arkadaşlar eşimin doğum günü için hazırladığım sürprizleri anlatayım....
23 ekim eşimin doğum günüydü; ve 22 ekim akşamı en iyi evli çift arkadaşlarımız bizdeydi. ve eşlerin gece 11-12 de halı sahada maçı vardı.. eşler maça gitti ve yarımda eve gelecekleri için biz arkadaşımla hazırlığa başladık(gece 12 den sonra 23 ekim olduğu için) kendi ellerimle yaptığım pastayı çıkardık, oturma odamızı doğum günü süsleriyle süsledik, odaya ve koridora uzun mumlar yaktık. tuba özerkten ''doğum günün kutlu olsun'' parçasını hazırladık.. gerçekten çok güzel bir şarkıymışşş...
veee... maç bitti ve bizimkiler geldiiii... ışıkları kapattık ve sokak kapısını araladım... bütün mumular yanıyo ve müziğimizde bir yandan çalıyo.. eşim içeri girdiği andan itibaren resmen bir şoka uğradııı...
o anda hiç böyle bir sürpriz beklemediği için çok duygulandı,,, neyse pastasını üfledi, kesti,,, böylelikle bu sürpriz de çok güzel bi şekilde bitti...kaydirigubbakcemile5
geldim ertesi güne.... yani 23 ekime... eşim eve gelmeden yatak odamızın duvarlarını süsledim. yatak başlığımızın olduğu duvara minik minik renkli postitlerle değişik yazılar yazdım(seni seviyorum, iyiki doğdun vs.... bunlara benzer şeyler) bütün duvarı bu minik yazılı postitlerle kapladım.. perdenin üstünüde fotoğraflarımızda ve şiirlerle doldurdum...yine heryerde mumlar odamızı ışıl ışıl yapmıştı...hediyesinide yatağın üstüne koydum. eve ilk geldiğinde wc ye gireceği için. wc aynasına bi not yazdım... ''evet doğum günü çocuğu, bir oyun oynamaya varmısın? emin ol ki sonunda çok memnun kalacaksın,,, şimdi tıpış tıpış git bakalım buzdolabının içinde ne var???'' yazdım. koşa koşa buzdolabının kapağını açtı ve orda da bi not..''evet geldin demek!şimdide vitrine bak bakalım orda ne bulacaksın'' bunları yaparken okadar heyecanlıydı ki anlatamam.. vitrindeki kağıdı da buldu vee..'' böyle eşimi evin içinde 3-4 yere daha gönderdim..en son yazım da ''hoşgeldin.. evet oyun bitti, sürprize hazırmısın? artık yatak odasına girebilirsin.. seni seviyorum'' yazdm..
heyecanla yatak odasına gitti, kapıyı açtı ve o anı size anlatamammmmm.... :asigim:
okadar çok şaşırdı ve sevindi kiii.. tek tek bütün yazıları okudu.. o an herşeye bedeldi..:1hug: gerçekten çok güzel oldu. deneyin derim hanımlar... bu güzel oyun çok zevkli ve çok heyecanlı oluyorr.. onu öyle heyecanlı kağıtları bulmak için evde koştururken görmek okadar güzel kiii... :dance:
kendi hayal gücünüzle de daha değişik hale getirebilirsiniz.. benden sizlere bir fikir..