slm arkadaşlar...
eşimin benim için yaptığı doğum günü sürprizini yazmak istedim..
gerçekten mükemmeldi benim için :))
doğum günü akşamı, rutin süprizle başladı herşey..
çevremde tanıdığım herkes ve ailem bir araya güya tesadüfen toplanmış pasta eşliğinde doğum günü pastamı kesmemle başladı..
bu bile çok güzeldi.. çünkü sevdiğim herkes yanımdaydı ve herkesin ağzından benim için iyki doğdun şarkısı dökülüyordu..
derken,
pastayı kestikten sonra..
eşim beni aldı ve koltuğa oturtturdu..
Aşkım sana bir sürprizim var diyerek..
herkes yerini almıştı ve duvara dev ekranı yansıtmış bir kayıt başladı...
o video kayıtında sevdiğim herkesin benim için söylemiş olduğu sözler vardııı...
bir kişiden diğer bir kişiye geçiyordu video.. herkes doğum günümü kutluyor ve benim için güzel dileklerini anlatıyorlardı.. tabi ben hemen başladım ağlamaya..
o kadar güzel o kadar duygulu bir sürprizdi ki benim için... bunun önemini anlatamam..
her yeni kişi çıktığında... eşime dönüp ''bunu nerden buldun, bu da mı var'' diyip durdum :))
herkesi ama herkesi çekmişti eşim benim için.. hiç ummadığım insanlar video daydı..arkadaşlarım, akrabalarım, ailem,,,,
o kadar güzel şeyler söylüyorlardı ki benim için, sıradakinin kim olduğunu ve ne söylüyeceğini merakla bekliyordum..
ki en son eşime gelene kadar..
canım kocam Allah nasip ederse gelecek olan bebeğimizin odasında doğum günümü kutlamış ve benim için video da çok güzel cümleler kurmuştu... nasıl ağladım, nasıl duygulandım size anlatamam :)))
odadaki herkesin o anda gözleri doldu,,, bunu size anlatmam mümkün değil kızlar.. yaşamanız lazım.. sevdiğiniz bir insana böyle bir sürpriz yapabilirsiniz.. gerçekten hayatı boyunca hiç unutamadığı bir an olarak kalacaktır.. boshayallersmile