Sevdiğini özleyenler buyurun

Evet yaa perşembe sabah çıkıyor işte eşim izne, düşün bugün belli oldu... :KK36:

Aşırı fazla bir süre askerlik bence, sonuçta 15 ay silah eğitimi yapmıyorlar ki, ayak işleri, getir götür, komutanların özel işleri falan filan, bunun için 15 ay çok fazla değil mi:KK53:

Bu işler için mi eşimden ayrılıyorum ben, emin olsunlar onlardan daha çok benim ihtiyacım var ona, 5 ay yapsın gelsin yetmez mi yani :KK14:

hadi 5 ayıda bırakk 10 ay yaa 10 ayy onda öğret öğreticeğin herşeyi. :KK47::KK47:

neyse canımm yaaa daha fazla sinirlenmeyelim daha kötü oluyo insann:KK14: kaderimizde bu varmış demekki onu yaşıyoruz diyelimmm :KK31::KK14:

hadi 5 ayıda bırakk 10 ay yaa 10 ayy onda öğret öğreticeğin herşeyi. :KK47::KK47:

neyse canımm yaaa daha fazla sinirlenmeyelim daha kötü oluyo insann:KK14: kaderimizde bu varmış demekki onu yaşıyoruz diyelimmm :KK31::KK14:

Sinirlensek isyan etsek neye yarıyor ki kim duyuyor ancak kendi asabımızı bozuyoruz... Girdik bir yola, başımız dik gideceğiz... yolun sonu görünecek elbet... Bu da onlara kapak olacak...

Sinirlensek isyan etsek neye yarıyor ki kim duyuyor ancak kendi asabımızı bozuyoruz... Girdik bir yola, başımız dik gideceğiz... yolun sonu görünecek elbet... Bu da onlara kapak olacak...

öyle canımmm sabredicez beraber başarıcazzz :KK16:

BEYİN: Aşk çok saçma unutalım onu.
KALP: Başkasını sevelim.
GÖZ: Ne güzeller var boşver.
DUDAK: Unut gitsin.
RAKI: Abi seviyorsan ara bence...

özlem kelimesi yetmiyorki hissetiklerimeee..bizimki hep mesafelerle başladı ve mecbur öylede devam ediyor...aylarca görüşemiyoruz...ağlamaktan yorgun düşüp uyuyakaldığım nefesimi yetiremediğim çok oluyor...ben yüzünü görmeyi geçtim sesini bile duyamıyorum ne zamandır doğru düzgün...hiç doyamadık ki biz birbirimize hep ayrı yürekler birbirinden....

Camı açtım bir türlü çıkmıyor dışarı bir karasinek,
intihar eder gibi hep kapalı taraftaki pencereye çarpıp duruyor.
Bir çevirip kafasını baksa yanına, görecek ama benim gibi aşk ile hep aynı yere gidiyor.

1 9 9
En Büyük TÜRKİYE

baska da yok

"...Sen sevdanın özü,
ah sen düşlerin gözü...
sen yarının sözü,
ah canım benim sol yanım benim..."

[video=youtube;NOtq3w86r9Y]http://www.youtube.com/watch?v=NOtq3w86r9Y[/video]​

şafak 105...... göz görmeyince gönül katlanamıyo artık coook özledimm:KK43:

X