Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen affedilmeyi gerektiricek hiçbişiy yapmadın ki. ne o suçlu ne de o. bu hikayede hiçkimsenin kusuru yok. onun sevgili olma anlayışıyla senin sevgili olma anlayışın farklıymış demek ki. yeniden biraraya gelseniz de değişen hiçbişiy olmıycak. yeniden biraraya gelirseniz sen bu yoğun aşkınla kendini onu aramamak için tutabilicekmisin, çok sıkmayı istemesen bile kendine engel olabiliceğini mi sanıyosun. herkes uyumlu olduğu kişiyle birlikte olmalı.10 günlük ilişkim dün bitti terkedildim. Nedeni ise çok sıkıyor üstüne düşmüş olmammış. Kısa bir süre ama ben aşık oldum galiba. Onun da beni sevdiğini biliyordum ama benden sıkıldığını düşünüyorum. Ayrılma mesajından sonraki sabah evine gittim ayrıldığını ve artık beni istemediğini söyledi. O andan itibaren yüzlerce mesaj attım defalarca aradım. Her yerden engelledi ve hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Arkadaşlarına ulaştım yardım istedim. Kendi arkadaşlarıma arattım. En son bugün evinin kapısına gittim ve peçeteye rujla not yazıp bıraktım. Onu çok sevdiğimi herkesin ikinci bir şansı hakettiğini affetmesini dilediğimi yazdım. Gördüğünde yine cevap vermeyecektir. Ne gurur kaldı ne bir şey. Ben ne yapacağım? Elimden gelen her şeyi yaptım daha ne yapacağım? Artık yazmayıp aramayacağım ileride bana döner mi sakinleşirse? Lütfen akıl verin :'(
Sonlara doğru ruj bitti ama olsunHarbiden 10 güne fazla bunlar bunalmadıysa bunlardan sonra bunalmıştır gerçekten Bence o bunalma bahanesi olmuştur 10 günde ne bunalacak? Üstelik siz üzerine gittikçe o uzaklaşacaktır,kendi haline bırakın. Bu arada peçeteye rujla not bırakmak da iyimiş haaa
Evet çok haklısınız ama bunları yaparken şöyle düşündüm "Ayrıldığım kişi bunları bana yapsaydı sevdiğine inanır ve bir şans verirdim" Ama sorun şu ki erkekler böyle düşünmüyorlar anladımYuhhhh !!
Birde hala daha ne yapacagim diyosun !!
Hic birsey yapma yapmamalisin , oda kendini suan bulunmaz hint kjmasi saniyordur ..
10 gun icinde ne buyuk askmis , 10 yil beraber olsam senin suan yaptiklarinj yapmazdim.
Ne hali varsa gorsun bosver.
Kııııız Allah seni ne yapmasın Valla bırak o çocuğun yakasını ondan hayır yok sana. Aramadı dimi hala?Sonlara doğru ruj bitti ama olsun
Uzun ilişkilerim de oldu. Fakat bu benim ilk terkedilmem. Ben de kendimi anlayamadımLütfen artık dur hicbirsey yapma. 1 yıllık falan ilişki olsaydı ne yapardın düşünemiyorum
Bıraktım artık. Farkettim ben böyle yaptıkça sadece kendimi düşürüyorum.Kııııız Allah seni ne yapmasın Valla bırak o çocuğun yakasını ondan hayır yok sana. Aramadı dimi hala?
Yaa siz böyle yaptıkça ben daha kötü oluyoruum. Dışarıdan o kadar mı kötü duruyor ya.
Sonlara doğru ruj bitti ama olsun
Herkes geçmiştir böyle zamanlardan ben de dahil ama senin ki 10 günlük ilişki üzerine olunca biraz fazla olmuş :)Bıraktım artık. Farkettim ben böyle yaptıkça sadece kendimi düşürüyorum.
Yani evet öyle olmuşşşHerkes geçmiştir böyle zamanlardan ben de dahil ama senin ki 10 günlük ilişki üzerine olunca biraz fazla olmuş :)
Yaa siz böyle yaptıkça ben daha kötü oluyoruum. Dışarıdan o kadar mı kötü duruyor ya.
Evet çok haklısınız. En başında tamam deseydim sadece belki de şuan o dönmüştü bile.Valla kötü duruyor üzgünüm. Seni durduracak hiç mi bir arkadaşın yoktu. Tamam yapmışsın artık bitmiş gitmişte devamını getirme kendini dahada kötü hissetmemek adına. Ama artık bu işlerin mantığı belliyken göz göre görede yapılmazki. Sen o ayrıldığında "amaan tamam" moduna girebilseydin eğer, ne ruja gerke kalırdı ne tuvalet kağıdına. Ne yazık ki bu döngü böyle işliyor, ne kadar üstüne titrersen o kadar kaçıyor karşındaki. Senin yazdığın notla sana geri dönse ne olur sanki? İçine siner mi? Siner diyosan seninki takıntıdan öte değildir.
Şöyle kendinizi hırpalamadan dimdik durun şu saatten sonra. Bir ilişkiniz olmayabilir sonucunda ama kendinize saygınız kalır..