Günaydın herkeseee
Dün son kez sevdiceğimleydim.
Her zamanki yerimizde buluştuk.
Ne yapalım ne yapalım derken sevdiceğim acıkmış.
Yine her zamanki yerimizde yemekimizi yedik.
Sonra ben dedim moda sahilinde yürüyelim tamam dedi.
Sonra dedik yorulmayalım sahil kenarında bir bankta oturduk ikimizde bir durgunluk ne kadar neşeli olmaya çalışsakta olmuyordu.Sevdiceğim dedi gel karşıya geçelim değişiklik olsun.yok dedim oturalım.Kalktı bana elini uzattı gözlerinin içine baktım ve elini tuttum.O kadar sıkı tuttuki hiç bırakmak istemezmiş gibi.Sonra vapura bindik karşıya geçtik galata köprüsünde el ele yürüdük.Sevdiceğim dedi Üsküdara geçelim kız kulesinin orda oturururuz.Tamam dedim.Sonra ben çok susamıştım su alim dedim.Canım benim benden önce davranıp su aldı dedim sanada alalım mı?Yok birlikte içeriz dedi.Tamam dedim.Üsküdarda dondurma aldık sahilden el ele yürüdük.Kız kulesinin karşısında bir bankta oturduk hiç konuşmak istemedim yanımda olması o kadar güzel bir duyguyduki sözlere hiç gerek yoktu sanki.Sonra ben omzuna yaslandım.O an hiç bitsin istemezdim.Otruduğumuz yer çok sıcaktı dedik yürüyelim sonra sahil kenarında bhir çay bahçesi var orası serindi orda dışarıya oturduk bir şey içtik.Sevdiceğim resmimi çekti.Dedim ver birde ben deniyim kendi resmimi kendim çektim o kadar beğendiki hemen kendi telefonuna attı.Resmi çekerken beni güldürmüştü çok hoş çıkmış dedi.Sonra bana dediki gözlerimin içine bakıp aşkım seni seviyorum diyebilir misin?Derim tabi dedim ama gözlerinin içine bakıp söliyemedim.Sonra elimi tuttu masanın üstünde gözlerimin içine baktı ve aşkım seni çok seviyorum dedi.Sonra bende sölicem tamam dedim.Ellerinden tuttum ve aşkım seni çok seviyorum dedim.Ayrılık vakti gelmişti.Kalktık dedim burda vedalaşalım.Yok olmaz seni otobüse bindiricem dedi.Tamam ama burda vedalaşıcaz dedim.Sonra yanaklarından öptüm gözlerinin içine baktım ve bir anda sarıldım sevdiceğimde bana sım sıkı sarıldı ikimizinde gözleri doldu dedim ağlamak yok bu günlerde geçicek güçlü olucaz hem benden öle hemen kurtulumazsın.Durakların olduğu yere geldik dedim gel yürüyelim.İlerki duraktan bineriz.Sevdiceğim beni bekledi otobüsüm geldi.Gözlerinin içine baktım seni seviyorum dedim yanaklarından öptüm.Aşkımda bende seni çok seviyorum dedi.Otobüse bindim ve ayrıldık.Çok zordu ayrılık anı.Ayaklarım beni geri geri çekiyordu sanki...Allah yardımcımız olsun.Kızlar dua edin sevdiceğim hayırlısıyla birliğine varsınsenağlama