daha önce ilişkin oldu mu yoksa ilk miBen araya daha fazla soğukluk girmesin istemiştim ama hepten beter ettim farkındayım. 22 yaşındayım.
hımm ilk olsa anlarım da bi nebze. Bu şeklilde olmaz kesinlikle arayıp sorma bi daha yapabileceğin herşeyi FAZLASIYLA yapmışsın çünkü3 kişi daha oldu.
Gurur sevmenin daha mı ötesinde? Ben ilişkim için elimden geleni yaptımAdam İSTEMİYORUM demenin her şeklini yapmış daha ne yapsın bu ne gurursuzluktur
Evet artık hiç bir şey yapamam. Kendim ettim kendim buldum galiba.hımm ilk olsa anlarım da bi nebze. Bu şeklilde olmaz kesinlikle arayıp sorma bi daha yapabileceğin herşeyi FAZLASIYLA yapmışsın çünkü
Kalem bulamadım ne yapayımRujla not yazmışsın ya kesin döner.
kaybetmekten çok korkmuşsun ama olmamış işte. Olmuyorsa zorlamanın anlamı olmuyor malesefEvet artık hiç bir şey yapamam. Kendim ettim kendim buldum galiba.
10 günlük ilişkim dün bitti terkedildim. Nedeni ise çok sıkıyor üstüne düşmüş olmammış. Kısa bir süre ama ben aşık oldum galiba. Onun da beni sevdiğini biliyordum ama benden sıkıldığını düşünüyorum. Ayrılma mesajından sonraki sabah evine gittim ayrıldığını ve artık beni istemediğini söyledi. O andan itibaren yüzlerce mesaj attım defalarca aradım. Her yerden engelledi ve hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Arkadaşlarına ulaştım yardım istedim. Kendi arkadaşlarıma arattım. En son bugün evinin kapısına gittim ve peçeteye rujla not yazıp bıraktım. Onu çok sevdiğimi herkesin ikinci bir şansı hakettiğini affetmesini dilediğimi yazdım. Gördüğünde yine cevap vermeyecektir. Ne gurur kaldı ne bir şey. Ben ne yapacağım? Elimden gelen her şeyi yaptım daha ne yapacağım? Artık yazmayıp aramayacağım ileride bana döner mi sakinleşirse? Lütfen akıl verin :'(
Karşılıklı ilişkilerde kıyaslanır bu dediğin.Gurur sevmenin daha mı ötesinde? Ben ilişkim için elimden geleni yaptım