Sevdiğini özleyenler buyurun

Beklemek,
Umudun diğer adıdır bazen...
Sancısını paylaşmaktır özlemin,
Kandırarak da olsa...

Pembe çalıp düşlerden,
Boyamaktır grileri, karaları...

Beklemek,
Ufka dalıp giden bir çift gözdür pencerede...
Ya da süzülüp giden gözyaşları yanakta...

Bir derin iç çekiştir bazen,
Bazen de bir buruk tebessüm dudakta…

Kafa tutabilmektir yalnızlığa,
Dimdik kalabilmek için ayakta…

Geçip giden zamanın avuntusudur, beklemek...​

Ben onu hep özledim, biz hep ayrı şehirlerd yaşadık ilişkimizi ilk fırsatta bi araya geldik, sabırsızlandık, hırçınlaştık, dayandık. Ve şimdi de askere gitti, bu sefer özleme merak, endişe,korku da katıldı. Ama ne olsa ben beklemeyi,özlemeyi bırakmadım, o d abeni teselli etmeyi...Özlemeye devam...

Allah yardımcınız olsun canım çok zor.. Bi an önce kavuşun inşallah..

Bizde ayrı şehirdeyiz ama daha okuyor benimki son senesi daha askerlik yok ama o günlerde gelecek.. Allah yardımcımız olsun canım.

Sevdiklerimize bi an önce kavuşmayı nasip etsin..

Çok özledim.. Ve doya doya sarılamayacağım ben o'na : ( Kollarıma değil, bittiğini söylemeye gelecek bana...

Özlem hep var olacaktır,
Seven iki kalp arası.
Özlem, tüm duygulardan pay alır kendine,
Uzaktan seslenir sessizliğin içine…
“özledin mi sen de, iyi misin?” diye sorup özlenene,
Cevabı bekler, yine kendi kendine…
Uzaktan gelir cevap “iyiyim ben de…”
Her özlem zihinde bir oyuk açar,
Kurşunun bedene vardığı gibi.
Kan akmaz bu varışta!
Akan, sadece zaman,
Özlemin katili zaman…
Soğuk bir yük gibi taşınır omuzda,
Her attığın adımda sallanan ve sırta çarpan…
Ağır, ağır olduğu kadar soğuk!
Soğuk, soğuk olduğu kadar yakan, acıtan!
Bu ateşin içinden ruha akan,
Ilık, ılık olduğu kadar sert bir can!
Özlediğin, gidip göremediğin değildir,
Gidip görmek istemen, özlem değildir…
Özlem, başka, çok başka bir şey gibi gelir…
Ben’in de, sen’in de ötesine geçer,
Özlem, özlediğine ulaşamaz olur,
Hüzünle bile dalga geçer…​

Yokluğunda sevmedim mi zaten seni?
Öyleyse neden bu kadar ağlıyor yangınlarım....Neden tüm umutlarımın canını yakıyor zaman...
Körkütük dalgınlıklarımın hiç birini yaşamadım ki ben sende... Tüm dünyayı ipe dizen , sonra da hepsini benim için düşlerinde öldüren adam...
Hasretinin prangaları asılı bedenime... Gün geçtikçe batıyor ,kanatıyor yokluğun...Hasretin dibine batıp,yokluğuna gebe kaldığımdan bu yana ...Ah ne çok özledim seni...
Parçalı bulutlu bir hava durumu gibiyim... En çok parçalıyım şu günlerde... Çok bekledim gelmeni...
Biliyorum geçecek ve yeniden dizlerinde uyumak helal olacak bana...
Helal olduğum... Her solukta milyonlarca kez tekrardan aşık olduğum...
Uğurum...
Seni çok seviyor ve bekliyorum...

bilirim, çok seversin bu türküyü..

[video=youtube;UNADglLqB78]http://www.youtube.com/watch?v=UNADglLqB78[/video]

Özlemek ..
Tek bir sözcük ..
Normalde cümle içinde kullanılır ya da tek bir şekilde de kullanabilirsiniz.. Ama ona gerçek bir anlam yüklemedikten sonra onun farkına , değerine asla varamazsınız..
Tek başına bir anlamı yoktur. Yanına ona değer katan bir sözcük geldiğinde daha da paha biçilemez bir hal alır..
Tıpkı Seni Özlemek gibi..
Özlem o kadar hayat katar ki insana ..
Hayal edersin yanında , gittiğin her yerde .. Bazen dayanılmaz acı verir bazen sizi sizden alır .. Beklenen günün gelmesini beklersiniz bir an önce.. Günler sizin için yıl olmuştur artık..
Etrafınızdaki insanların arasından birden çıkıp gelecekmiş gibi ümit ettirir insana..
Ya da arkanızdan sessizce gelip gözlerinizi kapatıp bir sürpriz yapacakmışcasına.. Yavaşca elinizden tutup ben buradayım işte dercesine..
Bekliyorum seni sevgilim .. Özlüyorum seni , zamanla barışamadım..

Son düzenleme:
merhaba internette acaba fikir danışabileceğim birileri var mıdır diye arama yaparken b sayfayı buldum ve kaldım umarım iyi vakit geçiririz
arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var
aramızda isim konmamış bişi olsa da bi erkek ark var ya da vardı
iş yoğunluğu dolayısıyla msjlarıma aramalarıma dönememeye başladı ve tabiki benim ısrarlı arayıp sormamdan sıkıldı biraz sessiz kalmak istiyorum
bu ara kafam yoğun dedi birazcık tartıştık gibi oldu daha sonra da bana cvp vermedi
ben ıkı gündür aramıyrm o da aramıo ama sizce ne yapmalıyım
bıraccık bekleyip bi kargo yapsam diorum neşeli bişi şurada buluşalım gibi bişi hazırlayıp
kendisi sever öyle şeyleri ya da ne dersiniz ya ben onu kaybetmek istmyrm

bence hiç arayıp sorma canım..eger oda kaybetmek istemiyorsa zaten seni bir kaç gün geçsede arayacaktır..aradıgında çok çok heveslide gözükme aslında orta halli ol..he eger aramazsa o istemiyor demektir hiçç üzülme canım

Eğer gittiğin yerlerin karanlığına aldanıp ta benden başkasına sarılırsan ”aydınlığım” diye; hiç ama hiç mutlu olama…

Kopacak bir aşkı hiçbir köprü bağlayamaz, sonsuzluğa kadar yürünecek bir aşka da hiçbir duvar engel olamaz. Ya adam gibi kal benimle, ya adam gibi git benden. Ulaşılmaz değilim, ama basit biri de olmadım hiçbir zaman. Bu yüzden değerimi bilmeyeceksen bana hiç ulaşma. Seni başkaları yakmış, islerini bana bulaştırma.

Ah benim sevdasında bencil yüreğinde sağlam sevdiğim.
Aklıma gelişini seveyim, Ne güzel de darma duman ediyorsun beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…