Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkekler çok çabuk vazgeçiyor malesef ki. O süslü sözler sadece göz boyamak. Yaşadık bunun da en kralını yaşadıkMerhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
negzel kurtulmuşşun sende keyfine bak. ztn sewmiyormuşMerhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Birakin amacini vs sizin bu uzuntunuzu hak etmiyor. Caninizi acitmak istemem ama birbirimize yardim amacli buradayiz diye yazacagim acikca. Sevseydi bitiremezdi. Kurtuldugua sukur et. Anasi kimi isterse oda onu sevdigini sanip ve belki evlenecek ama o kizida uzecek. Aptal insanlar icin kendinize bu gereksiz değersizlik duygularinda hirpalamayin.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir sizce
Bilmiyorum inanin ki 1,5 yıl beraber olduk. Sevmediğini bir an bile düşünmemiştim. Çok seviyor beni diyordum . Çokta sevdim ama bu kadar umursamazlık anlamıyorum . Kışkırtma varmıdır sizce yoksa gerçekten unutmuşmudur beni