Sevdiğini özleyenler buyurun

ahh kuzularım üzülmeyiniz ya.. bu da gelir bu da geçer alışmalıyız dayanmalıyız.. İbo amcam öyle demiş:içelim:neysee şekerlerr ben uyumaya geçiyorm..sormayın daha çok işim var 1-önce uyumaya çalışacm
2-aşkımı düşünecem
3-daha onu rüyamda görücem
4-öğlen uyanırım ben artıknaniknanik
hadii size ii geceler tatlişler.. Rüyanıza gelsin bitaneleriniz inşallah.. öptüm sizi kocamana.s.

Insallah carcabucak gecer canim.
Seninki nerde yapiyor askerligini?

Gaziantep_ merkez... askerde sistemler çok diktatörce .. adam olsunlar diye bazı şeyleri yaparken insanda psikoloji bırakmıyorlar.. Ama neyapacaksın sistem bu.. Mantıksız otoreter bir kural yüzünden herkes mantıksız olmuş orada..

kendisi diyor bana _ yar ana baba düşüncek hal bırakmadılar biz de, yeri geldin mi anama küfür ediyorlar yeri geldin mi babama...

ahh kuzularım üzülmeyiniz ya.. bu da gelir bu da geçer alışmalıyız dayanmalıyız.. İbo amcam öyle demiş:içelim:neysee şekerlerr ben uyumaya geçiyorm..sormayın daha çok işim var 1-önce uyumaya çalışacm
2-aşkımı düşünecem
3-daha onu rüyamda görücem
4-öğlen uyanırım ben artıknaniknanik
hadii size ii geceler tatlişler.. Rüyanıza gelsin bitaneleriniz inşallah.. öptüm sizi kocamana.s.

İyi geceler canım ... iyi rüyalar

yok canım hiç degişiklik olmadı.aksine askere gitmeden önce bazen her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız oluyordu askere gidince hiç üzmemeye basladı.seni üzdügüm günlere yanıyorum simdi dedi askere gidince.askerlik cidden degistiriyor.daha cok olgunlastı.ilişkimiz daha cok saglamlastı.insallah böyle devam eder:Saruboceq:

Insallah canim, Rabbim agzinizin tadini bozmasin:Saruboceq:
Hayirlisiyla kavusursun sevdigine merak etme.
Yeride iyiÿmis cok sükür. Tabiki zorlugu vardir ama en azindan dogudakiler gibi degildir.
Simdiden hayirli teskereler canim.

Gaziantep_ merkez... askerde sistemler çok diktatörce .. adam olsunlar diye bazı şeyleri yaparken insanda psikoloji bırakmıyorlar.. Ama neyapacaksın sistem bu.. Mantıksız otoreter bir kural yüzünden herkes mantıksız olmuş orada..

kendisi diyor bana _ yar ana baba düşüncek hal bırakmadılar biz de, yeri geldin mi anama küfür ediyorlar yeri geldin mi babama...

Asker ocagi iste.
Aslinda askerlerimizin morale, destege, motivasyona ihtiyaclari var.
Ama düsünen kim.
Rabbim onlara dert vermesin, hic bir düsmanin kursununa hedef saglamasin.
Sende hayirlisiyla kavusursun insallah canim

Asker ocagi iste.
Aslinda askerlerimizin morale, destege, motivasyona ihtiyaclari var.
Ama düsünen kim.
Rabbim onlara dert vermesin, hic bir düsmanin kursununa hedef saglamasin.
Sende hayirlisiyla kavusursun insallah canim

Devletin kendisi desdek olmayınca, devletn kendisi askerinin anasına babasına küfür ettikçe onlar daha çok dert yanıcak!... Giderken uğurladılar ama şimdi düşünceleri çok değişdi. Dediğime geldi.. ama hayırlısı senin dediğin gibi... seninkide hayırlı bir yere gelsin hayırlısıyla dönsün.. biz sevdiklerimizin hep yanındayız zaten

Son düzenleme:
Bence bu forumun en duygu yüklü bölümü burasi.
Allah sizdende razi olsun kizlar, cümlemizden insallah.
Bir bayan olarak, esleri veya sevgilileri askerde olanlari dört gözle bekleyenleri kutluyorum gercekten, her babayigidin harci degildir bu.
Rabbim banada sabirla beklemeyi nasip etsin.
Insallah hepimiz sevdiklerimize kavusuruz.
Sizinde iyi dilekleriniz icin tesekkür ediyorum canlarim.

