• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

Çok güzel düşünmüşsün canım ya.
ama konuyla ilgili bilgim yom malesef:(
Öğrenince bana da söle kız.jeyyar

Tamem Canım Muhakkak Söylerim olmazsa akşam bi fotoğrafçıya gideyim sorayım zaten aşkımla resimlerimi çıkarttırıcam onada yollucam resim o arada bu işide halledeyim:dance:

evt ya çok komik olur bi başkalarının okuması:roflol:

:roflol::roflol:
Bu arada o yazıyı banada göndere biler misin?
Sevdiceğime dedim her gün yazıp göndericem diye.
Sevdiceğimde sıkılırsın aşkım dedi.
Ama sıkılır mıyım ben hiç.:1hug:
Şimdiden yazim diyorum birden gönderirim.
Daha buranın adresini bilmiyorum çünküfisfisfis

evet canım onlar bize atabiliyo ama biz atamıyoz benimde aşkım atıyo bana he sabah insan çok salaklaşıyo şayet ben öyle olmuştum ama bir yandanda çok mutlu olmuştum:))))

ya bende gecenin bi yarısı gördüm çok şaşırdım:1shok: dedim heralde uykulu uykulu karıştırdım. numaryı kontrol ediyorum beni aradığı numara. msj abakıyorum aynı numara bide sizlere sorayım dedim. çok teşekkür ederim hepinizeŞeniz

canım çakmak bence iyi fikir. ben izine gelmesinde vermiştim.oda yanında götürmüş zaten. hem sürekli yanında olması gerekiyo gönderdiğin şeyin çakmakta sürekli yanında olabilecek bişi. ama bence resim eklettirme derim.benim fikrim tabiki yinede sen bilirsin ama baş harfleriniz daha güzel olur derim.

Niye kızzz Resim koydurmayayım ...
...Bişeymi olur ..
ama işte çakmağa her baktığında beni görürdü ..
...o yüzden öyle istedim...
baş harflerimizi nerde yazdırabilirim ...

Ay benim aklıma heç gelmedi ya...:kızgın:

Bende tişört aldım görmüştüm çok beğendim.
Bedenini öğrenicem diye çok pot kırdım ama sonunda öğrendim.
Sevdiceğimde dün eve gidip denemiş olmuş anneside çok beğenmiş delim hemen sölemiş canım yaa:asigim:

ben ilk izine gelmesinde almıştım. dedim ki hep yanında olabilecek bişi olsun beni hatırlatacak. sonuçta her bişiye izin vermiyorlar o yüzden çakmak en mantıklısı geldi bana. geçende tşört gönderdim çarşı izinine çıkınca giyebilir diye. üzerinede parfümümden sıktım ki benim kokum olsun die:asigim: oda diyo şimdi giymiyeceğim temiz dursun kokun gitmesin üstünden diye aşkım yaa:asigim:

Tamem Canım Muhakkak Söylerim olmazsa akşam bi fotoğrafçıya gideyim sorayım zaten aşkımla resimlerimi çıkarttırıcam onada yollucam resim o arada bu işide halledeyim:dance:

Bizimki resim deliside:roflol:
Dün resmimi çekti normalde hiç sevmem.
Beni seviyorsan dedi tamam dedim.
sonra aldım teli elime dur birde ben deniyim dedim kendimi çektim ama ona baktım güldüm.Allahım resmi gördü hemen kendine attı bunu hemen çıkartmam lazım diyo.
Akşam denemiş atamamış pcye pcde anladı aşkım bu güzelliği kaldıramadı diyor.
Birde anneside göstermiş:utangac:
Bende dedim abartıyorsun aşkım.
Aşkım sen resimden hiç anlamıyon yada çok uygun var dio deli yaaŞeniz

canım ben öle değişik kesme işi felan yapmadım ama çok sevdiğim bi yazı vardı onu gönderdim yani normal mektup tarzında bişi değildi hatta geçen gün burada bi kısmını yazmıştım "yaz direniyor sonbahara" die başlıyo güzel bi yazı.tatlımda okuyunca çok duygulanmıştı hemen msj atmıştı:asigim: istersen sanada gönderebilirim yazının bi örneğini.

