ben kadın sıtesı dedım ama adını vermedım
cunkum gelır her kelımeye bakar
sonra bu ne bu ne bu ne bu ne dırek bogazlar atar benı wala
baksana bın tane yazım var sımdıden ohooo yakalnmayayım yakar benı kaydirigubbakcemile
ben de gönderdigim mailde bahsetmiştim ona.. Ama üye oldum demedim:icecream:desem bakmak isteyecek neler yazdıgıma hani baksın o sorun deil ama kör dedim.. ayakları şiş dedim, yataktan düşecek dedimkaydirigubbakcemile3 hadi onu bırakn birde +18 girip yorum yaptmsırnaşık şeysırnaşık şey onu da okursa azcık dengesiz zaten.. hiç bilmesin daha iinaniknanik
ben de ondan sölemek istemiyorm ya :)
+18de okadar şeyler yazdk :))
deliler siziiiiii.ben hiç bisi yazmadım +18e.ne yazdınız merak ettim bakıcam simdikaydirigubbakcemile3 bide benim ablam bu siteye üye.sevgilim oldugunu ailem biliyorda böyle askımın ayaklarını yiyim falan dedim burda insallah okumaz onları ablam kaydirigubbakcemile3 rezil olurum vallasengözlerimebaksanab
aynenn senin gibi düşünüyorumefettt ondan söylenmezz
+18 de neler paylasmıssın dıye 1defa bana cok kızar, resmımız var özelımızı paylasıyonn der kızar,
sonra baska bırı aramıstı aklım karısmıstııı onu yazdım ona kızaar
eskılerden bahsetmıstımm ona kızarr
hjehehe
kızar da kızar sengözlerimebaksanab kıskandıkca daha cok sevıyo gercı bnmkı
söyleyede bılırım ama hihoyyyt didik didik arastırır kafamı kırar kaydirigubbakcemile2
bıı kere oyun sıtesıne gırıom okey oynuyorum demıstımmm
de gıdıp hemen bakmıss oraya resım konuluyoo dmıı dedı :1shok:
yaw ama ben koymadımmm dedımm
yani sıtenın adnı vermem yeterr benı bulması içünn
deliler siziiiiii.ben hiç bisi yazmadım +18e.ne yazdınız merak ettim bakıcam simdikaydirigubbakcemile3 bide benim ablam bu siteye üye.sevgilim oldugunu ailem biliyorda böyle askımın ayaklarını yiyim falan dedim burda insallah okumaz onları ablam kaydirigubbakcemile3 rezil olurum vallasengözlerimebaksanab
aynenn senin gibi düşünüyorum
bi girse zate anlar kendini anlattıgımı fln :1shok:
:1hug:ayy cnlarım benim:1hug:teşkkür ederim kuzularım.. Nasıllllllll.. aşkımla ürgüpte asmalı konakta çekilmiş bir resmimizŞeniz
gördüm kankimi:dance: esmer güzeli canım arkadasım:1hug:
ay ayy ayyy ne de güzelmiş bizim kızımız eniştemizde öyle tabi:)
koydum resmimi:1rolleyes: nasılımsengözlerimebaksanab
ay ayy ayyy ne de güzelmiş bizim kızımız eniştemizde öyle tabi:)
ayy cok tesekkür ederimutandım bak simdi