kızlar bu sitede okudum gecen gün bi kız sevgilisi askere gidecek diye cocuktan ayrılmıs.simdide cok pişman.neymis alısmıs sevgilisini etrafnda görmeye,kavga edince kapısında beklemesine simdide kendini yalnız hissediyormus.bi sinirlendim.önce cok sert seyler yazdım ama ne sertÇok üzgünüm çoook sonra amannn dedim bu tiplerle muhattap bile olunmaz bosver pınar dedim kendimeyasakkelime kıza hiç üzülmedim onunda üzülmeye hakkı yok.cocuga üzüldüm yazık psikolojisi altüst olmustur.oyun hamuru gibi cocugu kullanmıs ayrılmıs askere gidecek diye ya deli oldumÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
bilmiyorumki ben konunun devamını okumadım.ilk yazısını okudum orada ailem karsı cıkıyor dememisti.benim ailem karsı cıksa (allah korusun) ben yinede ayrılmam.ailemi ne yapar ne eder ikna ederim.ask kolay bulunmazki
kücükken bi kaza gecirmis göz sinirleri ölmüş canım.ameliyat olacak askerden gelince insallah.%80 uzagı görmüyor bi gözü.bakalım erken teskere umudumuz dogdu bugun.persembe günü askeri hastaneye gidecek.ist gataya yollarlarsa %70 erken teskere alırmıs.bakarsın seninkide erken teskere alır cifte dügün yaparızkaydirigubbakcemile3 hihoyyyt
bilmiyorumki ben konunun devamını okumadım.ilk yazısını okudum orada ailem karsı cıkıyor dememisti.benim ailem karsı cıksa (ALLAH KORUSUN) ben yinede ayrılmam.ailemi ne yapar ne eder ikna ederim.ask kolay bulunmazki
bnii öpmeee gülçinn aşkım burda
lazım diilsin=)
patissssssss ne yaptn şekerim iş görüşmesine gidecektin
İsa Elbet Geri Gidecek Emmeeee Ozaman Gülçinnnn Öp Öp Dersiiinnnnklava:
YOKKK ARADIM TATLIMM GELEMIYCEM BASKA BEKLEDIGIM ISTEN ARADILAR DEDIMM
CUNKUU TIBI MUMESILL OLAMICAGIMA KARAR VERDIMMM BU SICAKTAA ORALARA DA AGIDEMICEMM ARABA TEPESINDEEE İŞ DE YAPAMICAJMMM -tatlicadiarzu- :1ninca:
hayırlısı olsun sekerim.Allah daha rahat bir iş cıkarsın insallah karsına .sevgilinde sevinecek olmadıgını duyuncakaydirigubbakcemile3 doktorla yemege cıkarsın diye derdi vardı cocugunkaydirigubbakcemile3
heheh daha 1 haftamız daha var kuzuuuuuuuukaydirigubbakcemile3
Hayırlısı tatlım.. ben 1 yıl kadar yaptım bu işi ama inanılmaz yorucu.. birde onca dr n kahrını çekiyorsn.. Hastane personelinin felan.. Asılan çok oluyorklava: umarım daha ii bir iş bulursn bitanema.s.
kıslar sevgililerinz biliyomu kk ya takıldıgınızı