merhaba internette acaba fikir danışabileceğim birileri var mıdır diye arama yaparken b sayfayı buldum ve kaldım umarım iyi vakit geçiririz
arkadaşlar önerilerinize ihtiyacım var
aramızda isim konmamış bişi olsa da bi erkek ark var ya da vardı
iş yoğunluğu dolayısıyla msjlarıma aramalarıma dönememeye başladı ve tabiki benim ısrarlı arayıp sormamdan sıkıldı biraz sessiz kalmak istiyorum
bu ara kafam yoğun dedi birazcık tartıştık gibi oldu daha sonra da bana cvp vermedi
ben ıkı gündür aramıyrm o da aramıo ama sizce ne yapmalıyım
bıraccık bekleyip bi kargo yapsam diorum neşeli bişi şurada buluşalım gibi bişi hazırlayıp
kendisi sever öyle şeyleri ya da ne dersiniz ya ben onu kaybetmek istmyrm
Bendee cok ösledim eski sewgilimii ama bos özlem özleyipte kawusamicak olmani bilmek kdr kötü bişi yoq:çok üzgünüm:
Sevgilim, sen simdii havan1 koğusunda bilmem hangii yatakta horul horul uyuyosunn, ne kadar sanslı oldugunu biliyomudur acaba Erzincan?..saat gece yarısı 2 bugün bi degisiklik yapayım dedim bu saate kadar oturdum, ben sadece yazmak istedim bazenn kabuk baglayan yaralarım tekrar kanıyormus gibi hissediyorum, tekrar mı başa sarıyorum bilmiyorum, 2 satır yazmaya baslıyım hemende burnum akmaya baslıyor bogazım düğüm düğüm oluyor dünden hazırım zaten aglamaya bilirsin, neyse sevgilim bu kadar yeter Allah başta sen olmak üzere tüm Askerlerimizi korusun, Rabbim'e emanetsin.. sabah uyandıgında fazla mızmız olma tamam mı ordaki kimse cekmez nazını, uslu ol pasalar gibi yap askerliğini, herneyse ben yatıyorum iyi geceler sevgilim rüyama gelirsen cok sevinirim.. Söylememe gerek varmı bilmiyorum ama SENİ SEVİYORUM.[/B]
bu saatte ağlattın, teşekkür ederim..:84:
ne kadar şanslı olduğunu biliyor mu acaba Erzincan? en çok bu nokta yıktı..
gerçekten biliyor mudur Kıbrıs? yatağını, yastığını, yorganını, çarşafını, yastık ve yorgan kılıflarını kıskanmak diye bir şey var..çok kıskanıyorum, çok özeniyorum onlara..çok ağlattın ama yaaa