Seven erkek neden sessizleşir ?

Bunu deniyorum kendi hayatıma bakmayı ama bu kadar şey yaşadık emek sevgi bunları çabuk unutmuş olabilmesi zoruma gidiyor benim canımı yakıyor işte ..

Bunu deniyorum kendi hayatıma bakmayı ama bu kadar şey yaşadık emek sevgi bunları çabuk unutmuş olabilmesi zoruma gidiyor benim canımı yakıyor işte ..
Unuttuğunu nerden çıkartıyorsun? Alzheimer mı eski erkek arkadaşın? Kimse unutmaz, ne kadın ne erkek. O kadar kolay değil ama ayrılmışsınız sonuçta. Unutup unutmamasının sana bir yararı olmayacak.

Emek ve sevgi demişken. Yaşın belli ki genç ve yaşadığın ilişkinin dünyanın en önemli, en aşk dolu ilişkisi olduğunu, kimseye bir daha bu kadar aşık olup bağlanamayacağını sanıyorsun ama değil.Bize de böyle söylediklerinde gıcık oluyorduk. Etme, eyleme o senin kaderin değil. Toparlan...Adamın sosyal medyasına da bakmayı bırak.

Kimse kimseye ölmez. Bu yalana inanmayın. Eski eşim sen olmazsan intihar ederim derdi . Kızımızı aradığına gore hala hayatta. Bunlar masallar.
Soyle düşünün karakteri bu . İlk sıkıntıda siz ne istemezseniz hepsini yapıyor. Doğru insan değil demekki.
Akıllı davranırsanız bir gün kurtulduğunu da sevineceksiniz

Kimse vazgeçilmez değildir.Buna ben de sen de dahil.O hayatına bakmaya çalışıyor öyle ya da böyle bir yol bulacaktır.Belki aklında hala varsın ama nişan atılmış yas tutmak yerine kafasını dağıtıp bulunduğu durumdan kurtulmaya çalışıyordur bence.

O seni unutmuş ve hayatına baya istediği şekilde devam ediyor. Bunlara üzülüp onu takip edeceğine zamanın hayatın şu güzel anlarını kaçırma sende dilediğin gibi yaşamana bak

Senin için ölürüm demekle ölünmüyor arkadaşım.
Evet çok seversin,aşık olursun ama illaki geçer bisekilde
20 yıllık evliler,çocuk sahibi olan insanlar ayrılıyor hayatına devam ediyor.
Bunun zamanı,mekanı,nedeni yok ki merak etme sende de geçecek hepsi.
Sende eski nişanlın gibi hayata devam etmeye çalışırsan çabuk atlatirsin.
Takip etmemeye çalış,gözünün önüne getirme ki daha da zorlaşmasın.

Ailesi nişanda üzerinize yürüdüğü için atılmıştı nişanınız.

"Allahın sevgili kuluymuşum , verilmiş sadakam varmış" deyip şükretmeniz gerekirken ; halen adamı takip edip kendinizi üzüyorsunuz.

Yazık değil mi anne babanıza ? Kızlarını savunmaktan aciz nişanlı ve nişanda alt tarafı kurdeleyi istedikleri kişi kesmedi diye olay çıkaran aileyle yüz göz olmalarını mı istiyorsunuz ? O aileye gelin gitseniz sizi bekleyen günlerin nasıl olacağını düşünüyorsunuz ?

Hayır inanın artık mantıklı düşünebiliyorum Allahım benı korudu en iyisi oldu ama bu kadar severken gitmiş olması ve sonrasında benım yaşadığım acısın yarısını bile yaşamıyor olması canımı yakıyor işte

Unutmak derken hayatına bu kader normal devam edebilmesinden bahsediyorım ben 2 ay oldu hala kendime gelemiyorum ayrılmış olmamızın en doğru karar olduğunu biliyorum ama yinede zoruma gidiyor işte

Yillarca kimseye üzülemem açikcasi, taş çatlasin 2-3 ay en yoğun üzüntü hislerim olur sonra hayatımı toparlamaya odaklanırdım.

Ayrica sadece laflara değil de davranişlara da anlam yükleyin biraz. O kadar ölecek adam ailesi yuzunden nişan atılmasına müsade etmezdi bir şekilde. Ölmüyormuş demek ki.

Ayrica motosiklet kullanan insanlar kimsesiz değiller. Herkesin ailesi, eşi, sevdikleri var. Karşinda kucuk cocuk varmiş gibi "izin vermiyorum tehlikeli" muhabbetleri bana çok saçma geliyor, darlamişsiniz. Tutkusu varsa o motosikleti almakla da iyi yapmiş tekeri düz bassın.

Çok haklısınız eğer gerçekten sevmiş olsaydı belki de o nişanı atmama engel olurdu ama o vazgeçti gitti hayatına da çok güzel bir şekilde devam ediyor

Unutmak derken hayatına bu kader normal devam edebilmesinden bahsediyorım ben 2 ay oldu hala kendime gelemiyorum ayrılmış olmamızın en doğru karar olduğunu biliyorum ama yinede zoruma gidiyor işte
Bir mesaj evvel yazdım erkeklerin yas süreci ile kadınların ki aynı değil. Biz ayrılık acısını dibine kadar yaşayıp toprlanıyoruz. Onlar önce dağıtıyor, hiç bir şey olmamış gibi davranıyor hatta jet hızıyla yeni ilişkiye başlayıp insanlara yara bandı muamelesi yapıyorlar, sonra boşluğa düştüklerinde için için yanıyorlar. Durum bundan ibaret. Bir de şu yönden bak, neyse ki birbirinizin kararına saygı duymuşsunuz ve iletişim kurmuyorsunuz. Ya kene gibi yapışsaydı. Böyle erkekler de var, asla net olmaz ayrılık sürecinde bir gelip bir gider ümit verir ama amacı ilişkiyi sürdürmek değil ayrılığa alışmak ve yerine yeni birini koyana kadar oyalanmaktır. Bu tipler insanı deli eder. Şükür ki böyle biri değilmiş.

Bu zamana kadar bir çok kere ayrılmak istediğim de ki ( herkes bana boşa çabaladığımı onun değişmeyeceğini söylerlerdi ) izin vermedi farklı şehirlerdeyiz bir gece de yanıma gelirdi . Ölürüm nefes alamam sen olmadan yaşayamam derdi . O yüzden zaten bu kadar şaşırmam bundan dolayı . Yani bu zamana kadar kendi yanlışlarında gitmemem herseyi yapan adam şimdi bu sekılde işte . Hayat böyle gerçekten . Sadece vazgecmıs olması bu sekılde davranması zoruma gidiyor ama en iyisi de böyle oldu . Değişmedi değişmeyecekti de . Sadece kendime kızıyorum bu kadar Çok taviz verdim . Suan bu haldeyim işte

Bu adam artık arkasına bakmıyor ilişki bitmiş adamı bırakın .Çok arabesk tavrıniz var.Nisanda kavga çıkan bir ilişkiden neyin medetini umuyorsunuz.Cocuk gibi olsun olacak diye neyin inadı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…