- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
dün gece eşim yatağa girdikten hemen sonra banyonun aynasına rujla "seni seviyorum bitaneeem:))" yazıp bi de öpücük kondurduktan sonra gidip yanına yattım, sabah eşim benden 15 dakika önce kalkıyo, uyanınca ilk iş banyoya gitti ve tabiki aynayı gördüüü:) geldi bitanem ben de seni çok seviyorum diyip bikaç kere öptü beni..işte böyle..küçücük ama renkli şeyler..çok zor şeyler yapmaya gerek yok her zaman için..aklınızı serbest bırakın, mutlaka uçuşacaktır küçük büyük fikirler kafanızda..
evet bunu ablamda yapar her sene..
aynasını görünce.. ''hıımm demek ki yine özel günlerindeler'' deriz hemen anlarız :)
bence de süper bişey..
bende yapıcam ilk fırsatta :)
ilk fırsat: bu gece! yerimseniben
konuya kimse yazmayalı bir ay olmuş ama yıldönümleri yaklaşmıştır malum yaz ayları :) ben grafikerim kendi tebrik kartlarımı kendim yapıyorum aşkımla fotolarımızı ve duygularımı yazıyorum hediye alıyorum bunun yanında kendimde her sene değişik bişey yapmaya çalışıyorum tek sayfa duvar takvimi yapmıştım bir sene bu sene de tanıştığımızdan bu yana çekilen fotoğraflarımızı koyup spralli masa takvimi yaptım eşim çok beğendi onun dışında her gelip gören çok beğeniyor sipariş te alıp yapıyorum hiçbirini atmayıp saklıyorum ayrıca hatıra niteliği olduğundan güzel bir hediye bence :))
Bana da fikir verin kizlar, esim futbolu cok seviyor, futbol topu alsam mi diyorum ama ne alakasi olur ki evlilik yildönümüyle???
Futbol topu mu alsam, ikimizin resmini puzzle olarak mi yaptirsam ve tabiki onun kendi resmini yaptirsam puzzle olarak....arabalari da cok seviyor sport tipi arabalar....ne yapacagimi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim kizlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?