Sevdiklerimiz iin zel srpriz ve hediyeler....

Ben yaklaşan sevgililer günü için sevgilime şöyle bir süpriz hazırladım. Cuma günü iş seyahatine gittiği için erkenden kutlamak zorunda kaldık. Akşam eve geldiğinde kapıdan girince bir post it kağıdına portmantoya seni seviyorum ileri bak yazdım. Bir başka kağıda ise ben hariç seni ne mutlu eder ilginç yazdım :) Banyonun kapısına astığım son notta ise yanağına küçük bir öpücük kondurmak için bu hediye :) yazdım ve banyo kapısını açınca hediyesiyle beni gördü. Ne aldığıma gelince öpücüklere boğmak için King'ten saç kesme ve tıraş makinesi aldım. Tavsiye ederim böyle bir hediye alabilirsiniz. Herkesin sevgililer günü kutlu olsun şimdiden.

Geçen ay kocama Yılın Kocası Ödülü aldım. Acaip sevindi. Yılın futbolcusu ödülü filande vardı. Ama ben bunu tercih ettim. Altına isimde yazdırdım. Kaliteli bir şeydi. Böyle isimli resimli şeyler hem daha özle oluyor hemde benzersiz.

canım nerden temine ttin bunu paylaşır mısın ..orjinal fikir bende istiyorum :KK70:opuyorumnanaktan

google'a hediye oscar heykeli, ödülü yazarsan bulursun canım :) bir çok internet sitesinde satışı mevcut :)

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimin doğum günü için hazırladığım sürprizleri anlatayım....
23 ekim eşimin doğum günüydü; ve 22 ekim akşamı en iyi evli çift arkadaşlarımız bizdeydi. ve eşlerin gece 11-12 de halı sahada maçı vardı.. eşler maça gitti ve yarımda eve gelecekleri için biz arkadaşımla hazırlığa başladık(gece 12 den sonra 23 ekim olduğu için) kendi ellerimle yaptığım pastayı çıkardık, oturma odamızı doğum günü süsleriyle süsledik, odaya ve koridora uzun mumlar yaktık. tuba özerkten ''doğum günün kutlu olsun'' parçasını hazırladık.. gerçekten çok güzel bir şarkıymışşş...
veee... maç bitti ve bizimkiler geldiiii... ışıkları kapattık ve sokak kapısını araladım... bütün mumular yanıyo ve müziğimizde bir yandan çalıyo.. eşim içeri girdiği andan itibaren resmen bir şoka uğradııı...
o anda hiç böyle bir sürpriz beklemediği için çok duygulandı,,, neyse pastasını üfledi, kesti,,, böylelikle bu sürpriz de çok güzel bi şekilde bitti...kaydirigubbakcemile5
geldim ertesi güne.... yani 23 ekime... eşim eve gelmeden yatak odamızın duvarlarını süsledim. yatak başlığımızın olduğu duvara minik minik renkli postitlerle değişik yazılar yazdım(seni seviyorum, iyiki doğdun vs.... bunlara benzer şeyler) bütün duvarı bu minik yazılı postitlerle kapladım.. perdenin üstünüde fotoğraflarımızda ve şiirlerle doldurdum...yine heryerde mumlar odamızı ışıl ışıl yapmıştı...hediyesinide yatağın üstüne koydum. eve ilk geldiğinde wc ye gireceği için. wc aynasına bi not yazdım... ''evet doğum günü çocuğu, bir oyun oynamaya varmısın? emin ol ki sonunda çok memnun kalacaksın,,, şimdi tıpış tıpış git bakalım buzdolabının içinde ne var???'' yazdım. koşa koşa buzdolabının kapağını açtı ve orda da bi not..''evet geldin demek!şimdide vitrine bak bakalım orda ne bulacaksın'' bunları yaparken okadar heyecanlıydı ki anlatamam.. vitrindeki kağıdı da buldu vee..'' böyle eşimi evin içinde 3-4 yere daha gönderdim..en son yazım da ''hoşgeldin.. evet oyun bitti, sürprize hazırmısın? artık yatak odasına girebilirsin.. seni seviyorum'' yazdm..
heyecanla yatak odasına gitti, kapıyı açtı ve o anı size anlatamammmmm.... :asigim:
okadar çok şaşırdı ve sevindi kiii.. tek tek bütün yazıları okudu.. o an herşeye bedeldi..:1hug: gerçekten çok güzel oldu. deneyin derim hanımlar... bu güzel oyun çok zevkli ve çok heyecanlı oluyorr.. onu öyle heyecanlı kağıtları bulmak için evde koştururken görmek okadar güzel kiii... :dance:
kendi hayal gücünüzle de daha değişik hale getirebilirsiniz.. benden sizlere bir fikir..

