Sevdim, alıştım, terkedildim. YARDIMM!!

Yaa siz böyle yaptıkça ben daha kötü oluyoruum. Dışarıdan o kadar mı kötü duruyor ya. :KK43: :KK43:
üzmeyin kendinizi dünyanın sonu değil. bu olaydan ders çıkarın yeter. önemli olan kendinize saygı duymayı öğrenmeniz. bu olaydan sonra büyük ölçüde anlamışsınızdır. hatalar insanlar için hepimiz yaptık hemde en kötülerini. önemli olan tekrarlamamak ders çıkarmak her hatada daha iyi bir insan olabilmek için bir adım atmak..

Daha fazla üzerine düşme, zaten adamın egosunu tavan yaptırmışsın. Kendini tut bir daha ne ara ne mesaj yaz. Haklısın insan terk edilmeyi hazmedemiyor ama inan bana değmez.

Şaka gibisiniz ya. Bulunmaz bursa kumaşı mı bu adam. Gururlu olun biraz. Giden gitmiştir. On gün de nasıl aşk bu kendinize gelin allahaskina.

.sen asik degil sadece saplnti yapmissin hem uzulme herkesin boyle deneyimleri olmustur. Burda yaptigin hata ona kendini fazla degerli hissetirmissin.oda sayende kendini bi halt sanmis seni dolayisila terketmis.ki.ustune.duserek kendini daha da sogutmussun. En azindan bu tecrubeye sahip oldun.yeni iliskinde ayni.hatayi yapmazssin.

10 günlük ilişkim dün bitti terkedildim. Nedeni ise çok sıkıyor üstüne düşmüş olmammış. Kısa bir süre ama ben aşık oldum galiba. Onun da beni sevdiğini biliyordum ama benden sıkıldığını düşünüyorum. Ayrılma mesajından sonraki sabah evine gittim ayrıldığını ve artık beni istemediğini söyledi. O andan itibaren yüzlerce mesaj attım defalarca aradım. Her yerden engelledi ve hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Arkadaşlarına ulaştım yardım istedim. Kendi arkadaşlarıma arattım. En son bugün evinin kapısına gittim ve peçeteye rujla not yazıp bıraktım. Onu çok sevdiğimi herkesin ikinci bir şansı hakettiğini affetmesini dilediğimi yazdım. Gördüğünde yine cevap vermeyecektir. Ne gurur kaldı ne bir şey. Ben ne yapacağım? Elimden gelen her şeyi yaptım daha ne yapacağım? Artık yazmayıp aramayacağım ileride bana döner mi sakinleşirse? Lütfen akıl verin :'(
Gururun kalmazsa erkek sana neden dönsün. Sen onun için zaten ceptesin. Sıkılmak falan bahane kusura bakma. Ben hiç ilgiden sevgiden sıkılan, aşık erkek görmedim. Gurursuzluk çok kötü bişey, adamın sana bakacağı varsa da uzaklaşır. Ben sadece hoşlanmadığım erkeğin ilgisinden bunalırdım. Demek ki o da senden hoşlanmıyor. Neden üsteliyorsun. Senin hakkında neler neler düşünüyordur şimdi. Terk ettiyse güle güle deyip yoluna bakacaktın. Sana sakinleşince dönmez. Nasılsa elinin altındasın. Şu an başkasıyla konuşuyordur. Onunla bir sıkıntı olduğunda seni yedekten asil listeye almış gibi yapar. Bir iki egosunu tatmin eder, öbürüyle barışınca yine yolu verir. Aşık erkek hiç bir zaman ilgiden sıkılmaz. Hatta ilgiye bayılır. Sen şu an ceptesin zaten... Onun gözüyse vitrinde... Vitrinde duran, her zaman daha caziptir. Çünkü ona sahip değilsindir. Cebindekininse pek de bir önemi olmaz, nasılsa senindir. O çocuğun gözü başka yerde tatlım. Gururunu ayaklar altına alman hiç hoş olmamış. Erkekler böyle kızlara saygı duymazlar. Kaldı ki kızlar da böyle erkeklere saygı duymaz. Bir daha arar sorarsa sakın cevap da verme, konuşma da... Kendine saygın olsun, sevdiğine değil. Önce bu lazım insana...

