• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğini özleyenler buyurun

NiLLaycım ALLah kavuştursun Hepimizi ....
...SevdikLerimize işaLLah Hepsi SAğ SaLİm GeLirLer..
...BiLiyorsun Dimi AnLatmıştım BeLki Okumuşsundur Kız KuLesinin benim için Yeri çok farkLı...
....Bizim Aşkımız orda BaşLadı Ve aşkım Geldiğinde bizde Oraya Gitmiştik...
...Kız yine aynı şeyleri yapmışız delü:çok üzgünüm:Şeniz

tatlım az çok durumunu anlayabiliyorum. emin ol ben ve buradaki bir çok kişide aynı şeyleri yaşadık.
biliyorum ki yaptığın bi çok şey boş gelecek sana. yaptığın hiç bi şeyden tat alamayacaksın vs vs buna benzer bi çok şey yaşayacaksın. ama sen ne kadar güzel şeyler düşünürsen, içini ferah tutarsan senin için daha kolay olur. tabki söylemesi yapmasından çok daha kolay.yeterki canları sağ olsun zaman iyi - kötü bi şekilde geçmek zorunda.bak konuyu ilk başlatan ayşe ablamdı. onun eşi geldi kavuştu çok şükür.sonra sıra bizlerede gelecek inş.bi gün burdan senin yazdığınıda okuyacağız." kızlar sevdiceğim geldi kavuştuk sonunda" diye.:1hug:

Çok haklısın canım.
Tamam moralimi bozmak yok iyi şeyler düşiniyim ki iyi şeyler olsun.
Sonuçta birbirimizi gördük ve çok güzel zaman geçirdik.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

NiLLaycım ALLah kavuştursun Hepimizi ....
...SevdikLerimize işaLLah Hepsi SAğ SaLİm GeLirLer..
...BiLiyorsun Dimi AnLatmıştım BeLki Okumuşsundur Kız KuLesinin benim için Yeri çok farkLı...
....Bizim Aşkımız orda BaşLadı Ve aşkım Geldiğinde bizde Oraya Gitmiştik...
...Kız yine aynı şeyleri yapmışız delü:çok üzgünüm:Şeniz

Amin nergisim.

Bilmez miyim orda otururken ve yaptıklarımı yazarken inan aklıma geldin.
Senin sölediklerini hatırladım biran.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

ya kızlar bişi soracağım ben. normal telefonlardan msj atılabiliniyomu artık. düngece tatlım msj atmış ama beni aradığı askeriyenin numarasından. çok şaşırdım görünce:1shok: bende tekrardan msj atıp atmama konusunda kararsız kaldım. yani göndersem geri onada msj gidermi? bilginiz varmı?

Amin nergisim.

Bilmez miyim orda otururken ve yaptıklarımı yazarken inan aklıma geldin.
Senin sölediklerini hatırladım biran.
allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Hadi Ya Ne güzeL akLından Geçtim Yaniiii....
Ayy Bu zaman Geçmiycek Gibi Sanki ....
...Geçmiyo gibi Bu şafak Bitmez yaaa ama aşkım ...
Tam 4. Buçuk ayLık Asker oLdu bugün ...
....BöyLe bakınca sanki daha az gibi...

arkadaslar hiç sevdiğinize değişik bi mektup gönderdinizmi
mesela ben kağıtları ince uzun kestim daha sonra uçlarından birlerştirdimm yani bi kurdalye gibi düşünün öle yaptım ve yazacağım yazıyı yazdım sizinde böle bildiğiniz değişik mektuplar varmı

ya kızlar bişi soracağım ben. normal telefonlardan msj atılabiliniyomu artık. düngece tatlım msj atmış ama beni aradığı askeriyenin numarasından. çok şaşırdım görünce:1shok: bende tekrardan msj atıp atmama konusunda kararsız kaldım. yani göndersem geri onada msj gidermi? bilginiz varmı?

askeriyede kulubeden atılıo kardelenzcim
ama bizim suanda kullandığımız ev tel. olaması lazım ama ordan atılıo yok gitmes atma boşu boşuna

Hadi Ya Ne güzeL akLından Geçtim Yaniiii....
Ayy Bu zaman Geçmiycek Gibi Sanki ....
...Geçmiyo gibi Bu şafak Bitmez yaaa ama aşkım ...
Tam 4. Buçuk ayLık Asker oLdu bugün ...
....BöyLe bakınca sanki daha az gibi...

Hayırlısıyla geçer inşallah...

Bizim 5 ay 24 günümüz kaldı.
Şafak:177 (yanlış hesaplamadıysam)

Bildiğim kadarıyla onlar atabiliyorlar.
Ama sen cevap dönsen gider mi bilmiyorum.
Gitse bile kişisel değil ki.
Okuyamama ihtimali çok yüksek.

evet canım onlar bize atabiliyo ama biz atamıyoz benimde aşkım atıyo bana he sabah insan çok salaklaşıyo şayet ben öyle olmuştum ama bir yandanda çok mutlu olmuştum:))))

Kızlar ben size ne sorcam aşkıma değişik bi şeyler yollamak istiyorum...
..dün düşündümde çakmak yollicm ama çakmağın üstüne ikimizin resmini koydurmak istiyorum...
...fotoğrafçıda koyarlarmı sizce yaaa ...
yardım ederseniz sevinirim..:1hug:

arkadaslar hiç sevdiğinize değişik bi mektup gönderdinizmi
mesela ben kağıtları ince uzun kestim daha sonra uçlarından birlerştirdimm yani bi kurdalye gibi düşünün öle yaptım ve yazacağım yazıyı yazdım sizinde böle bildiğiniz değişik mektuplar varmı

canım ben öle değişik kesme işi felan yapmadım ama çok sevdiğim bi yazı vardı onu gönderdim yani normal mektup tarzında bişi değildi hatta geçen gün burada bi kısmını yazmıştım "yaz direniyor sonbahara" die başlıyo güzel bi yazı.tatlımda okuyunca çok duygulanmıştı hemen msj atmıştı:asigim: istersen sanada gönderebilirim yazının bi örneğini.

..dün düşündümde çakmak yollicm ama çakmağın üstüne ikimizin resmini koydurmak istiyorum...

canım çakmak bence iyi fikir. ben izine gelmesinde vermiştim.oda yanında götürmüş zaten. hem sürekli yanında olması gerekiyo gönderdiğin şeyin çakmakta sürekli yanında olabilecek bişi. ama bence resim eklettirme derim.benim fikrim tabiki yinede sen bilirsin ama baş harfleriniz daha güzel olur derim.

Çok güzel düşünmüşsün canım ya.
ama konuyla ilgili bilgim yom malesef:(
Öğrenince bana da söle kız.jeyyar

canım çakmak bence iyi fikir. ben izine gelmesinde vermiştim.oda yanında götürmüş zaten. hem sürekli yanında olması gerekiyo gönderdiğin şeyin çakmakta sürekli yanında olabilecek bişi. ama bence resim eklettirme derim.benim fikrim tabiki yinede sen bilirsin ama baş harfleriniz daha güzel olur derim.

Ay benim aklıma heç gelmedi ya...:kızgın:

Bende tişört aldım görmüştüm çok beğendim.
Bedenini öğrenicem diye çok pot kırdım ama sonunda öğrendim.
Sevdiceğimde dün eve gidip denemiş olmuş anneside çok beğenmiş delim hemen sölemiş canım yaa:asigim:

Back