Ayy yemin ederim gözlerim doldu çok tatlısın bayıldım ya

selam arkadaslar bende sevgilime yaptigim süprizi anlatayim

kumas parcalari aldim ve iple cesitli yazilar, siirler ve mesajlarimizi diktim ( yazmis oldum yani) sonra cevresine güller, kalpler diktim ortasina da resmimizi yapistirdim cevresine cerceve diktim cesitli figürlerle...bunu bi kitap seklinde yaptim fakat 3 sayfa yaptim yeterliydi zaten cok güzel oldu

yaa arkadaşlar eşimin doğum gününe az kaldı onunla geçireceğimiz ilk doğum günü (yeni evli olduğumuz için) çok güzel bi şey yapmak istiyorum ama ne.. ayrıca nasıl bir hediye alayım bana fikir verir misiniz

yaaa bayıldm kızlar maşallah ne güzel şeyler yapmış,görmüşsünz..
bende size bi arkadaşma yapılan sürprizi anlatym.arkadaşm odada ders çalşrken çok yorulup masaya kafasnı koyup uyuyakalmş.buarada erkk arkadaşı salondan çıkıp odaya gelip pıtır pıtır bşilerle uğraşmş durmuş.sonrada arkadşmı uyandırmş hadi yatağnda yat diye,arkadaşm kalkıp yatak örtüsünü açtığnda yatağn,yastığın tamamen gül yapraklarıyla dolu olduğunu görmüş..hiç unutamadğnı söyler durur=)aklınızda bulunsun:KK66:

selam kizlar ben bi hediye dha yaptim askerde ki sevgilime.
kendim cesitli kagitlarla defter hazirladim. ask hikayemizi tarihiyle ve resimleriyle birlikte tamamladim güzel oldu

Arkadaşlar benim de fikirlerinize ihtiyacım var :KK43:
Yazılanları okudum ama aralarında eşlere yapılan şeyler ya da alınan hediyeler yazıldığı için bana uyan bir şey olmadı. Daha öncelerde kırmızı kartondan küçük kalpler hazırlayıp notlar bırakmıştım her yere, cebine, cüzdanına, oturduğumuz kafede kahvelerimizin geleceği tepsiye vs.. Başka bir özel günde 10 tane ayrı aşk mektubu yazıp ikimizin fotoğraflarıyla beraber siyah zarfa koymuştum, yine bir gün bir çerçeve almış içine ikimizin fotoğrafını koymuş sonra onu hediye paketi yapmıştım.

Şimdi başlıyorum bilgileri vermeye;
18.09 erkek arkadaşımın doğumgünü, geçen ay askerden yeni geldi, 5 yıldır beraberiz, hediyesi hazır, adı ve soyadının yazılı olduğu bir çift kol düğmesi aldım. Sorum bu hediyeyi ne şekilde, nerede, nasıl vereyim? Sıkıntım mekandan yana yani... İki tane fikrim var onları paylaşayım, sizler de fikirlerinizi söylerseniz belki güzel bir sürpriz çıkar ortaya he ne dersiniz?
Benim düşündüklerim şöyle;

Ya;
Yine bir cafede olacak, ben önceden gidip gerekli hazırlıkları yapacağım, pasta, mönü içine doğumgünü kutlaması, pastayla beraber gelen hediyesi veya ben veririm hediyesini farketmez. Bu tarz bir şey...

