Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum