- 27 Aralık 2008
- 2.485
- 5.573
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çevremden çok kişi takip ediyor detay yazamıyorum özelden yazayımKonuyu bilmeden nasıl fikir verebiliriz ki?
Ben de merak ettim açıkçası, benim de kızım var çünkü ve kendi adıma endişelendim.Çevremden çok kişi takip ediyor detay yazamıyorum özelden yazayım
Denilecek kadar büyük bir konu değil, öğretmen değişikliği yaparsın olur biter.içimden gelmiyor midem falan bulanıyor
Göreceli tabi bana göre karakter eğitimi daha önemli bu sene değil ama seneye artikDenilecek kadar büyük bir konu değil, öğretmen değişikliği yaparsın olur biter.
Yani ben anlamadim mide bulandırıcı olması için taciz yada belden aşağı mi olması gerek.Gereksiz üslup terbiyesizlik aşağılık kompleksini bir baskasindan çıkarmak benim için mide bulandırıcı olmaya yetiyorOgretmen sizi taciz mi etti nedir bu sindiremediginiz mesele? Yani bu denli buyuk birsey mi? Anlatmazsaniz bence butun yorumlar havada kalir
Ogretmenin cinsiyetini dahi belirtmeden mide bulandirici yazinca aklima direkt taciz geldi, tabii sizde haklisiniz su ara muneccim olmayani dovuyorlar.Yani ben anlamadim mide bulandırıcı olması için taciz yada belden aşağı mi olması gerek.Gereksiz üslup terbiyesizlik aşağılık kompleksini bir baskasindan çıkarmak benim için mide bulandırıcı olmaya yetiyor
Taciz değil öyle bir durum olsa Zaten ne o ne o okul kalir
HaklısınızOgretmenin cinsiyetini dahi belirtmeden mide bulandirici yazinca aklima direkt taciz geldi, tabii sizde haklisiniz su ara muneccim olmayani dovuyorlar