Seven döner mi ?

Duygular evet onemli ama yarin obur gun sevgisi bittiginde paranoyalariyla beraber kalirsin soyle duaun karsina cok daha iyileri cikar gecmisi unut gelecege bak mutlu bi iliskin oldugunda aklina bile gelmicek simdi hayatinDa baska bi insan olmadigi icin hep onu dusunuyorsunuz

Psikolojik sorunları var. Aşırı kıskanç ve çevresine nefret saçıyor gibi.

Paranoyak olabilir.
Uzak durmakta fayda var.
Size şu örneği vereyim. Eski sevgilimin kuzeni mesaj atmıştı. Ağzımdan laf atmak amaçlı. Ona güzel bi ilişkim olduğunu mutlu olduğumu söyledim. Artık eski sevgilimden nefret dahi etmediğimi mesaj atmasının bende nefreti dahi uyandırmayacağını sıradan bi insana cevap verir gibi konuşabilecek seviyede olduğumu söylemiştim. Zira eski sevgilim biraz fazla üzdü beni. Kuzeni hala sevdiğime ikna etmeye çalışıyordu. En sonunda sevgilimi sevdiğimi söyleyip konuşmayı bitirdim. Bi kaç gün sonra eski sevgilim mesaj attı. Mavi tik bile yapmadan üstten okuyup sevgilime haber verdim. Daha önce de bi kaç kez denemişti ve ben sevgilime kesinlikle aralarında iletişim geçmemesini söylemiştim. Bu kez artık numarasını verdim buna son vermesi için. Düşünün cevap vermek bi yana görüldü bile yapmadım. Demiş ki eski sevgilim başak mesaj at dedi. Sevgilim inanmamış tabiki beni savunmuş. Sonra bana söyledi böyle böyle dedi diye. Ben saklamaktan hiç hoşlanmam olduğu gibi söyledim cümlemi. Bana sen konuşmak istedin dedi. Allah aşkına konuşmak istesem sana haber verir miyim ? Kesinlikle öğrenemezdi. Biliyor. Karışık mı anlattım biraz

Yaşınız küçük , oyun oynar gibi aşık olma cağındasınız belli ki. Çok takılmayın ve yaşadığınız şeyi aşk sanmayın Lütfen...

Canım benim,biliyorum iyi şeyler duymak istiyorsun ama biz senin iyiliğin için diyoruz kafasında şimdiden bunları kuran adam yarın öbür gün evlenseniz seni eve hapseder. Kocam beni anneme bile yollamıyor diye başlık açma diye burda diyoruz bunları. İyisi mi sen onu unutmaya bak.. Ortak arkadaşlarını falan da takipten çıkart derim ben onunla fotoğraf falan atarlarsa acın tazelenir. Kendine yeni uğraşlar bul. Hakkında hayırlısı olsun

Yaşınız küçük , oyun oynar gibi aşık olma cağındasınız belli ki. Çok takılmayın ve yaşadığınız şeyi aşk sanmayın Lütfen...
Çok da küçük değilim efendim. İnsanları küçümsemek böyle bi sitede güzel hanımlara yakışmıyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor biliyor musunuz ? Sizin kadar büyük olmasam da 15 yaşında ergen değilim.

Çok kibarsınız. Teşekkür ederim. Yakında yapacağım sanırım. Kalbinizden öperim.

Keşke sevgiline hiç bahsetmeden engelleseydin.
Kuzenlede muhabbeti kesseydin.
Bazen fazla dürüstlükte başa bela simdiki sevgilinin herşeyi bilmesine gerek yok.
Zaten sözüne güvenmiyorsa sıkıntı büyük.

Keşke sevgiline hiç bahsetmeden engelleseydin.
Kuzenlede muhabbeti kesseydin.
Bazen fazla dürüstlükte başa bela simdiki sevgilinin herşeyi bilmesine gerek yok.
Zaten sözüne güvenmiyorsa sıkıntı büyük.
Evet. Her şeyi bilmesi gerekmiyormuş biraz geç öğrendim. Allah büyük. Akışına bıraktım artık.

ayrılalı 4 ay olmuş dönse şimdiye 10 defa dönerdi , ilişkide güvensizlik varsa hayır gelmez daha fazla zorlamayın hayatınıza bakın.

Benim.esim iki yil sonra bana geri dondu

Biz benim.eski erkek arkadasim yuzunden ayrildik ( esim.uzaktan akrabam.eski erkek arkadasimda uzaktan akrabam) ben kaldiramam dedi gitti... Once cok yikildim sonrada dua ettim.. Tam.iki yil gormedim konusmadim.. Hic beklemedigim anda bana bi mesaj gorusme vs derken evlendik ... İnsallah hayirlisiyla doner canim uzme kendini...

Arada güven problemi varsa sen ucuz kurtulmussun o adamdan bence sakin dönme bidaha hayatının en büyük hatasını yapmış olursun kendine yazık edersin sevdiğin insanın sana guvenmemesi seni her gün eritir yakar ama bitirmez her günün zehir olur

Psikolojik sorunları var. Aşırı kıskanç ve çevresine nefret saçıyor gibi.
O zaman niye peşine gidiyorsunuz, mazoşist değilsiniz ya... Dışarıda mutluluk huzur saçan insanlar bulmak varken ne yapacaksınız bunu... Boşverin gitsin. Dışarıda hayat var.

Aynı anlattığınız şeyi bende yaşamıştım.. çok aşıktım çok sevmiştim unutmak bilemedim 1 sene sürdü nerdeyse unutmak..

O da benden kopamadı ama birlikte olmayız diyodu.. sürekli beni takipteydi güvenmiyodu. Bana yalan söylüyosun diye sürekli kavga çıkarırdı.. peşimi de bırakamadı.. hatta onun hocalık yaptığı dersanede karşılaştık bigün terastan iniyodum o da çıkıyomuş orda beni görünce sıkıştırıp sarılmıştı itmeme rağmen. Ölsem unutmam derdi. Senin yerin bende başka başın sıkıştı mı ara beni koşar gelirim derdi.. ortak arkadaşlarımdan duyduğum sevgililerine benden bahsedermiş beni anlatırmış sürekli kimseyle de dikiş tutturamamış.. ama sonuç AYRILDIK ! Ve ben ondan epey sonra eşimi aldım hayatıma.. ama bu çıkıp gelirdi evimin olduğu yere eşimle (o zaman sevgilim) buluşmaya gidiyosam makyajımı silerdi. Yani elinde mendil yüzüme doğru sallardı denk getirdiği yeri silerdi :) ağlardı.. hatta öyle çok ağladı ki salak mısın niye bıraktın o zaman beni derdim..

iyi ki de ayrılmışız iyi ki eşim girmiş hayatıma diyorum.. iş gereği uzun süre eve gelmediği oluyo ve bana acaba demiyorum gözüm arkada kalmıyo.. anneme ablama güvenmiyorum sana güvendiğim kadar hakkını ödeyemem namusunla beni bekliyosun der hep.. e ben yine aynı ben ama adamlar farklı.. yani diğerinde problem vardı.

güven olmayan ilişki yürümez. Adamın kendiyle ilgili problemi var sürekli sorun çıkarıp ayrılcak sizden. Çok acı bi süreç zor da geçiyo ama unutuyosunuz. Hareketli müzikler dinleyin. Arkadaşlarınızla çıkın gezin dolaşın. Kendinize vakit ayırın.. inaın çok iyi geliyo bu süreçte..

Defet gitsin erkek kıtlığımı koptu

Ov, okurken üzüldüm ben. Hala canınız acıyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…