Seven erkek neden sessizleşir ?

O şimdi sürekli sizin aranızda kalmaktan bunalmıştır. Şuan kuş gibi hafiflemiştir. Sizin izin vermediğiniz sırf sizin için bıraktığı her şeye geri dönmüştür. O eklediği kızlardan beklediği reaksiyonu göremeyince zamanla o kasvet çökecektir içine. Şimdi öyle takılır zamanla hisseder boşluğunuzu. Döneceğini sanmam ama hissedecektir.

Ayrıca sizde takip etmeyin kendinizle hayatınızın akışı ile ilgilenin onu takip ettikçe enerjiniz düşecek atlatmanız daha zor olacak. Nişan atılmış hissetse ne olur hissetmese ne olur. Ama siz pişman olsun gelsin yalvarsın istiyorsunuz sanırım.

Engelle gitsin, ayrıldıysa demekki zorluklara karşı koyacak kadar sevmiyormuş.

Haklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
Sizi çok sevseydi , ailesi yüzünden sizi bırakmazdı. Ailesini karşısına alır yada napar ne eder ikna eder, sizin elinizden tutup dimdik dururdu karşılarında. Aile de bi süre sonra kabullenirdi. Üçüncü kişiler sizi istemiyo diye bırakmış, siz de beni deli gibi seviyordu diyorsunuz. Akıl fikir diliyorum. Sizi çok da sevmedi, lafla sevgi olmaz, icraata bakılır. Bundan sonra lafa değil, işe bakın.

Sevgisinden çok eminsiniz.
Şırmardınız mı ki?
Öyle de yapsam yalvarır, böyle de yapsam peşimde koşar mı dediniz?
Yapıyoruz malesef farkında olmadan bunu.
Ayrıca şöyle bastırmayın insanları ya motor tehlikeli alma falan bırak alsın hevesini onu alma bunu yapma e neden zevk alıcak bu insan?
Kendine kural koyan kişiden mi ? Hiç sanmam...
Seninle olan defteri kapatmış.Başlarım böyle işe artık böyle olucam demiş.
Kafada bitirmiş.
Özgürlüğün de tadına varmış, burdan öyle veya böyle döndürmeyi düşünüyosan düşünme artık hayır gelmez.
Sende önüne bakmaya başla belli ki bi umut döner yalvarır diye bekliyosun.
Bu beklenti seni tüketir.

seven insan için aile çok problem değil ya. benim bir akrabam var, adam hayatının aşkını buldu resmen. kendisinden 5-6 yaş büyük ve daha önce evlenip ayrıldığı için oğlanın annesi istemesi, yakıştıramadı. gelin hanım da bu negatifliği fazla alttan almadı, kayınvalidenin gözüne gireyim gibi bir derdi olmadı hiç. oğlanla annesi çok çatıştı, oğlan defalarca arayı ısıtmaya çalışsa da olmadı, ikisi de birbirini asla sevmedi. ne anne ne de gelin. sonra oğlan annesine resti çekti. seven insan gerekirse resti çeker ama yine sevdiği insanın elinden tutar. o beni seviyordu olayları hikaye yani.

Konfor alanından ayrılana kadar öyle olur, ölecem sanır insan. Ailesinin güdümünden sizin için ayrilamadığına göre sizsiz ölecek biri de değilmiş zaten, hala ölmediğine şaşırmamanız lazımdı.

Adam sizden ayrılınca ölmediği gibi yakında aksine çoğalacağa benziyor , siz hala ımı yılın mıydı hirşiy ühühü

Motor sevdası olan bir erkeği asla bu konuda kısıtlamayın eninde sonunda motosikleti seçerler

Ayrılınca ölecek adam ayrılmaya meydan verecek sebepleri ortadan kaldırır, ayaklarına kapanıp yalvarmadan evvel.

Bittiyse bitti yapacak birsey yok sana karsi ilgisi yok artik bunu kabul edin artik o hayatina devam etti sende devam et bu kadar kafa yormaya degmez yazik etme kendini

Haklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
siz gerçekten buna inandınızmı . seven adam ailesiyle konuşur ben kızı seviyorum onsuz yappamam der. ailelesi de onun sevdiğini kararlığını gördümü düzgün davranır. nişanlınız ailesini bahane etmiş , vicdan yapmadan güzelce ayrılmış .

Niye hep en çok istediğimiz olan kişi kaderimiz değil, hayırlı değil ya..

Sevmiyor. Başka açıklaması yok.

Bunu deniyorum kendi hayatıma bakmayı ama bu kadar şey yaşadık emek sevgi bunları çabuk unutmuş olabilmesi zoruma gidiyor benim canımı yakıyor işte ..
Kardeşim 20 yıllık evlilikler bitiyor sizin daha ortada nikah bile yok. Bu kadar takılma derim. Bir müddet üzülürsün sonra hayatına yeni biri girer o kişiyi unutursun. Hatta belki de iyi ki bu kişi karşıma çıkmış bile diyebilirsin. Güçlü durun. Hayatınıza bakın.

Çok seviyor belli ki yerinizi motorla doldurmaya çalışıyor. İçindeki boşluğu dağı taşı ekleyerek gidermeye çalışıyahahsjjznz ay dayanamadım kusura bakmayın yia. Ne alaka başlıkla konu çözemedim ama bence çoktan elemiş sizi. Acı gerçek ama sevmiyormuş belli ki. Siz de boşverip yolunuza bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…