- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
aldım aldım
gece yemegı olmadan olur mu rakımız hazırmışş
mezelerı de ben getırrdımm, kendı elcazgımlan yapıverdım gari cokacimcoook
herıflerımıze mı ıcıyoruz
ee o zamannn şerefeee
Yallah şöferr yallah na nınay nayyy yallah şöfer yallah na nı nayyy nayy QUOTE]
Heeeeee benim canımmmm kankam beahhhh :içelim: Hadi bakalım biz bize çakalım :roflol: heyyy heyyyyy beee,, Heriflerimize içiyoruz Şimdi bize :içelim: bekleyenler için .... Şarkıyıda değiştirm mirmirmirmir ver bakalım uzun maltepe miohhh...
Damdan dama atlayan nine
donu inmiş birden bire
ben o yare gitm ededim
o yine gitmiş düğüne
vay nene nene
neyaptın sen gene
ben o yardan kalmıştım
sen gittin düğüne
lılılılılılılılı aheyyyyy aheyyyy aheyyyyy
lan şarkıyı değiştir...
ben askere gidecemmm
ben askere gidicemmm
askere gelip nedecennnn
askere gelip nedecennnn
gelip patates soyacam
gelip patates soyacamm
leyley lili ley ley ley lililey
ahye aheyyyy tititititititi :teytey:
sıkıldım nan
:1shok: ben çalışamıyorm bile.. Gerçi artık bende istmiyorum.. ama bu benim ki varya iş buldm tuttum istnbullarda 3 gün eğitime gittim..kii bni kendi yolculadı ..bir geldim işe giricm kavga kıyamet.. Neymiş efendim erkeklere cilt bakım ürünlermi satacakmşm..yokmuş öyle şey.. Ben ne dicem ha diyor ailem arkadaşlarıma kız arkadaşım erkerlere cilt bakım ürünlerimi satıyor dicem dedi..Ve ben eğitime gidip işe başlamdn istifa etmek zorunda kaldımkaydirigubbakcemile.. şimdi geldikten sonra yanında çalışıcm...
Heeeeee benim canımmmm kankam beahhhh :içelim: Hadi bakalım biz bize çakalım :roflol: heyyy heyyyyy beee,, Heriflerimize içiyoruz Şimdi bize :içelim: bekleyenler için .... Şarkıyıda değiştirm ver bakalım uzun maltepe mi .
Damdan dama atlayan nine
donu inmiş birden bire
ben o yare gitm ededim
o yine gitmiş düğüne
vay nene nene
neyaptın sen gene
ahye aheyyyy :teytey:
[/B]
:1shok: ben çalışamıyorm bile.. Gerçi artık bende istmiyorum.. ama bu benim ki varya iş buldm tuttum istnbullarda 3 gün eğitime gittim..kii bni kendi yolculadı ..bir geldim işe giricm kavga kıyamet.. Neymiş efendim erkeklere cilt bakım ürünlermi satacakmşm..yokmuş öyle şey.. Ben ne dicem ha diyor ailem arkadaşlarıma kız arkadaşım erkerlere cilt bakım ürünlerimi satıyor dicem dedi..Ve ben eğitime gidip işe başlamdn istifa etmek zorunda kaldımkaydirigubbakcemile.. şimdi geldikten sonra yanında çalışıcm...
breakforlovecim eğer bunu yaptıgını öğreneyim onu paramparça edrimklava:Çok üzgünüm çoook
Ben kıskanç erkekten daha çok korkarım. bazıları hakketten kendi etiketini kendi belirliyor, korkarım derken ondan değil, bir çakarım o başka süprizzzzz ama sinsiler.. bana fazla karışmıyacak, kıskansın ama mantığın da .. hayatıma müdahale edicek kadar değil, bu benimkide öleydi.. yok uzun giy yok şöle yap böle.. ee dedim fazla konuşma artık.. konuştum ciddi ciddi. şimdi düzeldi..
Öpütm kanka mucuk gamyoncuiremsu
kızlar ben yatıom yrn gorusmem var ne yaptım ben böle
wala bnmkının ıstegı olcak galba bu gıdsle alamıcam işi
gorusuk bayanlar
ıyıgeceler ıyı beklemeler...
kaydirigubbakcemile2
uyurken bekleyek artıkç 2,15 olmuss
bashh bashh
:1hug:
Benimkide oglak, bende basak. Uyum kombinasyonu süper, ah bide inatciligi olmasa:))
Cabuk sinirlenir, cabuk yatisir. Yapilani unutmaz, ama özür dilendiginde hemen affeder.
Kiskanc degildir. Kiyafetede karismaz ama begenmedigi zaman caktirmadan bir laf sokar:))
Cok tatlim o benim cok.