- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
O şimdi sürekli sizin aranızda kalmaktan bunalmıştır. Şuan kuş gibi hafiflemiştir. Sizin izin vermediğiniz sırf sizin için bıraktığı her şeye geri dönmüştür. O eklediği kızlardan beklediği reaksiyonu göremeyince zamanla o kasvet çökecektir içine. Şimdi öyle takılır zamanla hisseder boşluğunuzu. Döneceğini sanmam ama hissedecektir.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir acaba?
Engelle gitsin, ayrıldıysa demekki zorluklara karşı koyacak kadar sevmiyormuş.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Sizi çok sevseydi , ailesi yüzünden sizi bırakmazdı. Ailesini karşısına alır yada napar ne eder ikna eder, sizin elinizden tutup dimdik dururdu karşılarında. Aile de bi süre sonra kabullenirdi. Üçüncü kişiler sizi istemiyo diye bırakmış, siz de beni deli gibi seviyordu diyorsunuz. Akıl fikir diliyorum. Sizi çok da sevmedi, lafla sevgi olmaz, icraata bakılır. Bundan sonra lafa değil, işe bakın.Haklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
Sevgisinden çok eminsiniz.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Konfor alanından ayrılana kadar öyle olur, ölecem sanır insan. Ailesinin güdümünden sizin için ayrilamadığına göre sizsiz ölecek biri de değilmiş zaten, hala ölmediğine şaşırmamanız lazımdı.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Adam sizden ayrılınca ölmediği gibi yakında aksine çoğalacağa benziyor , siz hala ımı yılın mıydı hirşiy ühühüHepsi yalandı yani sensiz ölürümler beni kimsesiz bırakmalar . Ve takip ettikleri kızlar da hani yanlış konuşmak istemem ama asla birlikte olabileceği insanlar değil . Beni o kadar kıskanırdı ki nefes alamazdım ben bu yüzden destek bile aldık . Canımı yakardı bırakmazdım benı bırakma sensiz ölürüm derdi onu düşünürdüm benden sonra ne yapar diye . Şimdi de hiç öyle olmuyormus cokda güzel devam edebiliyormuş . Bende toparlanmalıyım diyorum ama olmuyor özlüyorum seviyorum . Bu haksızlık değil mi
Ayrılınca ölecek adam ayrılmaya meydan verecek sebepleri ortadan kaldırır, ayaklarına kapanıp yalvarmadan evvel.Bu zamana kadar bir çok kere ayrılmak istediğim de ki ( herkes bana boşa çabaladığımı onun değişmeyeceğini söylerlerdi ) izin vermedi farklı şehirlerdeyiz bir gece de yanıma gelirdi . Ölürüm nefes alamam sen olmadan yaşayamam derdi . O yüzden zaten bu kadar şaşırmam bundan dolayı . Yani bu zamana kadar kendi yanlışlarında gitmemem herseyi yapan adam şimdi bu sekılde işte . Hayat böyle gerçekten . Sadece vazgecmıs olması bu sekılde davranması zoruma gidiyor ama en iyisi de böyle oldu . Değişmedi değişmeyecekti de . Sadece kendime kızıyorum bu kadar Çok taviz verdim . Suan bu haldeyim işte
Bittiyse bitti yapacak birsey yok sana karsi ilgisi yok artik bunu kabul edin artik o hayatina devam etti sende devam et bu kadar kafa yormaya degmez yazik etme kendiniMerhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
siz gerçekten buna inandınızmı . seven adam ailesiyle konuşur ben kızı seviyorum onsuz yappamam der. ailelesi de onun sevdiğini kararlığını gördümü düzgün davranır. nişanlınız ailesini bahane etmiş , vicdan yapmadan güzelce ayrılmış .Haklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
Niye hep en çok istediğimiz olan kişi kaderimiz değil, hayırlı değil ya..Unuttuğunu nerden çıkartıyorsun? Alzheimer mı eski erkek arkadaşın? Kimse unutmaz, ne kadın ne erkek. O kadar kolay değil ama ayrılmışsınız sonuçta. Unutup unutmamasının sana bir yararı olmayacak.
Emek ve sevgi demişken. Yaşın belli ki genç ve yaşadığın ilişkinin dünyanın en önemli, en aşk dolu ilişkisi olduğunu, kimseye bir daha bu kadar aşık olup bağlanamayacağını sanıyorsun ama değil.Bize de böyle söylediklerinde gıcık oluyorduk. Etme, eyleme o senin kaderin değil. Toparlan...Adamın sosyal medyasına da bakmayı bırak.
Demek ki olmaması gerekiyor. Olanda 1 hayır, olmayanda 1000 hayır ara diye bir söz var...Niye hep en çok istediğimiz olan kişi kaderimiz değil, hayırlı değil ya..
Sevmiyor. Başka açıklaması yok.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Öyle söz var da daha doğruluğunu göremedim. Olmayan şeyde aa böylesi daha hayırlıymış, iyi ki olmadı, olmadığına değdi daha iyisi oldu durumunu hiç yaşamadımDemek ki olmaması gerekiyor. Olanda 1 hayır, olmayanda 1000 hayır ara diye bir söz var...
Kardeşim 20 yıllık evlilikler bitiyor sizin daha ortada nikah bile yok. Bu kadar takılma derim. Bir müddet üzülürsün sonra hayatına yeni biri girer o kişiyi unutursun. Hatta belki de iyi ki bu kişi karşıma çıkmış bile diyebilirsin. Güçlü durun. Hayatınıza bakın.Bunu deniyorum kendi hayatıma bakmayı ama bu kadar şey yaşadık emek sevgi bunları çabuk unutmuş olabilmesi zoruma gidiyor benim canımı yakıyor işte ..