• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğiniz insanlar ile ne kadar küs kalabilirsiniz ?

sevcan62

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
148
Puanlar
333
sevdiğiniz insanlar ile ne kadar küs kalabilirsiniz ?
Bu soruyu görünce insan sevdiğine küsemez ki diye düşünsemde.İnsanı en çok da sevdiklerinin
davranışları üzer.Sizce?

Valla damarıma basılırsa eşim hariç aileme en fazla bir ay küsebilirim:68:
Daha fazlada dayanam ki:)

Eşim ile bir gün zor dururum küs:48:

Ben fazla uzatmam tersine problem ne ise konusup halletmeyi denerim hepte oyle oluyo zaten:52:

kindar olduğum için bir kere çıkan zor girer hayatıma küslüğü uzatmamaya çalışırım ama karşımdaki abartırsa üzgünüm umrumda olmaz...( bu durum ailem ve sevgilim hariç durumlarda geçerli onlara böyle değilim)

Son düzenleme:
Eğer canımı çok sıkan bi olaysa karşı taraf özür dilemeden affetmem..Bnm huyum galiba bu ailem ve sevdiğim de bile böyleyim...

bu konu çok iyi olmuş.arkadaşlar ya ben hiç kinci dğeilim ve annemle bile yarım saat küs kalamam.sevdiğime çok öfkelensem bir kaç gün tartışırım en kötü durumda ve hallederiz.o da telefonda halletmeye çalıştığımız için okadar uzar.
beni asıl üzen.hayatımdaki kişinin küstüğü zaman bir ay küsmesi ve tüm emeklerimize saygısızlık etmesi.ben ne yaptıysam bunun önüne geçemiyorum.yaşımız büyüdükçe böyle çocukça hareketlere tahammül edemiyorum..sorun ne olursa olsun ortada sevgi saygı varsa bunların hatırına iyi olmaya çalışılmalı.ben küslüğü anlamıyorum.ne olur akıl verin..

ben çok kinciyim yaaa kızıyorum kendime hatta
6 yaşındaki kardeşime kızıp 2 hafta yüzüne bile bakmadım
bebek yaa sonuçtaa
ama huyum bu biranönce bıraksam bu kini ii olucak:59::59:

eskiden çok gururluydum çok sewdiğim 2 arkadaşımdan haksız olduğum halde aylarca küz kalmıştım şimdi olsa özür dilerdim...çocukluk işte

ben çok kinciyim.eğer bir insanın bana karşı haksız kırıcı bir davranışını gördüğüm zaman bir ömür boyu küsebilirim.barışsam bile kırgınlığım geçmez.

gerçekten çok kırıldıysam ondan öte gururum kırıldıysa hiç konuşmam bir daha..çok gurur var bende çünkü..ama normal kavga sonucu bişeyse tartışmadan vb. yarım saat en çok bir gün..arkadaşlarımla falan ben hiç küs kalmadım ama sadece bir tahminle konuşuyorum..ama gurur tahmin değil yaşadım..

Back