futbol topunun üzerindeki altıgenlerin herbirine resimlerinizi yapıştır ve not olarak da "sevdiğin iki şey biarada" yaz..yani bu iki şey sen ve futbol topu oluyosunuz..hatta bu notu altıgenlerden birinin üzerine yapıştırabilirsin..ya da altıgenleri hem resimler hem şiirlerle filan süsleyebilirsin..
sağol canım sadece şu çin yemeğ, yerine ne gider onu düşünüyorum. şarabın yanında....
konuya kimse yazmayalı bir ay olmuş ama yıldönümleri yaklaşmıştır malum yaz ayları :) ben grafikerim kendi tebrik kartlarımı kendim yapıyorum aşkımla fotolarımızı ve duygularımı yazıyorum hediye alıyorum bunun yanında kendimde her sene değişik bişey yapmaya çalışıyorum tek sayfa duvar takvimi yapmıştım bir sene bu sene de tanıştığımızdan bu yana çekilen fotoğraflarımızı koyup spralli masa takvimi yaptım eşim çok beğendi onun dışında her gelip gören çok beğeniyor sipariş te alıp yapıyorum hiçbirini atmayıp saklıyorum ayrıca hatıra niteliği olduğundan güzel bir hediye bence :))
Arkadaşlar, geçen hafta kızıma çok güzel bir kitap yaptırdım. okula başlama hediyesi olarak ne yapabilirim diye düşünüyordum. internette bakınırken çocuğun adına göre hikaye kitapları hazırlayan bir firma buldum. kızımın adı, yaşı, arkadaşlarının adları gibi bilgiler verdim. kitabın ilk sayfasına kitabın kahramanı olan kızımın fotoğrafını bastılar. en arka sayfaya da birlikte bir fotoğrafımızı bastırdık. hikayenin kahramanı kızım oldu. kitabı çok beğendi. elinden düşürmüyor. doğumgünlerinde falan gerçekten pratik bir çözüm olarak size de önerebilirim. fiyatı da benim tahminimden çok daha uygundu. kargamedya.com adresinde...
eşim görmemiş olsaydı aynısından ona da yaptıracaktım. dinozorlar dünyası diye bi kitap vardı. gayet esprili bir hediye olurdu. ona da artık başka bişiler bulucaz :)
kızlar 24 ağustos bizim eşimle ilk yıldönümümüz ..
Bende saat aldım eşim çok düşkündür saatlere ..
Bez bebek yapıyorum kocaman yani karın kısmı kocaman olucak .. Saati onun içine koyucam ..
Bir çok ayrıntı var kafamda kendim kitap yazıcam mesela şifreler olucak içinde o harfleri birleştirince o geceye ait notlar çıkıcak ..
Saatimse bu .. Güzelmi sizce
[ımg]http://img13.imageshack.us/img13/4508/adszghfh.jpg[/ımg]
bir süprizde ben anlatayım özel gün değildi ama eşim bana bir hediye almış ben sibel can'ı çok severim bana onu cd sini almış akşam işten eve gelmiştim koltuğun üzerinde bir not vardı buzdolabına bak yazıyordu buzdolbındada gizli not vardı nottaki şifreyi çözüp diğer notu bulmam gerekiyordu buna benzer
10 notla uğraştım en sonundaki notta beni cd liğe yönlendirmişti orada cd yi çekip çıkarınca sibel canın cd sini görünce o kadar çok sevinmiştimki anlatamam birde
biz daha nişanlıyken ben eşimin evine oturmaya giderdim o dönemde 8. katta oturuyorlardı ve apartmanda asansör yoktu ve sokakları acayip bayırdı araba girmiyordu o sokağa düşünü artık onların kata her çıktığımda zillerine basardım merdivenin başında oturur kalırdım su içmeden içeri giremezdim yine öyle bir gün merdivenin başına benim için bir bardak su bırakmış ve çoook romantik bir şiir yazıp bardağın üzerine koymuş
ama malesef ben ona öyle süprizler yapamıyorum hemen anlıyor ne yapacağımı bu sevgililer günü için saat sipariş ettim eminim sorsam onuda anlamıştır ama sormuyorum onu çook seviyorum ya canım o benim
Geçen ay kocama Yılın Kocası Ödülü aldım. Acaip sevindi. Yılın futbolcusu ödülü filande vardı. Ama ben bunu tercih ettim. Altına isimde yazdırdım. Kaliteli bir şeydi. Böyle isimli resimli şeyler hem daha özle oluyor hemde benzersiz.
şuanda hamileyim ve her gün işe gelirken yanımda yiyecek bişeyler getiriyorum süt meyve vs.
geçen akşam sevgilim akşamdan hazırladığım bu poşetin içine bi not yazıp koymuş "azık torbasına biraz da sevgi eklemek gerekir, seni seviyorum" diye.. :1hug:
böyle küçük şeyler insanı mutlu ediyor..
ayy mukemmel yaa masallah nazar degmesın mutlulugunuza:Saruboceq: