Bilmiyorum inanin ki 1,5 yıl beraber olduk. Sevmediğini bir an bile düşünmemiştim. Çok seviyor beni diyordum . Çokta sevdim ama bu kadar umursamazlık anlamıyorum . Kışkırtma varmıdır sizce yoksa gerçekten unutmuşmudur beniSevmiyormuş.
Amacı hayatına devam etmek, bence normali bu
Erkeklerin taktik uygulama konusunda becerileri olduğunu sanmiyorum, erkek sonuçta.... Düz mantik ilerler bunlar. Unutmus demek ki...Bilmiyorum inanin ki 1,5 yıl beraber olduk. Sevmediğini bir an bile düşünmemiştim. Çok seviyor beni diyordum . Çokta sevdim ama bu kadar umursamazlık anlamıyorum . Kışkırtma varmıdır sizce yoksa gerçekten unutmuşmudur beni
unutmamistir ama aramamasi normal. kus degil, ayrilmissiniz. hayatina devam ediyor olmasi da normal. genelde ayrilan kisiler hayatlarina devam etme karari aldiklarinda, uzun sure bosta kalirlarsa eskiyi yoklamak icin arayip, mesaj atabiliyor. Ama eger sizi kaybetmekten cok korkuyor olsaydi, iki ay sessiz kalamazdiBilmiyorum inanin ki 1,5 yıl beraber olduk. Sevmediğini bir an bile düşünmemiştim. Çok seviyor beni diyordum . Çokta sevdim ama bu kadar umursamazlık anlamıyorum . Kışkırtma varmıdır sizce yoksa gerçekten unutmuşmudur beni
Siz de stalklamak yerine hayatınıza odaklanın.Olmus bitmiş ne yaparsa yapsın.Guclu görünün kadınız daha duygusal iz hobi edinin yada hobilerinizle ilgilenin.Bakin kendisi öyle yapmış ve hayatına devam ediyor
unutmamistir ama aramamasi normal. kus degil, ayrilmissiniz. hayatina devam ediyor olmasi da normal. genelde ayrilan kisiler hayatlarina devam etme karari aldiklarinda, uzun sure bosta kalirlarsa eskiyi yoklamak icin arayip, mesaj atabiliyor. Ama eger sizi kaybetmekten cok korkuyor olsaydi, iki ay sessiz kalamazdi
En çok da böyle büyük büyük atanlar ölürüm diyenler daha kolay yoluna bakıyor gerçekten inandınız mı sizin aşkınızdan öleceğine sen olmadan yapamayacagına adam yoluna bakıyor erkekler biz kadınlar kadar karmaşık degil çok düz varlıklar sizde madem ayrıldınız uzak durun bakmayın görmeyin bu saatten sonra sana yalvarsa sensiz olmuyor dese dönecek misin hadi döndün herşey öncekinden daha mı iyi olacak sanıyorsun artık dikiş tutmaz hiç bişey boşuna olmayacak şeyleri kovalamayınHaklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
Değil. Haksızlık değil. Ayrılmışsınız, bir bağlılığınız yok. İstediğini yapmakta özgür.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Sonucta aileler yüzünden anlasmazlik olmus ve bu geri dönüşü olmayan bir olay bana gore.Hepsi yalandı yani sensiz ölürümler beni kimsesiz bırakmalar . Ve takip ettikleri kızlar da hani yanlış konuşmak istemem ama asla birlikte olabileceği insanlar değil . Beni o kadar kıskanırdı ki nefes alamazdım ben bu yüzden destek bile aldık . Canımı yakardı bırakmazdım benı bırakma sensiz ölürüm derdi onu düşünürdüm benden sonra ne yapar diye . Şimdi de hiç öyle olmuyormus cokda güzel devam edebiliyormuş . Bende toparlanmalıyım diyorum ama olmuyor özlüyorum seviyorum . Bu haksızlık değil mi