• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sevdiğiniz insanın neyine aşıksınız?

sevdiğiniz insanın neyine aşık sınız?

• Ankete Katılan
    54
Vallahi canım bunu bana eşim de bana soruyor. Bende diyorum "ah bir bilsem" bilmiyorum ki nesine vuruldum. Hakikaten ya ben bu adamın nesine vuruldum:uhm::uhm::uhm:

Herseyine asigim ben Askimin bana olan askina asigim bana olan sevgisine...Ben seni niye bu kadar cok seviyorum diye soruyorum o da ben seni cok sevdigim icindir diyo..Askimmmmm canimmm cok ozledim Askimi coooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Hergün seni seviyorum deyişine,hayvan sevgisine,beynine,düşüncelerine,iyiniyetine, tertemiz masum yüzüne,terbiyesine,sadakatine ,sevgiyle bakan yuvarlak gözlerine :)) Sakinliğine,hoşgörüsüne,cesaretine,adaletine, ...........kısaca herşeyine aşığım :utangac:
.Allah ömrümden alıp, onun ömrüne eklesin diyeceğim ama, acı çekmesin birlikte ölelim.

valal ben herşeyine aşığım kalbinin temizliğine doğallığına gülüşüne aşığım yani hayranım ben ona çokkkkkkkkkkk ama seviyorummmmmmm

hayatın bana sundugu en güsel mucize oluşunaaaa:asigim:deli gibi sefiorumm:sm_cool:

Dürüstlüğüne,beni sevmesine bunu herdaim söylemesine,boyuna posunalaelaelaelaelae
Eğlenceli olmasına,her düşüncesi olmasada çoğuna aşığım

hiç birşey onun kadar özlenmedi sevilmedi badem gözlüm.gözlerine aşık oldum ilk başta ben onun şimdi herşeyine aşığım

kesinlikle beni canından ciğerinden çok sevmesine.bana herkesten çok değer vermesine.bana laik oluşuna.benimm duygularımla onun duygularının eşit olmasına.kaşına gözüne herşeyineee.

Herşeyine aşığım elbette..
Yuvasına kol kanat germesine,kıymet bilmesine aşığım..

Eşinin fikirlerine güven duyan,onu hiçe saymayan bir eşe nasıl aşık olumaz?

Herşeyine aşığım:asigim:Aşkımın dürüstlüğü,fikirleri,davranışları,bana değer vermesi,sevmesi.....O kadar çok şey var ki sayacak kısaca ben ona resmen aşığımmmmmm:utangac::asigim:sırnaşık şey

Back