Sevdim, alıştım, terkedildim. YARDIMM!!

Evet çok haklısınız ama bunları yaparken şöyle düşündüm "Ayrıldığım kişi bunları bana yapsaydı sevdiğine inanır ve bir şans verirdim" Ama sorun şu ki erkekler böyle düşünmüyorlar anladım

Bu nasıl bir mantık? Bu kişi sizin onu sıkmanız ve üstüne düşmeniz yüzünden sizi terketmiş, aynı şeye devam ederseniz sizin onu neden sevdiğinize inansın ve bir şans daha versin? Laftan anlamayan biri olduğunuzu düşünür sadece. Kurtulmak istediğiniz şey nasıl bir anda artık sevimli gelebilir? Sorun erkeklerde değil yani, bir çok insana itici gelir yaptığınız şey.

10 günde alıştın öyle mi 10 yıllık evliler boşanıyor da senin kadar dertlenmiyor
aslında bir şey diyeyim mi
ben artık şuna ciddi ciddi inanıyorum
insan ulaşılmaz görünce bu raddeye gelebiliyor
çevremde deli divane yanıp tutuşanların çoğu 10günlük 1 aylık aşıklar ve olmamış olanlar
ama 3 4 yıldır çıkıp da kimse öyle deli divane kalmıyor :KK53:
ayrılsa da uzun süreçte belki daha acı verici ama sancılı değil sakin ve biraz karamsar bir uzun süreçte...
bu kısa aşklarınsa kısa süreli ama daha sancılı bir atlatma dönemi oluyor gibi gibi ...öyle gözlemledim de paylaşayayım dedim:)))

Arkadaşlar dünden beri yazdıklarınızı okudum ve hepinize hak verdim. İnsan bazen farkında olamıyor o anları yaşarken. Keşke böyle yapmasaydım keşke böyle şeyler yaşanmasaydı ama artık olan oldu. Zaten tek taraflı olmazdı benim itmemle benim zorlamamla. Tek sorun onu her gün görmek zorunda olmam. Bunu da zamanla atlatacağımı düşünüyorum. Hepinize teşekkür ederim...

10 günlük k.çı boklu herif için mi bu kadar yaygara?
Ben hiç aşık olmadım mı nedir:KK14:

'sevgi ' denen duygu bişeyler yaşadıkça,paylaştıkça oluşur,10 günde nedir bu ya?nasıl bi gurur var sende?bi kendinize gelin allah aşkına ya

Kız insan 10 günde nasıl birine alışır sever.. Benim 4 yıl oldu 2 yılda anca alıştım :KK53:

10 günlük ilişkim dün bitti terkedildim. Nedeni ise çok sıkıyor üstüne düşmüş olmammış. Kısa bir süre ama ben aşık oldum galiba. Onun da beni sevdiğini biliyordum ama benden sıkıldığını düşünüyorum. Ayrılma mesajından sonraki sabah evine gittim ayrıldığını ve artık beni istemediğini söyledi. O andan itibaren yüzlerce mesaj attım defalarca aradım. Her yerden engelledi ve hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Arkadaşlarına ulaştım yardım istedim. Kendi arkadaşlarıma arattım. En son bugün evinin kapısına gittim ve peçeteye rujla not yazıp bıraktım. Onu çok sevdiğimi herkesin ikinci bir şansı hakettiğini affetmesini dilediğimi yazdım. Gördüğünde yine cevap vermeyecektir. Ne gurur kaldı ne bir şey. Ben ne yapacağım? Elimden gelen her şeyi yaptım daha ne yapacağım? Artık yazmayıp aramayacağım ileride bana döner mi sakinleşirse? Lütfen akıl verin :'(
Bu saydıklarını yapmasaydın F-16'dan hızlı koşardı peşinde :KK55::KK55::KK55:

"Geri dön bana gel beni sev diyemem sana
Gücüm yok kanadım kırılmış sevdadan yana
Şimdi sen yoluna ben kendi yoluma
Yalvarma boşuna gururlu ol "
KADER - GURURLU OL

bu sarkiyi dinle derim 10 gun olmus bukadar i fazla geldi bana. Su erkeklerin poposunu kaldirmayin adamda kendini bisey sancak. Unut onune bak.

X