Seven erkek neden sessizleşir ?

Evet zor unutması öyle kolay değil ama aile sorunlarından biten ilişki bir daha dikiş tutmuyor o yüzden unutun gitsin.
O da bunu yapmaya çalışıyordur. Kendi hayatına bakıyor, içinde kalanları yapıyor, sizi unutmaya çalışıyor. Çünkü ailesi sizi istemiyor, oda bunu bildiği için olmazı oldurmanın anlamı yok diye düşünüyor. diyelim ki mesaj attı özledim diye dönecek misiniz?
Dönerseniz o aile sizi parmağında oynatır. Hiç bir zaman cepte olan olmayın.
Sizde kendi yolunuza bakın, hobi edinin. Kariyer, arkadaş ortamlarına katılım sağlayın. Başka türlü toparlayamazsınız bu kafanızdaki zehirli düşünceleri. Nişanlılık dönemi bu yüzden var.
Hayallerimiz var olarak değil, tanımamız gereken süreç olarak bakılsa zaten bu kadar yanlış evlilikler olmayacak. Unutun.

Bence ayrıldığiniza sukredin.Simdiden bunları yapan aile ileride neler yapmaz.Bir süre sosyal medya ya girmeyin bakmayın.Naparsa yapsın.Zaten unutursunuz o sizin onu takip ettiğinizi düşünerek de yapıyor olabilir.

Amaci yok.Zaten adamin icinde varmis..Senden ayrilinca da isteklerinin onundeki engel kalkmis ve arzu ettigi gibi yasamaya baslamis..
Yani ne isterse onu paylasir.Nisan atilmis,iliski bitmis.
Adamla alakali bir problem yok.Senin kendini cok fazla umursaman,her seyin seninle alakali oldugunu dusunmen ile alakali bir problem var.

Unutmak derken hayatına bu kader normal devam edebilmesinden bahsediyorım ben 2 ay oldu hala kendime gelemiyorum ayrılmış olmamızın en doğru karar olduğunu biliyorum ama yinede zoruma gidiyor işte
Demekki yalanmış ve sen onun umrunda bile değilsin, sevmiyor,umursamıyor. Onu stalklamayi bırak. 1.5 yıllık ilişki dünyanın sonu değil, abartmayın. Zaten sizin bahsettiğiniz kadar sizi seven biri ,ilişkiyi bu hale getirmezdi, çoktan müdahale ederdi.Bitmis yani ,kabul edin

Adam baskılardan sonra özgürleşince hayatını yaşamayı seçmiş. Siz de öyle yapın.

Dediğiniz kadar sevseydi asla peşinizi bırakmazdı.

Haklısınız Evet ama o kadar çok seviyorduk ki ailesi yüzünden bitirdik . Ve ben sen gidersen ölürüm diyen adam 2 ayda normale döner mi ben hala bu kadar acı çekerken
Sana su kadarını söyleyeyim ben ona evet diyeyim diye sulaleme kadar peşimde dolanan adam, ayrılırsa beni unutamayacagini adeta öleceğini söyleyen adam iki ay sonra başkasını buldu sonra onunla evlendi ..ben onu terketmeme rağmen kaç sene bir başkasına evet diyemedim...hayat devam ediyor ama erkeklere biraz fazla hızlı devam ediyor net...yalnız motor olayı direk size nispet

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Bu adamın sizi sevdiğini nerden çıkardınız ?

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Demekki duygusu kalmamış ve ilişki içindeyken kısıtlanan herşeyi yapmaya başlamış bu nedenle hayatından memnundur

Hayır inanın artık mantıklı düşünebiliyorum Allahım benı korudu en iyisi oldu ama bu kadar severken gitmiş olması ve sonrasında benım yaşadığım acısın yarısını bile yaşamıyor olması canımı yakıyor işte
Nerden biliyosun ki, belki o da çok üzülüyor ama bu şekilde yansıtıyor veya böyle atlatmaya çalışıyor, insanların içini bilemeyiz ama şu saatten sonra onun ne yaşadığı çok da önemli olmamali senin icin. Anliyorum, insana zor gelir tabii hiçbir şey yaşanmamış gibi olması, davranması ama dediğim gibi, içini bilemeyiz ve artık onu takip edip kendine işkence etmenin de sana bi faydası yok.

Nişan atmanın amacı ayrılmak ve başka biriyle yoluna devam etmek zaten. Demek ki sizle yaşadığı hayattan çok bunalmış ve artık özgür olduğu için istediği motorlu hayatı yaşıyor, yeni aşklara yelken açıyor. Bir gönderme olduğunu zannetmeyin yani adam artık sizi sevmiyor ve kendi hayatına bakıyor. Siz de öyle yapın.

Senin için ölürüm biterim diyene de bir daha inanmayın. Kimse kimse için ölmez bitmez. Hayat devam ediyor. 30 yıllık evlilikler bile bitiyor. Bu ne ki.

Adam doğal olarak kendi hayatını yaşıyor, sen de kendi hayatını yaşamaya bak.

Bukadar dram eski türk filmlerinde kaldı,gerçek hayata dön. İşi gücü olmayan adama saran kız modeli tam olarak bu. Sende işine gücüne hobilerine bak.

konunuzla başlığın hiç uyumu yok çünkü, üzgünüm ama eski sevgiliniz sizi ya hiç sevmemiş ya da sevgisi bitmiş. ayrıca adam sessizleşmemiş ayrılığın gereği üzere iletişimi kesmiş, olması gerektiği gibi hayatına devam ediyor. bence siz de bir an evvel stalkı, öylemi acabaları da bırakıp hayatınıza devam edin

Bi silkelenin kendinize gelin.sizin ailenizin üstüne yürümüşler. Dünya kadar sorun olmuş.ailenize terbiyesizlik yapılmış.siz hala dönsün diyorsunuz.sizde normal degilsiniz

Erkeklerin sensiz olmaz gibi hissettirmesine bakmayın etrafımda da kendimde de yüzlerce kez gördüm gayet hayatlarına devam ediyorlar hatta o en çok eleştirdikleri en çok böyle biriyle asla evlenmem dedikleri insanlarla evleniyorlar. Bir arkadaşımın sevgilisi hiç açık giydirmez hiç makyaj yaptırmaz bizi bile eleştirirdi ben onun doğallığını seviyorum diye sonra gayet de tam tersi biriyle çok kısa sürede evlendi. Yani bu gözler neler gördü.

1.5 yıllık ilişkide 2 aydır hala kötü durumda olmak bana fazla geldi. İnsan boşansa 2 ayda yoluna bakar. Siz abartıyorsunuz.
Yok sensiz ölürüm’ler yalanmış. Gerçekten öleceğini düşünmüyordumuz herhalde. 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

Adamın iç dünyasını bilemezsiniz. Ayrıldığınıza göre bu işin oluru yokmuş. Geçmişe sızlanmak yerine hayatına devam ediyor normali de bu. Napsın mecnun olup çöle mi düşsün. Sizin de artık hayatınıza bakmanız en azından çalışmanız yararınıza olur.

Haklısınız ama inanın çok zoruma gidiyor hiç bir suçum yoktu . Sevdim sevildiğimi sandım bu kadar vazgeçmesi canımı yakıyor . 1,5 yıl anılar birikimler bu kadar kolay atılır mı kenara .
barışırsınız siz bu gidişle
dizilerde lduğu gibi gider hesap sorarsınız sonra da barışılır :)
ama dikkat edin sonra daha çok üzülmeyin

onu stalklamanız ayrıldığınıza pişman olduğunuzu gösteriyor resmen

X