- 18 Haziran 2017
- 89
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Cileklipudingg
-
Yapmayın lütfen. Beni anlamanız lazım. Kadınlarda hep vardır ya. Sevgi varsa umut var mantığı. Bi yolu olmalı. Bunları söylemeyin bana. Umutlu cümleler kurun nolur.Bence unutmalısın. O ilişkiden Hayır gelmez.
Neden güvenmediğini bile bilmiyorum. Sorduğumda abuk subuk şeyler öne atıyor. Anlayamıyorum.Adam sana güvenmiyor...olmaz bu iş... önüne bak aklın varsa
Bende öyle düşünüyorum ama duygularım izin vermiyor.Bence kafasinda bu tarz seyleri kuran biriyle beraber olmamalisiniz yarin obur gun her seyinizde suphe duyar
Öyle. Teşekkür ederim. Haklısınız. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. O biraz sorunlu biri. Fakat ne yazık aşık olmuş bulundum. O yüzden bunları kendime söyleyemiyorum.Daha lise çağlarında ya da üniversitenin başlarındasın diye tahmin ediyorum. İlişkinin süresini küçümsemiyorum yanlış anlama, 2-3 ayda tanışıp evliliğe adım atanlar dahi var. Ancak 1 yılı biraz geçkin bir ilişkide güven sorunu bu kadar erken çıkmaya başladıysa zaten ilişkiniz problemli demektir. Seven insan muhakkak geri döner diye bir kural da yoktur, sevse de istemiyor olabilir cidden. Güvensizlik varsa, çok kavga ediyorsanız falan bunlar yıpratır. Olmuyorsa da olmuyor, hayatı biraz akışına bırakmanı ve diğer işlerinle ilgilenmeni tavsiye ederim. Malum hayat devam ediyor.
Bu iyi hissettirdi. Teşekkür ederim hanımefendiSeveni bilmemde kaderinde varsa döner gelir...
İnanın kendi sevgimden emin olduğum kadar eminim sevgisinden. O yüzden anlam veremiyorum zatenşu ilişki şeysinde duyduğum en saçma cümlelerden birisidir; "seviyorum ama hayatımda istemiyorum".
neden? nasıl oluyor o?
yok öyle bir şey, seviyorsa güvenir de yanınızda da olur.
Öyle. Teşekkür ederim. Haklısınız. Nasıl anlatabilirim bilmiyorum. O biraz sorunlu biri. Fakat ne yazık aşık olmuş bulundum. O yüzden bunları kendime söyleyemiyorum.
İnanın kendi sevgimden emin olduğum kadar eminim sevgisinden. O yüzden anlam veremiyorum zaten
Ne yazık ki biliyorum. Anlam veremiyorum. Çıkamıyorum içinden. Can acısı da cabası.güzelim, gerçekten filmlerde oluyor o.. seviyor ama beni istemiyor durumları. neyse sen bilirsin elbet
Yarabbi inanın kafayı yiycem. Sebepsiz güvensizlik gururumu kırıyor. Kötü bir kız mıyım ben diye düşünmeden edemiyorum.Eğer sevdiği halde dönmek istemiyorsa, mantığı duygularının önüne geçmiş demektir. Bu da gayet normal. Burada sevgilisine güvenmeyen kadınlara da hep ayrılma önerisi verilir. Karşınızdaki kişi size güvenmiyorsa bitirmesi en doğrusuymuş. Beklemeyin, kendi yolunuza bakın. Güven olmayan ilişkiden hayır gelmez.
İlle de sizden kaynaklanması gerekmez sorunun. Kimisinde güven problemi var. Ortada bir şey olmasa da güvenmiyor ne kendine, ne karşısındakine. Bu tipler de psikolojik sorunlu oluyor zaten çoğu kez. Sizin durumu bilmiyoruz tabii de, sakat bir ilişki olduğu kesin bence.Yarabbi inanın kafayı yiycem. Sebepsiz güvensizlik gururumu kırıyor. Kötü bir kız mıyım ben diye düşünmeden edemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?