Sevdiğini özleyenler buyurun

bugün hiç tadım tuzum yok. üstelik çok huysuzum. tedirginim huzursuzum, YANIMDA SEN OLMAYINCA...
şafak:KK43: geçmiyorrrrrr

senin kokunu özlerim hep yollarını gözlerim götür beni gittiğin yere.. Askerede olsa götür sen yahu =)

[video=youtube;Ry1U2Py8oqQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ&feature=relmfu[/video]

Güneş batmadan tekrar nasıl doğabilir ki?

Üzülüyorum elbet ama sabrediyorum.

Güneş birgün mutlak ikimiz için doğacak!!!

Arkadaşlar Sevdiğimle bizim şarkımız bu.. Tabi bir dolu şarkımız var ama bu ilkti.. Daha biz çıkmadan önce bu şarkıyı dinler, dinler efkarlanırdık.. Çünkü sözleri bize çok uyuyor ve dialog gibi sanki her cümlesini bir o bir ben söylüyor gibi.. Nasıl mı? İlk bi şarkıyı koyayım dinleyin sade halini

[video=youtube;oXtAEhi9KD8]http://www.youtube.com/watch?v=oXtAEhi9KD8[/video]

Şimdi sözlere dikkat

Söyle yağmur çamur..Değmedi yüreğime (benim söylediğim kısım gibi)
Şimdi ben nerdeyim...Sen nerde (onun söylediği kısım gibi)

Söyle ay doğmadan..Düşmesin yaş gözüme (ben)
Şimdi ben nerdeyim...Sen nerde(o)

Dışarıda kar yağıyor..Benim içime yağmur (ben)
Ağlama gözbebeğim...Biraz daha dur(o)

Yüreğime basa basa..İçimden yar gidiyor (ben)
Ağlama iki gözüm..Biraz daha dur (o)

Ay ay ay ay yanıyor ömrüm (ikimiz)

Vallah yağmur çamur...Değmedi yüreğime (ben)
Söyle ben nerdeyim...Sen nerde (o)

Söyle ay doğmadan...Düşmesin yaş gözüme (ben)
Söyle ben nerdeyim...Sen nerde (o)

Söyle yağmur söyle..Değmeden yüreğime (ben)
Söyle gökyüzüne..O nerde (0)

Söyle ay doğmadan..Düşmesin yaş gözüme (ben)
Söyle gökyüzüne...O nerde (o)

Ay ay ay ay yanıyor ömrüm (ikimiz)

Söyle baksın gece..Dağlardan hasretime (ben)
Söyle bilmesem de..O nerde (o)

Gerçektende dialog tadında bir şarkı değil mi... sevgililerin dialoğu..:44::26: bilmem ben yakıştırıyorum yada kafayı yedim:KK53::KK1: hasrettendir hasretten:KK14:

Şimdi otobüse bindi geliyor 3.5 saate yanımda olacak =)

[video=youtube;Ry1U2Py8oqQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ[/video]

denolina ne kadar güzel canım ya :nazar:
keşke bende yarın görebilsem sevdiceğimi çıldırıcam artık :KK14:

özlemden dolayı kendimi yiyip bitirmek yan yanayken halledebilecek sorunların uzakta telefonla çözülememesinden gereksiz yere daha da büyümesi daha da zorluyor...
yüzyüze olsak ifadelerimiz mimiklerimiz bile yeterli olacak sorunların çözülmesine ama böyleee zor ya çok zor...
var mı böyle biz gibi yanyanayken bir problem yaşamayıp araya aylar süren ayrılık girince ufak sorunların büyüyüp birbirlerini üzenler? :KK43:

özlemden dolayı kendimi yiyip bitirmek yan yanayken halledebilecek sorunların uzakta telefonla çözülememesinden gereksiz yere daha da büyümesi daha da zorluyor...
yüzyüze olsak ifadelerimiz mimiklerimiz bile yeterli olacak sorunların çözülmesine ama böyleee zor ya çok zor...
var mı böyle biz gibi yanyanayken bir problem yaşamayıp araya aylar süren ayrılık girince ufak sorunların büyüyüp birbirlerini üzenler? :KK43:

Olmaz olur mu? Nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik, sadece telefondan konuşuyor olmak bizi acayip agresif hale getiriyordu. Psikolojim bozulmuştu o yıllarda, bir de yalnız yaşıyordum, kafamı duvarlara çarpar, sinir krizlerine girerdim, hep birbirimizi yanlış anlardık, ama bazı hafta sonları yanıan gittiğimde hiç problem yaşamazdık, öyle böyle derken bırakmadık bir birimizi ve şimdi 4 yıllık evliyiz, hiç bir sorunumuz yok, sadece askerlikten kaynaklı ayrılık yaşıyoruz ama nişanlılıktaki gibi bir ayrılık değil tabii bu, bizi birbirimize daha çok bağladı askerdeki ayrılık, şimdi hiç kırmıyoruz birbirimizi, dert etme zamanla rayına oturur tatlım :KK34:

Olmaz olur mu? Nişanlıyken ayrı şehirlerdeydik, sadece telefondan konuşuyor olmak bizi acayip agresif hale getiriyordu. Psikolojim bozulmuştu o yıllarda, bir de yalnız yaşıyordum, kafamı duvarlara çarpar, sinir krizlerine girerdim, hep birbirimizi yanlış anlardık, ama bazı hafta sonları yanıan gittiğimde hiç problem yaşamazdık, öyle böyle derken bırakmadık bir birimizi ve şimdi 4 yıllık evliyiz, hiç bir sorunumuz yok, sadece askerlikten kaynaklı ayrılık yaşıyoruz ama nişanlılıktaki gibi bir ayrılık değil tabii bu, bizi birbirimize daha çok bağladı askerdeki ayrılık, şimdi hiç kırmıyoruz birbirimizi, dert etme zamanla rayına oturur tatlım :KK34:

bizde ayrı şehirlerdeyiz yılda 4-5 kez anca görüşebildik kısıtlı sürelerle...geçen yine tartıştık ve düzelemedik hala aynen benim de psikolojim hiç iyi değil...bazen bakıyorum da mutluluktan çok üzüntü yaşıyorum ben :/..böyle düşündüğümde çok kötü olup yanlış mı yapıyorum diyorum...ama bi yandan yanyanayken yaşadığımız mutlu anları düşünüyorum....
aynen bizde öyle böyle zamanı geçiriyoruz ama çok üzüyoruz birbirimizi elimizde değil kii..ufacık şeyler batıo büyüyo...
teşekkür ederim söylediklerin için az da olsa içim rahatladı...zor olsa da sabretmeye devam ediyorum üzüntülerimi sonradan yaşayacağım mutlulukların gölgesinde kalacağını düşünüyorum inşallah..

X