Sevdim, alıştım, terkedildim. YARDIMM!!

canım sen affedilmeyi gerektiricek hiçbişiy yapmadın ki. ne o suçlu ne de o. bu hikayede hiçkimsenin kusuru yok. onun sevgili olma anlayışıyla senin sevgili olma anlayışın farklıymış demek ki. yeniden biraraya gelseniz de değişen hiçbişiy olmıycak. yeniden biraraya gelirseniz sen bu yoğun aşkınla kendini onu aramamak için tutabilicekmisin, çok sıkmayı istemesen bile kendine engel olabiliceğini mi sanıyosun. herkes uyumlu olduğu kişiyle birlikte olmalı.

Yuhhhh !!
Birde hala daha ne yapacagim diyosun !!
Hic birsey yapma yapmamalisin , oda kendini suan bulunmaz hint kjmasi saniyordur ..
10 gun icinde ne buyuk askmis , 10 yil beraber olsam senin suan yaptiklarinj yapmazdim.
Ne hali varsa gorsun bosver.

Çok abartmışım şuan farkına vardım. Ama sanırım kabüllenemedim o şokla yaptım. Dahaönce ilişkilerimde hiç böyle olmamıştı. Sanırım ilk kez terkedildiğimden. Hepinize teşekkürler

Harbiden 10 güne fazla bunlar bunalmadıysa bunlardan sonra bunalmıştır gerçekten Bence o bunalma bahanesi olmuştur 10 günde ne bunalacak? Üstelik siz üzerine gittikçe o uzaklaşacaktır,kendi haline bırakın. Bu arada peçeteye rujla not bırakmak da iyimiş haaa

Sonlara doğru ruj bitti ama olsun

Evet çok haklısınız ama bunları yaparken şöyle düşündüm "Ayrıldığım kişi bunları bana yapsaydı sevdiğine inanır ve bir şans verirdim" Ama sorun şu ki erkekler böyle düşünmüyorlar anladım

Yaa siz böyle yaptıkça ben daha kötü oluyoruum. Dışarıdan o kadar mı kötü duruyor ya.

Valla kötü duruyor üzgünüm. Seni durduracak hiç mi bir arkadaşın yoktu. Tamam yapmışsın artık bitmiş gitmişte devamını getirme kendini dahada kötü hissetmemek adına. Ama artık bu işlerin mantığı belliyken göz göre görede yapılmazki. Sen o ayrıldığında "amaan tamam" moduna girebilseydin eğer, ne ruja gerke kalırdı ne tuvalet kağıdına. Ne yazık ki bu döngü böyle işliyor, ne kadar üstüne titrersen o kadar kaçıyor karşındaki. Senin yazdığın notla sana geri dönse ne olur sanki? İçine siner mi? Siner diyosan seninki takıntıdan öte değildir.

Şöyle kendinizi hırpalamadan dimdik durun şu saatten sonra. Bir ilişkiniz olmayabilir sonucunda ama kendinize saygınız kalır..

Evet çok haklısınız. En başında tamam deseydim sadece belki de şuan o dönmüştü bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…