Sevdiğini özleyenler buyurun

Hoslanmadıgına tahammul sabır degıldır. Sevdıgıne kavusamayacagını bılsende kavusacakmıscasına gayret etmendır. Bırak sabır sana sabretsın kı acıyı bal eylesın...

Özlem ne garip bir şey... Hem zaman geçsin istiyorsun, hem de yanındayken dursun diyorsun....

çookk özledim daha dün yanındayım ve 2 gün sonra yine olacağım ama yetmiyor , hep yanımda olsun istiyorum.varlıgı guven ve huzur veriyor....

Söylediklerimize kulak vereceksen şayet seni çok iyi anlayan biri olarak aramaman ilgilenmemen daha da iyi olacaktır diyorum...
Sen aradıkça ilgilendikçe o kaçacak ilgisizleşecek...

Eğer ararsan ve sabırlıysan ... Belki aylarca hatta yıllarca pes etmeden kaybetmemek için uğraşacaksın... Ama zamanını kaybedeceksin,seni seven insanları üzeceksin... Kendine haksızlık edeceksin...

Sonra dönüp önüne bakmanı sağlayacak birisi çıkacak karşına
Yuh be bunca zaman neyin peşinden sürüklenmişim diyeceksin...

İşte tüm bunlar olmadan vazgeç ... Eğer vazgeçersen neler olur söyleyeyim...

Ezilmezsin ,gururlu onurlu kalırsın o insanın aklında... Zaman zaman düşünür ...Ne yaptım ben der...Eğer yenik düşerse arar ,gelir...

Sevdiğini kazanmak için uğraşıp gözünde zerre kadar kalmamaktansa ,bırak kaybet ...

Askerim dün sensiz geçen ilk gecemdi uyuyamadım ararsın diye flim seyretdim 2 de yatdım ki ben biliyosun uykuyu severim :) Sana iyi geceler diyememek o kadar zoruma gitdi ki bu defa ağlamaya başladım ..Seni çok özledim şimdiden

Sevgilim, sen simdii havan1 koğusunda bilmem hangii yatakta horul horul uyuyosunn, ne kadar sanslı oldugunu biliyomudur acaba Erzincan?..saat gece yarısı 2 bugün bi degisiklik yapayım dedim bu saate kadar oturdum, ben sadece yazmak istedim bazenn kabuk baglayan yaralarım tekrar kanıyormus gibi hissediyorum, tekrar mı başa sarıyorum bilmiyorum, 2 satır yazmaya baslıyım hemende burnum akmaya baslıyor bogazım düğüm düğüm oluyor dünden hazırım zaten aglamaya bilirsin, neyse sevgilim bu kadar yeter Allah başta sen olmak üzere tüm Askerlerimizi korusun, Rabbim'e emanetsin.. sabah uyandıgında fazla mızmız olma tamam mı ordaki kimse cekmez nazını, uslu ol pasalar gibi yap askerliğini, herneyse ben yatıyorum iyi geceler sevgilim rüyama gelirsen cok sevinirim.. Söylememe gerek varmı bilmiyorum ama SENİ SEVİYORUM.[/B]

bu saatte ağlattın, teşekkür ederim..:84:
ne kadar şanslı olduğunu biliyor mu acaba Erzincan? en çok bu nokta yıktı..

gerçekten biliyor mudur Kıbrıs? yatağını, yastığını, yorganını, çarşafını, yastık ve yorgan kılıflarını kıskanmak diye bir şey var..çok kıskanıyorum, çok özeniyorum onlara..çok ağlattın ama yaaa

Son düzenleme:

canım benim suan senin yazını okurken benimde gözlerimden bi iki damla aktı gitti öyle
gercektende sehir ne kadar sanslı oldugunun farkındamı acaba.. yastıgın yorganın kılıfın farkındamı
Bir geceliğine seni saran yorganın olmak isterdim hatta bunun için canımı bile verirdim, bir gece seni ısıtmak için
[/B]

Bebeğim çok özledim seni bir an önce gel evimize gidelim artık burağım senin de dedigin gibi bu son ayrılığımız inşallah başka olmucak 153 gün geçip gitcek ve hep yanımda olucaksın yavaş yavaş düzenimizi kurmaya başlıcaz. Bana zayıflayıpta gelcem dedigini hatırladım şimdi oğloom sen şişman değilsinki çok yakışıklısın çok tatlısııın bi tanesin askerim sen :) Seni yoran üzen askeri birliğin canına okurum ! Eee herkes ben değil dimiiiiiiiii kıymetimi anlıyosundur heralde Ama biliyomusun ben seni çok özledim :) Gözlerim dolduu huh küstüm .

Seni özlemeye alıştım artık..o kadar çok özlüyorum ki...ama çarem yok, hep uzak şehirlerde yaşadık biz, hep bir araya gelince bi acelemiz oldu, hep zamanın geçmesinden korktuk yanyanayken ama hep geçti..
Şimdi askerdesin ve şafak 201, seni görmeyeli oldu 25 gün ama daha kaç gün göremicem kim bilir..Uzaktasın bu sefer, ne sen elinden bir şey geliyor ne benim...
Üniversite dönemimiz oldu özleidm hop gel, özledim hop git...önceden ayarlardık çoğu uçak biletimizi nasılsa özliycez diye...şimdi belki en çok ayrı kalcağımız dönem ama senin de dediğin gibi sevgilim bu son ayrılık, bu son sınav, dönüşte her şey farklı her şey daha güzel olacak :98:

Son düzenleme:
Belkı sen su an uyuyor ve en tatlı ruyaları goruyorsun
bense
bı zıfırı karanlıkta yıldızlara bakarak senı dusunuyor ve senı yasıyorum
zor olan da bu
senı sen olmadan yasamak
gece karanlık coktugunde
urkek bı cocugun annesıne sıgındıgı gıbı
sıgınıyorum sana
korkuyorum belkıde karanlıktan
sensızlıkten korktugum gıbı
onun ıcın karanlık her coktugunde ben

sevgıne sıgınıyorum
sonra kapatıyorum gozlerımı
ve yıne senı dusunuyorum
ne kadar zor olsada sensız olmak
sen olmadan senı yasamak
ben her gece yaptıgımı gibi yıne senı dusunuyorum.....

Son düzenleme:
Ayrılıgın Allah belasını versin süslü kelimeler kullanamam ben özledim işte be yetmez mi cok özledim!

Son düzenleme:
Ben özledim galiba seni, bu yüzden bu kadar sitemlerim.
Sen üzülme acıdan bu sözlerim, karsımda görsem dolar gözlerim..

Dısardan gördüğün gibi değil birkez olsun buradan bakmadın :85:

[video=youtube;_exKXBB1hG0]http://www.youtube.com/watch?v=_exKXBB1hG0[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…