Sevdiklerimiz iin zel srpriz ve hediyeler....

futbol topunun üzerindeki altıgenlerin herbirine resimlerinizi yapıştır ve not olarak da "sevdiğin iki şey biarada" yaz..yani bu iki şey sen ve futbol topu oluyosunuz..hatta bu notu altıgenlerden birinin üzerine yapıştırabilirsin..ya da altıgenleri hem resimler hem şiirlerle filan süsleyebilirsin..

Guzel bi fikir aslinda, olabilir....ikimiz icin puzzle olarak guzel bir resmimizi yaptirmak istiyorum bakalim
tesekkurlerturkbayragi

kızlar 24 ağustos bizim eşimle ilk yıldönümümüz ..
bende saat aldım eşim çok düşkündür saatlere ..
bez bebek yapıyorum kocaman yani karın kısmı kocaman olucak .. saati onun içine koyucam ..
bir çok ayrıntı var kafamda kendim kitap yazıcam mesela şifreler olucak içinde o harfleri birleştirince o geceye ait notlar çıkıcak ..
saatimse bu .. güzelmi sizce

arkadaslar 30 agustosta evlılık yıldonumumuz var. eşime hoş bi süpriz hazırladım ama hedıye kısmında takılıp kaldım. bana yardım ederr mısınız ne almalıyım? daha once saat, ismi yazan çorap, puzzle, duvar saatı traş makınası tişortlar, spor ayakkabsı almıştım ne alabılırım. ??? hadı yardım edın su kardesınıze:KK43::1no2:

slm ben burdaki fikirlerden yola çıkarak bir plan hazırladım bakalım beğenicekmisiniz...
bir gün önceden pasta alıp sabah pastayla uyandıracağım. uyandığında banyo aynasında rula yazılmış "seni seviyorum iyiki doğdun" mesajını görecek. güzel bir kahvaltı çünkü pazara denk geliyor. akşam da dışardan çin yemeği sipariş vereceğim ? ve şarap eşliğinde yemeğimizi yiyeceğiz. tabiki her yer mum... gece de hadi bara gidip eğlenelim biraz diyeceğim başbaşa.. ama en yakın arkadaşları onu barda bekliyor olacak. ve o içeri girer girmez müzisyen "iyiki doğdun" şarkısını söylemeye başlayacak. nasıl yorumlarınızı bekliyorum kızlar.

sağol canım sadece şu çin yemeğ, yerine ne gider onu düşünüyorum. şarabın yanında....

konuya kimse yazmayalı bir ay olmuş ama yıldönümleri yaklaşmıştır malum yaz ayları :) ben grafikerim kendi tebrik kartlarımı kendim yapıyorum aşkımla fotolarımızı ve duygularımı yazıyorum hediye alıyorum bunun yanında kendimde her sene değişik bişey yapmaya çalışıyorum tek sayfa duvar takvimi yapmıştım bir sene bu sene de tanıştığımızdan bu yana çekilen fotoğraflarımızı koyup spralli masa takvimi yaptım eşim çok beğendi onun dışında her gelip gören çok beğeniyor sipariş te alıp yapıyorum hiçbirini atmayıp saklıyorum ayrıca hatıra niteliği olduğundan güzel bir hediye bence :))

Canım takvimi nasıl yaptın detay verir misin?Hazor takvim üzerine mi düzeltmeler yaptım?

Arkadaşlar, geçen hafta kızıma çok güzel bir kitap yaptırdım. okula başlama hediyesi olarak ne yapabilirim diye düşünüyordum. internette bakınırken çocuğun adına göre hikaye kitapları hazırlayan bir firma buldum. kızımın adı, yaşı, arkadaşlarının adları gibi bilgiler verdim. kitabın ilk sayfasına kitabın kahramanı olan kızımın fotoğrafını bastılar. en arka sayfaya da birlikte bir fotoğrafımızı bastırdık. hikayenin kahramanı kızım oldu. kitabı çok beğendi. elinden düşürmüyor. doğumgünlerinde falan gerçekten pratik bir çözüm olarak size de önerebilirim. fiyatı da benim tahminimden çok daha uygundu. kargamedya.com adresinde...

eşim görmemiş olsaydı aynısından ona da yaptıracaktım. dinozorlar dünyası diye bi kitap vardı. gayet esprili bir hediye olurdu. ona da artık başka bişiler bulucaz :)

aynısını ben de kipitap.com sitesinden bi arkadaşıma yeni doğan bebeği için yaptırmayı düşünüyodum..ayrıca dün öğrendiğime göre 3 haftalık hamileyim ve tabikiii kendi bebişime de yaptırcam :CüvCüv: :1rolleyes:

Benim kocamın bugün doğum günüüüüü:)ben de çok güzel sürprizler hazırladım ona...çok mutluyum bugun ya :)

kızlar 24 ağustos bizim eşimle ilk yıldönümümüz ..
Bende saat aldım eşim çok düşkündür saatlere ..
Bez bebek yapıyorum kocaman yani karın kısmı kocaman olucak .. Saati onun içine koyucam ..
Bir çok ayrıntı var kafamda kendim kitap yazıcam mesela şifreler olucak içinde o harfleri birleştirince o geceye ait notlar çıkıcak ..
Saatimse bu .. Güzelmi sizce

