üzmeyin kendinizi dünyanın sonu değil. bu olaydan ders çıkarın yeter. önemli olan kendinize saygı duymayı öğrenmeniz. bu olaydan sonra büyük ölçüde anlamışsınızdır. hatalar insanlar için hepimiz yaptık hemde en kötülerini. önemli olan tekrarlamamak ders çıkarmak her hatada daha iyi bir insan olabilmek için bir adım atmak..Yaa siz böyle yaptıkça ben daha kötü oluyoruum. Dışarıdan o kadar mı kötü duruyor ya.
Gururun kalmazsa erkek sana neden dönsün. Sen onun için zaten ceptesin. Sıkılmak falan bahane kusura bakma. Ben hiç ilgiden sevgiden sıkılan, aşık erkek görmedim. Gurursuzluk çok kötü bişey, adamın sana bakacağı varsa da uzaklaşır. Ben sadece hoşlanmadığım erkeğin ilgisinden bunalırdım. Demek ki o da senden hoşlanmıyor. Neden üsteliyorsun. Senin hakkında neler neler düşünüyordur şimdi. Terk ettiyse güle güle deyip yoluna bakacaktın. Sana sakinleşince dönmez. Nasılsa elinin altındasın. Şu an başkasıyla konuşuyordur. Onunla bir sıkıntı olduğunda seni yedekten asil listeye almış gibi yapar. Bir iki egosunu tatmin eder, öbürüyle barışınca yine yolu verir. Aşık erkek hiç bir zaman ilgiden sıkılmaz. Hatta ilgiye bayılır. Sen şu an ceptesin zaten... Onun gözüyse vitrinde... Vitrinde duran, her zaman daha caziptir. Çünkü ona sahip değilsindir. Cebindekininse pek de bir önemi olmaz, nasılsa senindir. O çocuğun gözü başka yerde tatlım. Gururunu ayaklar altına alman hiç hoş olmamış. Erkekler böyle kızlara saygı duymazlar. Kaldı ki kızlar da böyle erkeklere saygı duymaz. Bir daha arar sorarsa sakın cevap da verme, konuşma da... Kendine saygın olsun, sevdiğine değil. Önce bu lazım insana...10 günlük ilişkim dün bitti terkedildim. Nedeni ise çok sıkıyor üstüne düşmüş olmammış. Kısa bir süre ama ben aşık oldum galiba. Onun da beni sevdiğini biliyordum ama benden sıkıldığını düşünüyorum. Ayrılma mesajından sonraki sabah evine gittim ayrıldığını ve artık beni istemediğini söyledi. O andan itibaren yüzlerce mesaj attım defalarca aradım. Her yerden engelledi ve hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Arkadaşlarına ulaştım yardım istedim. Kendi arkadaşlarıma arattım. En son bugün evinin kapısına gittim ve peçeteye rujla not yazıp bıraktım. Onu çok sevdiğimi herkesin ikinci bir şansı hakettiğini affetmesini dilediğimi yazdım. Gördüğünde yine cevap vermeyecektir. Ne gurur kaldı ne bir şey. Ben ne yapacağım? Elimden gelen her şeyi yaptım daha ne yapacağım? Artık yazmayıp aramayacağım ileride bana döner mi sakinleşirse? Lütfen akıl verin :'(
Gurur her zaman sevmenin ötesinde olmalı... Gururlu ve güçlü kadınlar erkeklere her zaman daha cazip gelir.Gurur sevmenin daha mı ötesinde? Ben ilişkim için elimden geleni yaptım
Şans verir ne demek tatlım yaaa pfffEvet çok haklısınız ama bunları yaparken şöyle düşündüm "Ayrıldığım kişi bunları bana yapsaydı sevdiğine inanır ve bir şans verirdim" Ama sorun şu ki erkekler böyle düşünmüyorlar anladım