Son düzenleme:
kızlar canlarım benim gözler sası oldu uyu pınar diyorlar:1shok: ben uyuyum sekerler.cok memnun oldum sizleri tanıdıgımayerimseniben Allah hepimizi sevdigine kavustursun uyumadan sizler içinde dua edecegim.öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar canlarımŞeniz

Bende cikayim canim.
Her gece oldugu gibi, bu gecede bütün askerlerimiz icin dua edecegim bende. Allah razi olsun sendende.
Sabir her kapinin anahtaridir.
Allah rahatlik versin kizlar, cok öpüyoruma.s.

Bence bu forumun en duygu yüklü bölümü burasi.
Allah sizdende razi olsun kizlar, cümlemizden insallah.
Bir bayan olarak, esleri veya sevgilileri askerde olanlari göz dörtle bekleyenleri kutluyorum gercekten, her babayigidin harci degildir bu.
Rabbim banada sabirla beklemeyi nasip etsin.
Insallah hepimiz sevdiklerimize kavusuruz.
Sizinde iyi dilekleriniz icin tesekkür ediyorum canlarim.

=)=)=) Teşekkür =)=)=)
Kızlar bende yatıyorum. Uykum berbat.. Hadi herkese iyi geceler.. Hayırlı sabahlar ardından.. Hoşçakalın..

kızlar canlarım benim gözler sası oldu uyu pınar diyorlar:1shok: ben uyuyum sekerler.cok memnun oldum sizleri tanıdıgımayerimseniben Allah hepimizi sevdigine kavustursun uyumadan sizler içinde dua edecegim.öpüyorum hepinizi iyi geceler tatlı rüyalar canlarımŞeniz

Saol canım . Sanada mirmirmirmir

kızlar konusmalarınızı okudum ne guzel seyler demıssınız
bırısının anababa küfredılıyomus yanlız cok agır seyler yasıyorlar sanırım.

cok kötu tabı, kötuymus neyse ezıyet cektıkce daha mı baglanıyorlarmıs e tabı baglanılır
ben de gecen evel ay kötu ıslerde calısıyodum calıstıkca sevdıgınızı dusunuyosunuz halıyle
ne kötu wala, hayat işte mutlulugun tadını bılmek eldekının kıymteını bılmek ıcın sankı yapılmıs seyler bunlar kurulmus duzenekler, en duygusal forumu hakıkaten burasıdır busıtenın... oyss dertlendım..

oooooooooooo gece muhabbet yine baya koyuymuşşşşşş yaaaaaaaa
kızlar ben kardeşime söz verdim film izlicem dedim ya daha kkyı kapatmadan elektrikler gitti ya kız beni kaç saat bekledi izlicez diye ama malesef izleyemedikk:roflol::roflol:

bu arada patiskaaaaa şafak kaççç kızzzzzzzzzzlülülülülülü

oooooooooooo gece muhabbet yine baya koyuymuşşşşşş yaaaaaaaa
kızlar ben kardeşime söz verdim film izlicem dedim ya daha kkyı kapatmadan elektrikler gitti ya kız beni kaç saat bekledi izlicez diye ama malesef izleyemedikk:roflol::roflol:

bu arada patiskaaaaa şafak kaççç kızzzzzzzzzzlülülülülülü

film izletmedın mı kıza
ee burdan kalkmassan öle olur
safak 143 galba dımı

hehe
senın bu alttakı öpüşen cıftlere bayıldım ya son 20sanıyedır onları ızlıyorum
muck muck öpusuyolar ahh bız de böle durup öpusurduk yolda gece böle :eek:
muck muck ooyyyff naniknanik hihoyyyt

film izletmedın mı kıza
ee burdan kalkmassan öle olur
safak 143 galba dımı

hehe
senın bu alttakı öpüşen cıftlere bayıldım ya son 20sanıyedır onları ızlıyorum
muck muck öpusuyolar ahh bız de böle durup öpusurduk yolda gece böle :eek:
muck muck ooyyyff naniknanik hihoyyyt

aferinnn kıssssssss şafak 143

canım bende bayılıyom onlara yaaaaaaa bi gelsin benim aşkım ah bi gelsinnnyerimsenibenyerimseniben

yaa bıde onlr bıze de benzıyooo ben de ondan yapcam galba benım alttakı bebeklerden daha cok mu benzıyo ne ben sarısınım benım adam kumral gıbı- su an zencı de onu saymıyorum- yuzu de böle genıs bu bebek gıbı ayy cok tatlı yaa benım de yuvarlak yuzum

X