Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kışın sinema, kapalı alış veriş merkezleri. Yazım park, bahçe, orman denz kenarı. Onunla olunca ne farkederki demek lazım aslında yerimseniben
Kesinlikle onunla olunca bulunulan her yer güzel fakat sorun bu değil!
Deniz kenarı cok harika olur bence:1hug:
Burda yok burda eğer olsa onla hep sahilde görüşürüm..Martıların ve dalgaların eşliğinde :asigim:
Romatizm tırmanıyor yine:asigim:
DENİZ KENARI BENİMDE AKLIMDA FAKAT SOĞUK OLMAZ MI??? Uf nerede görüşeceğiz biz birbirimizi nerede göreceğiz???
ozaman otelemi gitsen acaba
ne bilim işte
deniz kenarı diyoz soğuk diyorsun
ev müsit değil diyorsun
cafelerde rahat edemiyorum diyorsun
o zaman otele..
Canım bana kışın cafelerden kapalı alışveriş merkezlerinden sinemadan gınada gelse 4 yıldır sevgilimle olduğu için farketmiyor önemli olan aşkınla beraber geçirdiğin vaktin güzelliği mekana bu kadar takılma bence aşkın yanında mı tamam yerimseniben
öyle görünüyor ki rahat olabilceğin tek yer ev.. ama öyle bir imkanınız yok galiba..
biz evde takılmayı severiz.. dediğin gibi rahat oluyor insan..
ama alışveriş merkezleri..sakin deniz kenarındaki cafeler.. bi de şehir de önemli tabii.. yani şehiri iyi bilmek gerek.. mesela istanbulda belediyenin bir tesisi var nezih ,harika ama kimse gelmez.. sakindir.. fakat uyduruk bir cafe tıklım tıklım olabilir.. birde buluşmalarınız sürekli dışarda olacksa alışman gerekiyor.. yani dış dünyadaki insanları yok sayacaksın mecburen..biz çok gezeriz mecburen dışarda da çok vakit geçiriyoruz.. ya insan buz gib havada bir çay bahçesinde oturuyor mesela.. off çok keyiflii oluyor.. şartlara göre birasda.. askerde miydi senin erkek arkadaşın ?
derinss TEŞEKKÜR EDİYORUM ANLAYIŞINIZ İÇİN !!! Otele diyenler bile oldu farketmişsinizdir... YAZIK !!!
Tabi ki dışarıda görüşmek durumundayız haklısınız sakin kalabalıkların olmadığı bir mekan keşfine çıkmak gerek belkide...
Sevdiğim asker EVET!!! Gurur kaynağım, Mutluluğum, Aydınlığım, Yüreğime işleyen huzurum...
Sevdiği asker olanlar kulübünden misiniz siz ???
Canım benim önce şunu söylemeliyim lütfen yazılarını normal boyutlarda yaz tatlım rahatsız edici oluyor...
Bence buluşulacak yeri sorun etme...biz sevgilimle farklı şehirlerde yaşıyoruz ve onu göriyim de nerede olursa olsun inan hiç farketmiyor...Yaş ilerledikçe tabii ki cafelerde falan buluşmak görüşmek insana biraz koyuyor sanırım bunu demek istedin ama zaten cafelerde dışarda da insanlar birbirini gözlemiyor ki...gözleseler bile zaten 2 dakka sonra unutacaklar yani bence sorun değil sen rahatına bak sevgilinle güzel zaman geçir...İnşallah çok mutlu olursunuza.s.
evet o külüpteyim.. asker erkek arkadaşım.. ve kasımda gelecek.. daha çok uzun zamanımız var zaten 2 aylık asker :1no2: nisan 'da gelecekmiş harika..ne kalmış ki şuradafisfisfis hayırlı tezkereler diliyorum..
derinss; İzne gelecek Nisanda Kasım benim sevdiğimin tezkeresi!!! ÇOK MEMNUN OLDUM AYNI ZAMANDA MI KARŞILAYACAĞIZ ŞİMDİ BİZ???
NE GÜZEL!!!