Seven döner mi ?

Cileklipudingg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
89
24
3
28
Merhaba hanımlar. 15 aylık ilişkimde ikinci ayrılığımı yaşadım. Ayrılalı 4 aya yakın oluyor. Hala çok seviyorum. Daha bugün en yakın kız arkadaşı mesaj attı. O seni soruyor diye. Benimle konuşmak isteyen bi çocuk vardı onu öğrenmeye çalışıyor. Beni hala sevdiğini biliyorum. Zaten aşk dolu bi ilişkimiz vardı. Fakat o kabul etmiyor. Kesinlikle onu aldatmadığım halde bana güvenmediğini söylüyor. Bugün arkadaşıyla konuşurken ilk kez kabul etmiş seviyorsam seviyorum ama hayatımda istemiyorum demiş. Seven her şekilde gelir değil mi ? Sebebini gerçekten anlayamıyorum. Yardımcı olun lütfen.

Eklmek isterim ki, ayrılan taraf benim. Farklı bi nedenden ayrıldık.

Son düzenleme:
Daha lise çağlarında ya da üniversitenin başlarındasın diye tahmin ediyorum. İlişkinin süresini küçümsemiyorum yanlış anlama, 2-3 ayda tanışıp evliliğe adım atanlar dahi var. Ancak 1 yılı biraz geçkin bir ilişkide güven sorunu bu kadar erken çıkmaya başladıysa zaten ilişkiniz problemli demektir. Seven insan muhakkak geri döner diye bir kural da yoktur, sevse de istemiyor olabilir cidden. Güvensizlik varsa, çok kavga ediyorsanız falan bunlar yıpratır. Olmuyorsa da olmuyor, hayatı biraz akışına bırakmanı ve diğer işlerinle ilgilenmeni tavsiye ederim. Malum hayat devam ediyor.

Öyle. Teşekkür ederim. Haklısınız. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. O biraz sorunlu biri. Fakat ne yazık aşık olmuş bulundum. O yüzden bunları kendime söyleyemiyorum.

şu ilişki şeysinde duyduğum en saçma cümlelerden birisidir; "seviyorum ama hayatımda istemiyorum".
neden? nasıl oluyor o?
yok öyle bir şey, seviyorsa güvenir de yanınızda da olur.

şu ilişki şeysinde duyduğum en saçma cümlelerden birisidir; "seviyorum ama hayatımda istemiyorum".
neden? nasıl oluyor o?
yok öyle bir şey, seviyorsa güvenir de yanınızda da olur.
İnanın kendi sevgimden emin olduğum kadar eminim sevgisinden. O yüzden anlam veremiyorum zaten

Öyle. Teşekkür ederim. Haklısınız. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. O biraz sorunlu biri. Fakat ne yazık aşık olmuş bulundum. O yüzden bunları kendime söyleyemiyorum.

Ne kadar erken yüzleşirsen senin için o kadar iyi. Kendini sadece bir erkeğe de bağlama. Şu an senin için tek erkek oymuş gibi geliyor olabilir, yerine kimseyi koyamayacağını düşünüyor olabilirsin, başkasını sevemeyeceğinden çok emin olabilirsin. Ama bu ilişki yürürse de ite kaka yürüyecek ve olan sana olacak, sen yıpranacaksın. Adam her fırsatta seni istemediğini, güven duymadığını yüzüne ve çevrene karşı dile getirecek, sen fedakarlıklar yapacaksın, önünde sonunda vazgeçmek zorunda kalacaksın. Ben de seninle benzer yollardan geçtim, benzer duyguları yaşadım. Emin ol, hayatına girecek son erkek olmayacak.

Eğer sevdiği halde dönmek istemiyorsa, mantığı duygularının önüne geçmiş demektir. Bu da gayet normal. Burada sevgilisine güvenmeyen kadınlara da hep ayrılma önerisi verilir. Karşınızdaki kişi size güvenmiyorsa bitirmesi en doğrusuymuş. Beklemeyin, kendi yolunuza bakın. Güven olmayan ilişkiden hayır gelmez.

Yarabbi inanın kafayı yiycem. Sebepsiz güvensizlik gururumu kırıyor. Kötü bir kız mıyım ben diye düşünmeden edemiyorum.

Yarabbi inanın kafayı yiycem. Sebepsiz güvensizlik gururumu kırıyor. Kötü bir kız mıyım ben diye düşünmeden edemiyorum.
İlle de sizden kaynaklanması gerekmez sorunun. Kimisinde güven problemi var. Ortada bir şey olmasa da güvenmiyor ne kendine, ne karşısındakine. Bu tipler de psikolojik sorunlu oluyor zaten çoğu kez. Sizin durumu bilmiyoruz tabii de, sakat bir ilişki olduğu kesin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…