakti olabiliyor. Haril haril calistigi bi durunu yok. Gunde (aksamdan sabaha) maximum 4-5 kez (facetime ve tel konusmasi) minimumda 2 kez (cok yogun olsugunda 2-3 dakika olmak kaydiyla) iletisim kuruyoruz,gorusuyoruz.
Bazen bos oldugunda bana yazmadigini dizi izledigini soyluyo yada instada bisey beenirken goruyorum onu. Ben mesela her firsatta onunla konusmak istiyorsan onda ayni hevesi goremiyorum. 6 aydir beraberiz ciddiyete dogru gidiyor hatta iliskimiz. Beraberken gayet iyi ilgisiz degil.
Annesi bir tartismamizin bu yuzden oldugunu duydugunda 'kizim o hic telde konusmayiz sevmez benle bile konusmak bak ben annesiyim alinma ona sinirlendigine bakma sen' demisti bana. Aslinda cok yazip etmiyo desem yalan olur ama ne bileyim bana yetersiz geliyor uzerinde cok konustuk bu konunun ama ben yakinmasam duzeltmez pek kendibi ben yakinincada 2/3 gun ekstra yazma etme sonrasinda yine ayni.
Ben ilgi konusma etme istiyorum oda boyle cok benim kadar hevesli degil olsa her firsatta arar diyorum. Gerci bi yerden sonra biraz sikar illa ki ama bosluklari oldugu icin sanirim ben takiyorumZ
İsten ayrildim 1,5 ay oldu evdeyim surekli haliyle kafada kurup ona yansitiyorum bu durumu.
Kafa dinlemek isteyebiliriz arada sende isteyebilirsin her zaman konusacak modda olamayabiliriz yorgunuzdur bide ben seni aradigimi dusunuyorum bu ara ihmal etmis olabilirim ama hani hic aramiyo etmiyoda degilim yani filan diyor. Sanirim gercekten telefonda falan konusmayi benim kadar sevmiyor. Ben sacma sapan hemen bunun uzerinden deger verme olayina giriyorum filan.
Besiktasa harcadigi zamani kiskaniyorum vs komik ama yapiyorum cidden.Lutfen kizmadan tavsiye ve yorumlarinizi yazin :)
Birde gercekten konusma araliklarinizi ve surenizi merak ediyorum..