- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
- Konu Sahibi Cileklipudingg
Ov, okurken üzüldüm ben. Hala canınız acıyor mu ?

Yani rahat olun acı sızı hiçbi şey kalmıyo hatta nerden de bulaşmışım böyle ruhsuzlara durduk yerde canımı yaktırmışım diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ov, okurken üzüldüm ben. Hala canınız acıyor mu ?
Yapmayın lütfen. Beni anlamanız lazım. Kadınlarda hep vardır ya. Sevgi varsa umut var mantığı. Bi yolu olmalı. Bunları söylemeyin bana. Umutlu cümleler kurun nolur.
Merhaba hanımlar. 15 aylık ilişkimde ikinci ayrılığımı yaşadım. Ayrılalı 4 aya yakın oluyor. Hala çok seviyorum. Daha bugün en yakın kız arkadaşı mesaj attı. O seni soruyor diye. Benimle konuşmak isteyen bi çocuk vardı onu öğrenmeye çalışıyor. Beni hala sevdiğini biliyorum. Zaten aşk dolu bi ilişkimiz vardı. Fakat o kabul etmiyor. Kesinlikle onu aldatmadığım halde bana güvenmediğini söylüyor. Bugün arkadaşıyla konuşurken ilk kez kabul etmiş seviyorsam seviyorum ama hayatımda istemiyorum demiş. Seven her şekilde gelir değil mi ? Sebebini gerçekten anlayamıyorum. Yardımcı olun lütfen.
Eklmek isterim ki, ayrılan taraf benim. Farklı bi nedenden ayrıldık.
Ah efendim, ben gittim de sevmediğimden mi gittim. Mecbur bıraktı. Benim mantığa uygun bir ilişkim olmadı hanımefendi. Mantıklı bi insan öyle biriyle ilişki yaşamaz muhtemelen. Ben duygusal düşünüyorum. Evlendiğimde çekerim cezasını herhal.Seven gider mi ki?
o kadar emin olmayin. insan bazen kendini bile anlamiyor.Beni hala sevdiğini biliyorum.
Adım atmayı denedim. Aramıza kocaman duAyrilan taraf sen isen, neden adim atan tarafta olmuyorsun ki?
ne yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsunuz, çok yazık. Teşekkür ederim.'hayatımda istemiyorum'un hangi kısmını anlamadınız bilmiyorum ama dönmez.
Ayrıca ayrılan sizseniz bu beklenti neden?
Seven her zaman dönmez, boyle bi genelleme dogru degil..Merhaba hanımlar. 15 aylık ilişkimde ikinci ayrılığımı yaşadım. Ayrılalı 4 aya yakın oluyor. Hala çok seviyorum. Daha bugün en yakın kız arkadaşı mesaj attı. O seni soruyor diye. Benimle konuşmak isteyen bi çocuk vardı onu öğrenmeye çalışıyor. Beni hala sevdiğini biliyorum. Zaten aşk dolu bi ilişkimiz vardı. Fakat o kabul etmiyor. Kesinlikle onu aldatmadığım halde bana güvenmediğini söylüyor. Bugün arkadaşıyla konuşurken ilk kez kabul etmiş seviyorsam seviyorum ama hayatımda istemiyorum demiş. Seven her şekilde gelir değil mi ? Sebebini gerçekten anlayamıyorum. Yardımcı olun lütfen.
Merhaba hanımlar. 15 aylık ilişkimde ikinci ayrılığımı yaşadım. Ayrılalı 4 aya yakın oluyor. Hala çok seviyorum. Daha bugün en yakın kız arkadaşı mesaj attı. O seni soruyor diye. Benimle konuşmak isteyen bi çocuk vardı onu öğrenmeye çalışıyor. Beni hala sevdiğini biliyorum. Zaten aşk dolu bi ilişkimiz vardı. Fakat o kabul etmiyor. Kesinlikle onu aldatmadığım halde bana güvenmediğini söylüyor. Bugün arkadaşıyla konuşurken ilk kez kabul etmiş seviyorsam seviyorum ama hayatımda istemiyorum demiş. Seven her şekilde gelir değil mi ? Sebebini gerçekten anlayamıyorum. Yardımcı olun lütfen.