arkadasiniz SIKMISSINIZ diye ayrildigini belirtmesine ragmen
sizin israrci olmaniz onun size belki sans verecegide varsa
simdiden sonra vermiyecektir . biraz dusunmesine izin verseydiniz
belki duzelirdi zamanla canim ya. hic hos olmamis israrci olmaniz

10günde mi bu kadar alıştın.çocuk 10günde bu böyleyse 1ay sonra neler olur ki demiştir..

İntihar etmeye kalkışıp polisten onu getirmesini istemediğiniz kalmış bi tek.

Evet haklisinjz demis oldugunuz gibi.
Cooooooooooookkk boguyosunuz insani.

On gun icerisinde bir insani sevmek asik olmak, bu kdr baglanmak imkansiz olsa gerek.. on gun icerisinde senden SIKILMIS bir insandan ne hayir bekliosunki.. adam acik ve net istemiyorum demis..

En nefret ettiğim tiptir ısrarcı tipler hiç sevmiyorum böyle insanları ve mümkün mertebe uzak dururum çocuk bildiğin urkmustur ben de olsam çattık derdim bu kadar ısrar niye olmamış bitmiş hem de 10 gün olmuş

Güzelim sevmişsin , aşkın için savaşmışsın, ben senin manyak , garip ya da bunaltıcı olduğunu düşünmüyorum.

Aşk bu , çıkmadık canda umut var diyip savaşıyorsun ama adam istemiyorum demiş, savaşman gerekn noktayı geçmişsin artık. Savaşacak bir durumun kalmamış, adam yok demiş.

Ben ayıp ya da kötü bir şey yaptığını düşünmüyorum dediğim gibi sevmişsin işte, sevmek insanın beynini tatile çıkarıyor.

1 hafta 10 gün çıkıp ayrılanlar intihar edicem modunda takılıyor da mesela iki çocuğuyla boşananlar "pazartesi bi yoluna koyacağım işleri" yazıyor. ben buna yanıyorum işte...
belki ömrünü vermiş, o insandan evlatları olmuş, yılların birikimi, alışkanlığını terketmek durumunda kalmış insanlar böyle davranmıyor ama gençliğin ateşiyle sanırım "çıkma" kısmında fırtınalar kopuyor. Yapmayın,etmeyin... İnsanlar nasıl durumlardan ayağa kalkıyor.

Evet çok haklısınız ama bunları yaparken şöyle düşündüm "Ayrıldığım kişi bunları bana yapsaydı sevdiğine inanır ve bir şans verirdim" Ama sorun şu ki erkekler böyle düşünmüyorlar anladım
Şans verir ne demek tatlım yaaa pfff :cry: O kim de sana şans veriyor? Kişi için en değerli şey kendisi olmalıdır(İkili ilişkilerde). Önce ben diyeceksin! Bu kişi senin annen değil baban değil. Kardeşin değil. Sevgi sadece aile içinde gururdan üstün olur... O da ailedir, anadır,babadır, kardeştir yani... Yeri geldi mi onlara bile bir noktada gurur yapılabilir. Ama bu elin oğlu ya! Senden kıymetli mi yani?:KK12:

bence begendigi sanatciya benzemek icin estetik ameliyat yptir. olmadi mi? yeterki don uzerine ev alacam araba alcm adina hayrat cesme yaptircam de . i ih mi? ozaman dev bir billboarda AFFET KULUN OLAM yazdir sehrin meydanin astir. Tulayygggg nolur don tulaayyygg diyen amca gibi ekranlara cik ve onsuz bi HIC oldugunu tekrar soyle. sonucta hayatindan TAMI TAMINA 10 GUNNNN evet yanlis duymadiniz 10 GUN aldi. o 10 gune neler sigmazdiki... bunlar da care olmazsa lutfen tekrar yaz daha ayrintili dusuniciiim:KK66:

X