Sevdiğini özleyenler buyurun

kızlar bu sitede okudum gecen gün bi kız sevgilisi askere gidecek diye cocuktan ayrılmıs.simdide cok pişman.neymis alısmıs sevgilisini etrafnda görmeye,kavga edince kapısında beklemesine simdide kendini yalnız hissediyormus.bi sinirlendim.önce cok sert seyler yazdım ama ne sertÇok üzgünüm çoook sonra amannn dedim bu tiplerle muhattap bile olunmaz bosver pınar dedim kendimeyasakkelime kıza hiç üzülmedim onunda üzülmeye hakkı yok.cocuga üzüldüm yazık psikolojisi altüst olmustur.oyun hamuru gibi cocugu kullanmıs ayrılmıs askere gidecek diye ya deli oldumÇok üzgünüm çoookkötükedihüso

sositososito aynı kızdan bahsedıyorsaakk oo kızın aılesı karsı cıkmısss
ondan bırakmak durumundaa, zaten beklese bıle aılesı yıne ıstemıycegınnden olmazdııı kaydirigubbakcemile

kücükken bi kaza gecirmis göz sinirleri ölmüş canım.ameliyat olacak askerden gelince insallah.%80 uzagı görmüyor bi gözü.bakalım erken teskere umudumuz dogdu bugun.persembe günü askeri hastaneye gidecek.ist gataya yollarlarsa %70 erken teskere alırmıs.bakarsın seninkide erken teskere alır cifte dügün yaparızkaydirigubbakcemile3 hihoyyyt

Tatlım hayırlısı inşlllh sağ salim dönsünlerde... Amin cnm inşllh en yakın zamanda nikahlarımız olurr.. Kör aşıklarlasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bilmiyorumki ben konunun devamını okumadım.ilk yazısını okudum orada ailem karsı cıkıyor dememisti.benim ailem karsı cıksa (ALLAH KORUSUN) ben yinede ayrılmam.ailemi ne yapar ne eder ikna ederim.ask kolay bulunmazki

helall kankime aynensüprizzzzz.. kimseler ayıramz beni aşkımdanŞeniz

patissssssss ne yaptn şekerim iş görüşmesine gidecektin

YOKKK ARADIM TATLIMM GELEMIYCEM BASKA BEKLEDIGIM ISTEN ARADILAR DEDIMM
CUNKUU TIBI MUMESILL OLAMICAGIMA KARAR VERDIMMM BU SICAKTAA ORALARA DA AGIDEMICEMM ARABA TEPESINDEEE İŞ DE YAPAMICAJMMM -tatlicadiarzu- :1ninca:

YOKKK ARADIM TATLIMM GELEMIYCEM BASKA BEKLEDIGIM ISTEN ARADILAR DEDIMM
CUNKUU TIBI MUMESILL OLAMICAGIMA KARAR VERDIMMM BU SICAKTAA ORALARA DA AGIDEMICEMM ARABA TEPESINDEEE İŞ DE YAPAMICAJMMM -tatlicadiarzu- :1ninca:

Hayırlısı tatlım.. ben 1 yıl kadar yaptım bu işi ama inanılmaz yorucu.. birde onca dr n kahrını çekiyorsn.. Hastane personelinin felan.. Asılan çok oluyor :kızgın::eek:klava: umarım daha ii bir iş bulursn bitanema.s.

hayırlısı olsun sekerim.Allah daha rahat bir iş cıkarsın insallah karsına .sevgilinde sevinecek olmadıgını duyuncakaydirigubbakcemile3 doktorla yemege cıkarsın diye derdi vardı cocugunkaydirigubbakcemile3

evettttttt sevıncekkk
yahu duzgun baska ıs seccemm daha secıcı olcamm ıslere gırıp cıkmaktan hoslanmıom artıkk, mumessılık zor hemmm o da sevıncekkk kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı tatlım.. ben 1 yıl kadar yaptım bu işi ama inanılmaz yorucu.. birde onca dr n kahrını çekiyorsn.. Hastane personelinin felan.. Asılan çok oluyor :kızgın::eek:klava: umarım daha ii bir iş bulursn bitanema.s.

dımıı asılan kokan bulasannn, bıde doktoru oraya gotur evıne bırak işine goturr bı yıgın ıs ıstıyolarr satıs yapcan kota tutcakk onun baskısı ayrıı yollardasın araba tepesındee, hastane personelıne habıre yedırme gıydırme operasyonlarııı kötükedihüso cekılcekk derttt dııll yaw
saoll bebegımmmm umayımm buluyummm kendıme goree bıiişşş kaydirigubbakcemile5

kıslar sevgililerinz biliyomu kk ya takıldıgınızı

ben kadın sıtesı dedım ama adını vermedım
cunkum gelır her kelımeye bakar
sonra bu ne bu ne bu ne bu ne dırek bogazlar atar benı wala
baksana bın tane yazım var sımdıden ohooo yakalnmayayım yakar benı
kaydirigubbakcemile

iyi demiş kaydirigubbakcemile3
ben sölemedm çünkü sölesem kızar o kadar saat nettemi duruyosun diekafamçokkarıştı

X