Sevdiğini özleyenler buyurun

yüksek lisans mı ? peki .. kaç yıllık üni..

canım ünv.mezunları kısa dönem yapıyor çogunlukla.. Benimkide kısa dönem..Hemen geçer diyorlar ama birde gel bekleyene sorsenağlamaşafak:140 bu saat itibariylekaydirigubbakcemile2

benimkisi inattan nefret ediyor.genelde oglaklar inatcı olur ama o hiç sevmez inadı.bende biraz var inat askım bana istedigini yap ama asla inat yapma der hep.oglak erkegi cok baglı olur evine esine.

Evet oglak erkegi evine bagli olurmus.
Görcez bakalimyerimseniben.
Bendede hic inat yok, o cok inatci.
Ama her konuda degil, bazi konularda.
Hakimiyet onun elinde olmali birde.
Evimin diregi diyor ama reisi oymus:))

kura degil canım sınava giriyorlar.sınavı iyi yaparsa 15 ay yapıyor.sen sevgiline söyle hiç yapmasın soruları hep bos bıraksın.o zaman secilmez kısa dönem yapar.tabi 4yıllık unv.mezunuysa olur bunlar

Birde sinavimi var bunun?
Allah'im kafayi yicemkafamçokkarıştı
Demin sinir etti beni.
Neymis, sehit mertebesine erismek istermis.Herkese nasip olmazmis.
Durgunlastigimi görünce gülmeye basladi. Merak etme aslanlar gibi askerligimi yapip gelcem dedi.
Birde gülüyor beni kafasina takarmis amanda aman diyerek uyuz:mymeka:

Ay kizlar insallah hayirlisiyla yapar gelir.
Aslinda önemli olan sag saglim askerligini yapip gelmesi.
Simdiden düsünür oldum.

Ay kizlar insallah hayirlisiyla yapar gelir.
Aslinda önemli olan sag saglim askerligini yapip gelmesi.
Simdiden düsünür oldum.

Ama senin ki 5 aylık yapıcak .. zaten 2 yıllıklarla 4 yıllıklar kavga içinde.. sırf kısa dönem için.. daha gitmedi senin ki yani nezaman gidicek

Ama senin ki 5 aylık yapıcak .. zaten 2 yıllıklarla 4 yıllıklar kavga içinde.. sırf kısa dönem için.. daha gitmedi senin ki yani nezaman gidicek

Ilk tanistigimiz dönemde bu konu acilmisti.
Arkadastik ozamanlar.
Dedi böyle böyle benim askerlik 5 ay.
Dedim haksizlik degil mi o, herkes ana yavrusu.
Cok hosuna gitmisti bu düsüncem. Haklisin dedi.
Ama isler degisince tabi bende 5 ay askerlige sicak bakar oldum.
Gönül isterki herkese esitlik olsun, herkes 5 ay yapsin askerligini.

canım ya hepsi aynı erkeklerin.benimkide askere gitmeden insallah sehit olurum herkese nasip olmaz diyordu bende üzülüp aglıyordum.askere gidince simdi bitsede bi gelsem diyorkaydirigubbakcemile3

Dertleri bizi öldürmek herhalde:mymeka:
Insallah hayirlisiyla kavusursunuz canim.
Nerde yapiyor askerligini ve ne kadar¨süresi kaldi?

kaydirigubbakcemile3 ee haliyle ayakları şiş anam herhalde koşamaz performansları düşersırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Onun ayakları ecemiliğinde şişti şimdi yazıcı oldu.. sürekli oturuyor. ondan dolayı şiş olan yeri malüm. ama bunu şikayet etmiyor .. bende şikayet etmiyorum saten :lepi:

İyi bakalım canım. Hayırlısı olsun. demekki yakın da sende bizdensin..

baksana ben 184 gün ondan uzaktayım.. 184 içinde geldiği izin ve benim onu ziyaret edişim, yani onu gördüğüm toplam saat ( 23 ) olsun.. sabretmeliyim.. şimdi şafak 276 oldu. yani daha 276 gün onu bekleyeceğim..

Onun ayakları ecemiliğinde şişti şimdi yazıcı oldu.. sürekli oturuyor. ondan dolayı şiş olan yeri malüm. ama bunu şikayet etmiyor .. bende şikayet etmiyorum saten :lepi:

Kız sen çok alemsin vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey

amin canım Allah hepimizi kavustursun insallah.
tekirdagda yapıyor askerligini.bizimkisi uzun dönem.daha 11 ay var askerligin bitmesine.gelde icme dertlendim işte gel teskere gel teskere bitsin bu hasrettt:Saruboceq:

Canim Tekirdag iyi yer. Terör yok sonucta.
Bende az önce onu dedim.
Insallah Ege veya Trakyada yaparsin askerligini dedim. Onada güldü:mymeka:
Neymis daglarda terörist kovalamak istermis.laelaelaelaelae
Sayili gün cabuk gecer canim. Biraz sabretmek gerekiyor.
Peki askerdeyken ilgisinde bir degisiklik oldumu?

Insallah carcabucak gecer canim.
Seninki nerde yapiyor askerligini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…