Ya da;
Cumartesi günü hava güzel olacakmış, meteorojinin sitesinden baktım. Oturduğum yerin sahilinde çimlerin üzerinde hazırlanmış bir sürpriz. Bunun için kırmızı-beyazlı piknik örtüm var, hasır sepetim var, eğer bu sürpriz olursa kakaolu kalpli kurabiyeler hazırlayacağım, onları sepete koyacağım, hediyesini sepete koyacağım, duruma göre kırmızı şarap ve iki kadeh koyacağım.

Bu piknik tarzı olay da hoşuma gitti fakat eğer bunu yaparsam ben bunları hazırlayıp sonra onunla nasıl buluşacağım, önce o ortamı hazırlamam lazım sonra onun oraya gelmesi lazım. Sahile gel desem, koca sahil, beni nasıl bulacak :) Ya da sahilde bir nokta belirleyip oraya gel, beni bul, bir sürprizin var mı desem? (Bu da şimdi aklıma geldi:)) Öyle dersem belki gelebilir.

Haydi arkadaşlarım olabildiğince hızlı bir şekilde irtibata geçersek hazırlıklarım da ona göre olacak. Şimdiden çok teşekkür ediyorum hepinizeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ya da;
Cumartesi günü hava güzel olacakmış, meteorojinin sitesinden baktım. Oturduğum yerin sahilinde çimlerin üzerinde hazırlanmış bir sürpriz. Bunun için kırmızı-beyazlı piknik örtüm var, hasır sepetim var, eğer bu sürpriz olursa kakaolu kalpli kurabiyeler hazırlayacağım, onları sepete koyacağım, hediyesini sepete koyacağım, duruma göre kırmızı şarap ve iki kadeh koyacağım.

Bu piknik tarzı olay da hoşuma gitti fakat eğer bunu yaparsam ben bunları hazırlayıp sonra onunla nasıl buluşacağım, önce o ortamı hazırlamam lazım sonra onun oraya gelmesi lazım. Sahile gel desem, koca sahil, beni nasıl bulacak :) Ya da sahilde bir nokta belirleyip oraya gel, beni bul, bir sürprizin var mı desem? (Bu da şimdi aklıma geldi:)) Öyle dersem belki gelebilir.

bence bu gayet orjinal canım çözümü de bulmuşsun hemguclubacismile

bende ablamın doğum gününde a4 kağıtlara seni seviyorum ve sevgi notları yazarak odasının kapısından başlayarak tüm koridoru donatmıştım boshayallersmile

Merhaba arkadaşlar eşimin 30. yaş günü 25 martta ve ben hiç unutmuyacağı bi şey hazırlamak istiyorum geçen senelere kadar hazırladıklarım hep öğrendi ve süpriz bozuldu ama şimdi çok çok değişik olsun hiç unutmasın diyorum ama nasıl bir şey yapabilirim ne hediye alabilirim hiç bi fikrim yok bana yardımcı olan olavbilirmi acaba...

benimde sevgilim bana aman aman sürprizleri olmadı gerçi benim hiç olmadı ama yüzsüzlük işte bekliyorum hep:KK54:
bikere tartışmıştık ,çok korkar benden tartışında inat edip barışmıycam diye neyse kapının önüne kocaman sarı oyuncak bi köpek bırakmıştı kafasına vurunca havlayıp Iloveyou diyodu bide sarmış bunu kocaman siyah poşete bomba sanmıştım valla
sonra bikere izmirden bursaya gelmişti beni görüp dönmüştü :KK31:
sonra su kaplumbağası almıştı bana 2007 de geçen ay kaybettim tosuncuğumu :KK14: atmadım valla kıyamadım kurudu saklıyorum :KK53:
bikerede askerdeyken bana kocaman nine dede biblosu almış yollamış üstünüde papatyalarla süslemişti
tek taşıda küçük oyunsak ayının içine koymuş ne var bunda demişti mıncıklaya mıncıklaya anca bulmuştum
işte arada sıradada çiçek alıyo :KK69:
en sonda bana hiç sürpriz yapmıyosun demiştim asıl yapmak istediği sürprizi yapamamış ama çok güzel bi kolye almış su damlası içinde nazar boncuğu var :KK19:
işte bizimkinin bi tek organizasyon sorunu var sıfır :KK57:
ayyy bitanem benim ya yazamadıklarımda var daha ama düşününce çokta kötü değilmiş haksızlıkmı ediyorum ne

