Seven ama hediye almayan sevgilim

O sürekli alırsa siz alamayıp kendinizi kötü hissetmeyin diye almiyordur,diye pollyannacılık yapayım...

O sürekli alırsa siz alamayıp kendinizi kötü hissetmeyin diye almiyordur,diye pollyannacılık yapayım...
Katılıyorum. Ayrıca minicik özel hissettirecek şeyler yetiyor deniyor ama daha 10 aylık ilişkide doğum günü için altın kolye hediye edilmiş.

Konu sahibi, ya adam siz kendinizi kötü hissetmeyin diye almıyorsa? Karşılık vermek zorunda kalır kızın durumu belli diyorsa? Siz minicik diyorsunuz ama adam minicik diye bu sefer altın küpe getirebilir. Tarzı böyledir belki, 10 TL'lik ip bilekliği hediyeden saymıyordur? Bir noktada ezilir kalırsınız.
Kendi paranızı kazanana kadar bence bu tür beklentileriniz olmasın. İlişki yaa olacak tabi deniyor ama bana doğum günümde altın kolye veren adama karşılık olarak hep kek börek götüremem, kahve ısmarlayamam. Ya böyle pahalı hediyeyi kabul edemem ya da mümkünse denk bir hediye vermek isterim. Ekonomi belli alım gücü düşük kolay alınamıyor artık bir çok şey.

Sizi düşünen değer veren biriyle berabersiniz. Zor gününüzde yanınızda olmuş bırakın adam imkanı varsa gitsin gezsin. Aynı şekilde gittiği yerlere davet etse hesaba ortak olup ödeyecek durumunuz yok. Tabi ki adam size ödetmeyecektir ama bir noktada kendinizi kötü hissedersiniz, boğazınızdan zor geçer yediğiniz içtiğiniz.

Bence dert etmeyin. Sizi düsünmese sinav paraniza yatirmaz ve dogum günü hediyesi de almazdi. Size sevgisini sözleriyle sölüyorsa özel oldugununzu davranisiyla hissetiriyorsa digerini önemsemeyin.
Bu arada biseye dikkat ettim de sizinle hem fikir olmayan kisilere cok terbiyeli cevap veriyorsunuz bu cok hoş👍

Kızlar biliyorsunuz ki biz kadınlar hediyeden hoşlanırız. Öyle pahalı şeyler de değil mesela bi ip bileklik alsın bi toka getirsin ona bi anlam yüklesin dünyanın en mutlu insanı oluruz. Erkek arkadaşımla birbirimize çok bağlı olduğumuz bi ilişkimiz var bi kere doğum günüm oldu onda da güzel bi kolye aldı. Ama onun dışında hiç hediye almıyor. İnsan ister istemez bekliyor. Durumu da iyi tatillere çıkıyor alışveriş yapıyor. Ben ona alamıyorum öğrenciyim bir liranın hesabını yapmak zorunda kalıyorum her zaman. Kendime bile bir şey alamıyorum. Zor zamanımda destek olur kpss paramı o vermişti mesela. Kulaklığını vermişti bana. Biletimi almıştı eve gideceğim zaman. Ama mesela şuanda tatilde gezmediği şehir kalmadı isterdim ki yanıma gelince bak bunu şu şehirden sana aldım gördüm aklıma sen geldin falan desin ama yok yapmıyor böyle jestleri. Bunu nasıl dile getirebilirim?
Not: lütfen sevmiyor, ayrıl tarzı yorumlar yapmayın. Ben bu durumu ona nasıl hissettiririm bu konuda tecrübesi olan ya da fikri olanların yorumlarını bekliyorum 🙏
Yaptıkları zaten birer hediye olmalı sizin için, saçma sapan detaylara takılmayın derim 👍

Bence dert etmeyin. Sizi düsünmese sinav paraniza yatirmaz ve dogum günü hediyesi de almazdi. Size sevgisini sözleriyle sölüyorsa özel oldugununzu davranisiyla hissetiriyorsa digerini önemsemeyin.
Bu arada biseye dikkat ettim de sizinle hem fikir olmayan kisilere cok terbiyeli cevap veriyorsunuz bu cok hoş👍
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️

Ben sizi çok iyi anlıyorum benim eski sevgilim de böyleydi ama sizin sevgiliniz yine dogum gününüzü hatırlamış benim ex hatirlamaz gece yarısı iş işten gectikten sonra söyleyince de bugün senin doğum günün muydu la derdi bana :)
İnsan büyük şeyler değil ama kendine bı çorap alırken bunu da sana beğendim diye alsın istiyor, böyle şeyleri severim ben. Ayrıca hediye almayı da çok severim bunun para yemekle ne alakası var bazı üyeler çok abartmış.
Sizi özel hissettirmeyen sizi simartmayan biriyle neden sevgili olasınız ki zaten. İnsan düşünüldüğünü bilmek görmek ister kuru kuru kurban olayim yok öyle.

Back
X