Sevdiğini özleyenler buyurun

kıskanmıs iste canım ne güzel.benimkide arama askeriyeyi dedi bende neden dedim uzatma pınar iste arama bi kerede inat yapma tamam askım de dedikaydirigubbakcemile3

ayy bir benim ki değil dememkki bu erkeklerin hep aynı ne yani bu seven erkek modelimisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Neyse hatrınıza bende bir sigara yakayımbenim tek dostum içkim:içelim:ve sigaramhehehe birde :enbuyukkk:

Bende bende aynen öle severim :içelim:
İçim daraldı kaydirigubbakcemile

:içelim:şerefe kızlar uzakta ki sevgililerimize.. ayakları şişen ha bir de kokan bir yataktan düşen bebişlerimizesırnaşık şey

eyii şerefe benim turşu suratlı danama , kara böcüğüme .... kaydirigubbakcemile gel kafasına çakıom ben ohhhh

sırnaşık şeysırnaşık şey şimdi onlarda içiyorlardr dimiii kızlar rüyalarındasırnaşık şey bende küçük emrah bakışlıma içeyim bari birde o da bana küçük ceylan derdiklava:

Lan pastaaaaaa nerdesin şöper garııı, gel içki içioz burda... gelirken peynir mi ne felan al... Sen rakı içersin , yanına ii gelir... şişen ayaklara ve ve düşen heriflerimize içiyoruz :içelim: gelirken uzun maltepe al cigaram bitti

Yallah şöferr yallah na nınay nayyy yallah şöfer yallah na nı nayyy nayy :içelim:

ahh ulen ahhh

sırnaşık şeysırnaşık şey şimdi onlarda içiyorlardr dimiii kızlar rüyalarındasırnaşık şey bende küçük emrah bakışlıma içeyim bari birde o da bana küçük ceylan derdiklava:

O sizn aşkınız da filmledeki gbiymiş maşallah , emrah ceylan :roflol: araya emrahın anasıyla amcasıda girerse :roflol: nan ne delüsün haaa :roflol:

aldım aldım hihoyyyt
gece yemegı olmadan olur mu rakımız hazırmışş
mezelerı de ben getırrdımm, kendı elcazgımlan yapıverdım gari cokacimcoook
herıflerımıze mı ıcıyoruz
ee o zamannn şerefeee

Yallah şöferr yallah na nınay nayyy yallah şöfer yallah na nı nayyy nayy :içelim:

heheh aynen öyle valla araya birde küçük emrahımn kıskançlıkları giriyor.. Kimse bakmasın nannnnnnnn, böyle giyinmycn,bir yere gitmicen..Kızlar varya bu benimkyle biz ayrılmştık gitmeden önce Onu arayıp ben buldum güya bana kızgın ama ilk sordugu şey neler yapıyorsn psikoptım benim.. :roflol::roflol:

benımkıne de sen gıttt ben tıbbı mumesııl olcm dedımmm, hımm doktorlarla yemege cıkcan hee keserım senı dedıı, peeeh ayrıldık bızz cicimm ıstedıgımı yaparımmm
dedım, yarın da görusmeye gıdıyom , ooof harbı ısteksızım yanii... :1ninca:

Aman piskopat gacı seni mirmirmirmir Sende bendensin jilet nuaran kaç kaydirigubbakcemile3

bari ben bir türkü patlatayım kızlar.. o şimdi asker canı neler ister.. uykuda mevlam beni ona göster.... Offf anam off şerefe:içelim:

kaydirigubbakcemile3 mumessıler doktora satıs yaptıgı ıcın musterısı oluyr ya halıyle yemege de cıkılıyor..
o da ondan korkuyordu olucamm ama sonunda cattlasınn bakalım gelınce ne cınayetler işliyycekk hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…