Seven döner mi ?

Ov, okurken üzüldüm ben. Hala canınız acıyor mu ?
siz belli kısımlara odaklanmışsınız.. canım neden acısın.. eşimle öle bayıla evlendim yani çok severek.. 8 senedir beraberiz 6 yıllık evlilik.. büyük küçük çok sorun yaşadık ama eşime heyecanım geçmiyo.. iyi ki eşimleyim diyorum..

Yani rahat olun acı sızı hiçbi şey kalmıyo hatta nerden de bulaşmışım böyle ruhsuzlara durduk yerde canımı yaktırmışım diyorum

Seven insan güvenir seven insan gitmez seven insan aylarca sesini duymadan yapamaz

Her iki taraf da birbirini seviyorsa ayrılık neden var ki ortada?
Ayrıca seven insan gitmez ki...
Siz bitirmişsiniz ilişkiyi, bence önce kendinizi tartın. Sevginiz gerçek mi yoksa alışkanlık ya da ego mu diye.
Bir de onun sevgisinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Seviyorum ama hayatımda istemiyorum sizce ne kadar mantıklı?
Biraz objektif bakabilmelisiniz olaya.

'hayatımda istemiyorum'un hangi kısmını anlamadınız bilmiyorum ama dönmez.
Ayrıca ayrılan sizseniz bu beklenti neden?

her seven dönmez. ben de geçmişte bir ayrılık yaşamıştım. çok seviyordum ve ayrılan bendim üstelik. çok haklı sebeplerim vardı. ve dönmedim. bir ilişki sağlıklı değilse zaten o ilişki yürümez. hele ki taraflardan birinde güvensizlik varsa ordan hayır bekleme. senin içinde taşıdığın umudu anlayabiliyorum, aynı yollardan geçtim ama canın acısa da zamanı gelince kabul edeceksin bittiğini. sen 4 aydır beklemişsin. ben kendim ayrıldığım halde 3 sene bekledim. şaka gibi. gittiğim her düğünde ağlıyodum :) şimdi düşününce o kadar üzgünüm ki. kendimi öyle hırpaladım ki..inşallah sen aynısını yapmazsın.

Seven her zaman dönmez, boyle bi genelleme dogru degil..
Sevenler her kosulda da bir arada olamaz, bazen o sevgiyi tuketecek nedenler vardir ortada ve uzak durursun..
Konuya gelecek olursak, bi supheyle sana güvenmediğini soylemissin, sen surekli kendini ispat etmeye mi calisacaksin? Yazik degil mi sana? Bugun bu konuda ikna edersin, yarin baska sey cikarir bu kafadaysa, salla gitsin lutfen ya

Son düzenleme:

Sana güvenmeyen, seni namussuzlukla suçlayan adam (aldatma ihtimalinden söz ediyorum) dönmesin zaten, dönse ne olacak, içine sinecek mi. Böyle hastalıklı tiplere prim vermeyin lütfen, azıcık kendinize saygı duyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…