tamm cok sevinirim bekliyorum yazını

ben ilk izine gelmesinde almıştım. dedim ki hep yanında olabilecek bişi olsun beni hatırlatacak. sonuçta her bişiye izin vermiyorlar o yüzden çakmak en mantıklısı geldi bana. geçende tşört gönderdim çarşı izinine çıkınca giyebilir diye. üzerinede parfümümden sıktım ki benim kokum olsun die:asigim: oda diyo şimdi giymiyeceğim temiz dursun kokun gitmesin üstünden diye aşkım yaa:asigim:

Oy ya kıyamam ben size.
Bu çakmak fikri benimde hoşuma gitti.
Adresini alır almaz mektuplarla gönderiyim:dance:

Bizimki resim deliside:roflol:
Dün resmimi çekti normalde hiç sevmem.
Beni seviyorsan dedi tamam dedim.
sonra aldım teli elime dur birde ben deniyim dedim kendimi çektim ama ona baktım güldüm.Allahım resmi gördü hemen kendine attı bunu hemen çıkartmam lazım diyo.
Akşam denemiş atamamış pcye pcde anladı aşkım bu güzelliği kaldıramadı diyor.
Birde anneside göstermiş:utangac:
Bende dedim abartıyorsun aşkım.
Aşkım sen resimden hiç anlamıyon yada çok uygun var dio deli yaaŞeniz

ne güzel anlatmışsın.
çok hoşuma gitti valla.
ne kadar çok seviyo senii :dance:

Niye kızzz Resim koydurmayayım ...
...Bişeymi olur ..
ama işte çakmağa her baktığında beni görürdü ..
...o yüzden öyle istedim...
baş harflerimizi nerde yazdırabilirim ...

ya benim fikrim sonuçta çakmak sürekli yanında olacak ve ortada olacak. biz tabiki sürekli beni görsün die istiyoruz ama belki bi başkasının eline geçecek o açıdan söledim. yoksa resim tabiki güzel olur.
ben aldığım yerde yazdırmıştım harfleri. gümüşçüden almıştım çakmağı oradada yazmışlardı.

:roflol::roflol:
Bu arada o yazıyı banada göndere biler misin?
Sevdiceğime dedim her gün yazıp göndericem diye.
Sevdiceğimde sıkılırsın aşkım dedi.
Ama sıkılır mıyım ben hiç.:1hug:
Şimdiden yazim diyorum birden gönderirim.
Daha buranın adresini bilmiyorum çünküfisfisfis

tabiki tatlım gönderirim. ne demek .
ama ben bazı yerlerini değiştirmiştim.
orjinalini gönderirim size.
umarım beğenirsiniz.

Nacide sen Napıyon Bacım...
Hiç Gözükmüyon Yoksun ortalıkta...
...Kader Arkadaşım...
Bizim şafaklarımız aynı kız kaybolma ortalıktan...
Aynı gün Kavuşçaz sevdiklerimize :teytey:

Nacide sen Napıyon Bacım...
Hiç Gözükmüyon Yoksun ortalıkta...
...Kader Arkadaşım...
Bizim şafaklarımız aynı kız kaybolma ortalıktan...
Aynı gün Kavuşçaz sevdiklerimize :teytey:

abuu kader arkadasım benim hiç ayrılırmıyım nedem buralardsa pinekleyip duruyom:roflol:

canım göndereceğim ama sana özel msj atma kısmı açık değil. istersen bi kontrol et.tekrar göndereyim.
nilay tatlım sana attım yazıyı geldimi?

özel atmasan siteye atsan neolur çünkü özel msj kısmı nasıl acılıo bilmiyorum siteye at olmazmıııııı

özel atmasan siteye atsan neolur çünkü özel msj kısmı nasıl acılıo bilmiyorum siteye at olmazmıııııı

canım üstte kontrol paneli kısmı varya senin kendi bilgilerinin yer aldığı oraya gir. sol tarafta ayarlar kısmı var onu tıkla orada özel mesajlaşma sistemi die bi kısım var onu işaretle en alta in değişiklikleri kaydet de oluyor.

Back