SEVDİĞİNİZ ile nere(ler)de görüşülmeli???

tesadüf mü acaba yoksa aynı dönem mi gittiler ?
ne zaman gitmişti askere canım..
bende sevindim ..herkesin kısa dönem,sevgilime de uzun dönem çıktı.. şans..
yalnız kalacaktım .. insan başkalarının da aynı duygulaır yaşadığını hissedince rahatlıyor..
nerdeydi erkek arkadaşın ?

DİYARBAKIR/Dicle Canım... BENİMki uzun dönem...Acemiliği bitti... Kasım sonu gelecek Allah cc izin verirse tabi ki . . .

Arkadasım niye bu kadar otel kelimesine takıldın ki.Erkek arkadasımla farklı şehirlerde oturuyoruz 2 ayda bir görüşüyoruz son zamanlarda.İstanbulda yanına gittiğimde müsaitse bir arkadasının evinde yada otelde kalıyoruz.Bunda bu kadar rahatsız edici bir durum yokki.Oda İzmir'e geldiğinde ya kuşadasına ya çeşme ye gider güzel küçük pansiyonlardan birinde kalırız.Bu kadar sert çıkmana gerek yok yani yanlışta anlama bence.Gündüz gezmelerine gelince bende pek sevmesemde alışveriş merkezlerinde gezeriz,cafeleri pek sevmiyorum sıkça gitmeyiz cafelere.Sözün kısası kışın alışveriş merkezleriyle yazın ise sahil kenarlarıyla idare ediceksin arkadasım bizim gibi :)

DİYARBAKIR/Dicle Canım... BENİMki uzun dönem...Acemiliği bitti... Kasım sonu gelecek Allah cc izin verirse tabi ki . . .

15 ay yapacak yanii..
hayırlısıyla gelirler inşallah..
benimki 12 ay yapacak acemiliğide şubat sonu bitecek inşallah sonra nereye çıkarsa kurası..
inşallah rahattır dicle'De..

ozaman otelemi gitsen acaba
ne bilim işte
deniz kenarı diyoz soğuk diyorsun
ev müsit değil diyorsun
cafelerde rahat edemiyorum diyorsun
o zaman otele..

elanie; Yorum senin bahsettiğin gibi değil ki ama... Bak!

15 ay yapacak yanii..
hayırlısıyla gelirler inşallah..
benimki 12 ay yapacak acemiliğide şubat sonu bitecek inşallah sonra nereye çıkarsa kurası..
inşallah rahattır dicle'De..

Rahat çok şükür yani artık rutine bağladık diyor!!! Çarşıları falan yok tabi ki o çok fena... Doğu işte! MAHRUMİYET!!!

Biz her yerde görüştük zaten dışarıda yada gideceğimiz yerler konusunda sıkıntımız hiç olmadı çünkü hiç gizlemedik ilişkimizi...
Bazen arabayı çekerdik deniz kenarına saatlerce elele otururduk..
Bazen güzel bir mekana gider arkadaşlarımızla olurduk..
Bazende sinemaya,bowlinge,pikniğe giderdik..
Yazlarıda gündüzleri denize,akşamları ise publara gidiyorduk.
Gidilecek yerin ortam iyi olduktan sonra kısıtlamasını yapmayın bence..Önemli olan birlikte vakit geçirmek değil mi?
:asigim:

Gulsahs çok güzel örnekler vermiş faydalan derim. a.s.

X