sen naptın derseniz hiç valla arada kızıp öküz diyorum bide utanmadan :78:

Son düzenleme:
merhablar hanımlar sanırım uzun süredir kimse uğramıyor buralara

1.yılımız =)

2 mayıs evlilik yıl dönümümüz için düşündüğüm süprizimi yazayım =)
sabah erkenden kalkıp aynaya.KIRMIZI ruj ile seni seviyorum yazacağım.
bir ayakkabı kutusunu kırmızı kaplıkla kaplaycağım. ilk gittiğimiz filmin sinema biletine kdar olucak kutunun içinde . kutunun üzerine resimlerimizi yapıştıracağım. kadife kalpli kutuya yarım yarım yenmiş çikolatalr koyacağım not : hepsini denedim ama hiçbiri senin kadar tatlı değil =)

tanışma hikayemizi yazacağım. kutuyu yatağın üzerine koyacağım etrafını balonlarla dolduracağım.Birde Funda Arar yeni çıkan albumunu alacağım buda kutuda olcak.

ben ve eşim işten geldiğimizde annem soframızıkurmuş olcak =) çünkü o romantik sofaryı eşim yanımda iken kurmam imkansız işten aynı saate dönuyoruz bnide o alıo .Artık anneme telefonda anlatcam. pazar gününden birazcık hazırlık yapcam =)=) kalpli kurabıyeler vs.

heryer mum olucak romantik bir müzik eşliğinde.

birde doğumgununu ailelerimizle kutlamayı düşünüyorum.=) 24 mayısta

yürüyüş için markalı güzel bir eşofman takımı aldım. ama onu buldu :KK43: şimdi giyiyo o yuzden yeni bi hedıye değil ama süpriz düşünüorum .ailelerle=) resimli pasta düşünüyorum annm ve kayınvldem erkn gelip hzaırlık ypcklar =) işten eve beraber döndüğümüz için süprizzzz dicem =)=) bunun için daha düşncek vaktım var =) :KK1:

herkese güzel süpriz hazırlamalar =)

ohooo ben buraya uğramayalı baya olmuş yaa..
demekki sevgilimle birbirimize ne zamandır sürpriz yapmıyoz:)
açıkçası bebek olunca bu işler biraz ihmale uğradı..ama bu özel günlerimiz yaklaşıyor ve hepsi peşpeşe..mayıs sonu oğlumun doğumgünü, haziran başı eşimin doğumgünü, ortası evlilik yıldönümümüz, sonu babalar günü, temmuz başı benim doğum günüm :KK70::KK70:
tam tatil dönüşü ve yoğun bi dönem olucağı için eşimin doğumgününde teferruatlı bişey yapamam ama banyo aynasına rujla seni seviyorum yazıp güne onu görerek başlamasını sağlicam, sonra kahvaltıda kalp şeklinde yağda yumurta pişiricem, akşam da üzerinde eşim ben ve oğlumuzun resminin olduğu bi pasta ve şarapla tamamlicam günü..
evlilik yıldönümümüzde ise işten döndüğünde göreceği şekilde evde çeşitli yerlere(vestiyer,banyo,yatak odası ve mutfak) notlar bırakıcam sırayla takip edeceği, tabi o sırada o beni evde sanıcak ama ben oğlumu bi yakınımıza bırakıp dışarı çıkmış olucam..son notu okuyunca evde olmadığımı, birlikte yemek yemek üzere çarşıda onu beklediğimi anliycak..yemeğimizi yicez, dönerken de oğluşumuzu alıp eve döncez:)
şimdilik planlarım böyle, umarım bi aksilik çıkmaz..
babalar gününe gelince..
henüz onun için bi karar verebilmiş değilim..
benim kafam da biyere kadar çalışıyo anacım!!:)