[ımg]http://img13.imageshack.us/img13/4508/adszghfh.jpg[/ımg]

canım saati nerden aldığını ve fiyatını öğrenebilirmiyim

bir süprizde ben anlatayım özel gün değildi ama eşim bana bir hediye almış ben sibel can'ı çok severim bana onu cd sini almış akşam işten eve gelmiştim koltuğun üzerinde bir not vardı buzdolabına bak yazıyordu buzdolbındada gizli not vardı nottaki şifreyi çözüp diğer notu bulmam gerekiyordu buna benzer
10 notla uğraştım en sonundaki notta beni cd liğe yönlendirmişti orada cd yi çekip çıkarınca sibel canın cd sini görünce o kadar çok sevinmiştimki anlatamam birde
biz daha nişanlıyken ben eşimin evine oturmaya giderdim o dönemde 8. katta oturuyorlardı ve apartmanda asansör yoktu ve sokakları acayip bayırdı araba girmiyordu o sokağa düşünü artık onların kata her çıktığımda zillerine basardım merdivenin başında oturur kalırdım su içmeden içeri giremezdim yine öyle bir gün merdivenin başına benim için bir bardak su bırakmış ve çoook romantik bir şiir yazıp bardağın üzerine koymuş
ama malesef ben ona öyle süprizler yapamıyorum hemen anlıyor ne yapacağımı bu sevgililer günü için saat sipariş ettim eminim sorsam onuda anlamıştır ama sormuyorum onu çook seviyorum ya canım o benim

ayyy gözlerim doldu ama yaaaaaa :gitme:

Geçen ay kocama Yılın Kocası Ödülü aldım. Acaip sevindi. Yılın futbolcusu ödülü filande vardı. Ama ben bunu tercih ettim. Altına isimde yazdırdım. Kaliteli bir şeydi. Böyle isimli resimli şeyler hem daha özle oluyor hemde benzersiz.

canım nerden aldın onu ya paylaşırmısn

şuanda hamileyim ve her gün işe gelirken yanımda yiyecek bişeyler getiriyorum süt meyve vs.
geçen akşam sevgilim akşamdan hazırladığım bu poşetin içine bi not yazıp koymuş "azık torbasına biraz da sevgi eklemek gerekir, seni seviyorum" diye.. :1hug:
böyle küçük şeyler insanı mutlu ediyor..

şuanda hamileyim ve her gün işe gelirken yanımda yiyecek bişeyler getiriyorum süt meyve vs.
geçen akşam sevgilim akşamdan hazırladığım bu poşetin içine bi not yazıp koymuş "azık torbasına biraz da sevgi eklemek gerekir, seni seviyorum" diye.. :1hug:
böyle küçük şeyler insanı mutlu ediyor..

ayy mukemmel yaa masallah nazar degmesın mutlulugunuza :nazar::Saruboceq:

kızlaaarrr
sevgililer günü için ne yapmayı düşünüyosunuz
bana da fikir veriinnn

slm arkadaşlar...
eşimin benim için yaptığı doğum günü sürprizini yazmak istedim..
gerçekten mükemmeldi benim için :))
doğum günü akşamı, rutin süprizle başladı herşey..
çevremde tanıdığım herkes ve ailem bir araya güya tesadüfen toplanmış pasta eşliğinde doğum günü pastamı kesmemle başladı..
bu bile çok güzeldi.. çünkü sevdiğim herkes yanımdaydı ve herkesin ağzından benim için iyki doğdun şarkısı dökülüyordu..
derken,
pastayı kestikten sonra..
eşim beni aldı ve koltuğa oturtturdu..
Aşkım sana bir sürprizim var diyerek..
herkes yerini almıştı ve duvara dev ekranı yansıtmış bir kayıt başladı...
o video kayıtında sevdiğim herkesin benim için söylemiş olduğu sözler vardııı...
bir kişiden diğer bir kişiye geçiyordu video.. herkes doğum günümü kutluyor ve benim için güzel dileklerini anlatıyorlardı.. tabi ben hemen başladım ağlamaya..
o kadar güzel o kadar duygulu bir sürprizdi ki benim için... bunun önemini anlatamam..
her yeni kişi çıktığında... eşime dönüp ''bunu nerden buldun, bu da mı var'' diyip durdum :))
herkesi ama herkesi çekmişti eşim benim için.. hiç ummadığım insanlar video daydı..arkadaşlarım, akrabalarım, ailem,,,,
o kadar güzel şeyler söylüyorlardı ki benim için, sıradakinin kim olduğunu ve ne söylüyeceğini merakla bekliyordum..
ki en son eşime gelene kadar..
canım kocam Allah nasip ederse gelecek olan bebeğimizin odasında doğum günümü kutlamış ve benim için video da çok güzel cümleler kurmuştu... nasıl ağladım, nasıl duygulandım size anlatamam :)))
odadaki herkesin o anda gözleri doldu,,, bunu size anlatmam mümkün değil kızlar.. yaşamanız lazım.. sevdiğiniz bir insana böyle bir sürpriz yapabilirsiniz.. gerçekten hayatı boyunca hiç unutamadığı bir an olarak kalacaktır.. boshayallersmile

X