canım tam bu konu bana yönelik.sevdim deli gibi,olumsuz isteklerine davranışlarına olumlu gözünle baktım ve kendimi ona endeksledim.ailem hayır dedi istemedi,istiyorsan git ama bilki hergece yastıga gözü yaşlı bir baba başını koyacak.birgün araba kullanırken olmadık yerlere sapıcak.her gecem huzursuz geçicek gide biliyorsan git dedi.inanın aile çook çookk önemliiii,
çok attım tıuttum bırakmam evlenmem asla diyeee.agladım sabahlara kadar.ne yani benim aşkım sevgim yalanmıydı..hayırrr,yersiz ve zamansız birşeymiş.nasip degilmiş.herzaman için diyorumki aile sözü önde gelsin.perşembe günü yüzük takılacak başkasınla.nasibin önüne ne göz yaşlarımız gecer nede ailemizi yok saymamız gereçer...
bu durumda ya ailem beni ikna etmeli ya da ben onları . ama hayat benim olduğuna göre ben onları ikna ederdim hayatımda yaşadığım gibi. eşimi benim okul durmumdan dolayı daha doğrusu evlenmem hiç istemediler. bense ne kaçmayı nede sevdiğimden vazgeçmeyi düşündüm .direndim direndim ve ailemi ikna ettim . şimdi ben gelin damatları oğul oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?