yalnız kırmızı rujla aynaya seni seviyorum yazma hepimizin favorisi heralde:))

sevdiğimin kız kardeşi mezun oldu geçenlerde... 2 yıllıktan mezun oldu,4 yıllığa devam edecek ama yine de ben onu çok sevdiğimden ufak da olsa bişeyler almak istiyorum. ayın 26sı doğum günü, o güne zaten güzel bişeyler alırım ama mezuniyeti için de ufak bişey almak istiyorum... bi zamanlar kenarında köşesinde kep olan resim çerçeveleri filan olurdu,aradım cok ama bulamadım... var mı bi fikriniz kızlaar :44::44:

ben de sevgilime sevgililer gününde şık bir fotoğraf albümü aldım..
içerisine,her bir sayfasına birlikte gittiğimiz ilk partinin biletlerini,ilk sinema biletlerimizi,onun yanına gitmek için aldığım ilk otobüs biletimi (üzerine ,buraya senin için ilk gelişim ama son olmayacak :) yazarak) ,çekindiğimiz ilk fotoğrafı, vb koymuştum..başucunda duruyor şimdi :) üzerine fotoğraflarımız ekleniyor,biletlerimizi ekliyor,geçen gün baktım da :) ve sinema biletlerimiz..ileri de güzel anılar olarak kalmasını istiyoruz..
birtanem çok sever böyle şeyleri..benim için özene bezene hazırladığı ilk kahvaltı masasının fotoğrafını bile çekmiş :) onu da çıkarttırıp koyucam :KK69:
bir de bilgisayarını yeni almıştı..oyun oynamayı çok sever..ama oyun kumandası yoktu..bir de laptopta touchpadle uğraşmayı sevmediği için mouse almıştı ama mousepadi yoktu :KK1:tuttuğu takımın ambleminden yapılmış bir mousepad almıştım..
bunları üzerlerine küçük notlar yazarak vermiştim.bilgisayarın için küçücük bir katkı da benden..yaşadıklarımızı bu albüme sığdırabilir miyiz ?gibi notlar...çok şaşırmış,sevinmişti :KK71::KK69:

Valla bizde erkek arkadaşımla 8 senedir birlikteyiz. Ben çok şey aldım;

1) Benim aşkım denizi çok sever ve küçükken deniz kabuklarını toplarmış. Bende ona sanırım 35 tl ye almıştım deniz kabuklarından yapılmış orta boy bir kutu almıştım ve içine çeşitli şeyler le doldurmuştum, kalem, masa takvimi, küçük resim çerçevesi içinde benim resmim, küçük biblo gibi...

2) Yine bu aldığım hediyeye uyumlu maket bir gemi almıştım şık bir şey onu da 40 tlye almıştım ve onları çok güzel saklar. İnşallah evlenince çok güzel bir köşe olacak bu hediyeler.

3) Bunu yaparken çok eğlenmiştim. Bir çizgi roman kitabı aldım büyük resimleri olan, kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Kitabın ismi sanırım Cemoyla Memo gibi bişeydi ama görünce çok güldü bakınca hala gülüyoruz.

4) Onun çok sevdiği bir araba vardı BMW. Gittim aynı modelin oyuncağını buldum yada antika araba seviyorsa öyle de alabilirsin. Üstüne de not yazdım.

Onun bana aldığı en güzel hediye de çok seviyorum hep yatağımın üstünde durur. Kalp şeklinde bir yastık ama radyosu var :) Benim radyo dinlemeyi çok sevdiğimi bildiği için onu almıştı.

bunlarda benden olsun.

X