Sevdiğini özleyenler buyurun

:1shok: ben çalışamıyorm bile.. Gerçi artık bende istmiyorum.. ama bu benim ki varya iş buldm tuttum istnbullarda 3 gün eğitime gittim..kii bni kendi yolculadı ..bir geldim işe giricm kavga kıyamet.. Neymiş efendim erkeklere cilt bakım ürünlermi satacakmşm..yokmuş öyle şey.. Ben ne dicem ha diyor ailem arkadaşlarıma kız arkadaşım erkerlere cilt bakım ürünlerimi satıyor dicem dedi..Ve ben eğitime gidip işe başlamdn istifa etmek zorunda kaldımkaydirigubbakcemile.. şimdi geldikten sonra yanında çalışıcm...

Ya varya bişey dicem kıskanç erkek birşeyi mana edip ksıaknıyorsa ilk kendi yapıordur o hatayı yerimseniben Bir insan kendi hataları kadar tecrübeli olupta başka birşey oldun mu mana bulur hemen hayal eder neolcağını bu işler böledir ...

bir erkek mesala beni altadıon mu sen yoksa haaa deyip kıskandığın da ben alarım ki o yapıo bunu

Hahaaaa vur patlasın call oynasınn be balımmm :teytey: ooh yanndannn :içelim:

getır hhalayy da çekelimmmm :teytey: :sm_cool:

ooh ooh yandaaann :içelim: :teytey:

Valla patiscim o dedigin iş hiçte kolay deil söyliimm ben sana ..Çok yorucu.. çok sterslii tatlım..

yaa işin ne oldugunu ogrenınce öle yapmıstırrr cok havalı ıs degıll demıstırr kaydirigubbakcemile öle bunnar cnmmm yaa, kıskancındann catlıolarrr, baskası yapsa gelsee oo akıllı kız dıyolarr bız yapıncaa nıe yaptıkk oluyozzz...
-tatlicadiarzu-

breakforlovecim eğer bunu yaptıgını öğreneyim onu paramparça edrimklava:Çok üzgünüm çoook

kızlar ben yatıom yrn gorusmem var ne yaptım ben böle
wala bnmkının ıstegı olcak galba bu gıdsle alamıcam işi
gorusuk bayanlar

ıyıgeceler ıyı beklemeler...
kaydirigubbakcemile2
uyurken bekleyek artıkç 2,15 olmuss
bashh bashh

:1hug:

breakforlovecim eğer bunu yaptıgını öğreneyim onu paramparça edrimklava:Çok üzgünüm çoook

Ben kıskanç erkekten daha çok korkarım. bazıları hakketten kendi etiketini kendi belirliyor, korkarım derken ondan değil, bir çakarım o başka süprizzzzz ama sinsiler.. bana fazla karışmıyacak, kıskansın ama mantığın da .. hayatıma müdahale edicek kadar değil, bu benimkide öleydi.. yok uzun giy yok şöle yap böle.. ee dedim fazla konuşma artık.. konuştum ciddi ciddi. şimdi düzeldi..

benım hıc kıskanc sevgılım olmamıstı, bu guzel kısıtlııo sevıo bagrıo fln maço böle zaten dogulu ayım benımm oowww
kızlar ıyıgecelerrr görusk

Öpütm kanka mucuk gamyoncuiremsu

Benimkide oglak, bende basak. Uyum kombinasyonu süper, ah bide inatciligi olmasa:))
Cabuk sinirlenir, cabuk yatisir. Yapilani unutmaz, ama özür dilendiginde hemen affeder.
Kiskanc degildir. Kiyafetede karismaz ama begenmedigi zaman caktirmadan bir laf sokar:))
Cok tatlim o benim cok.

valla bende önce çakmayı çok istedim ama.. Benim ki bir çaktı:mymeka: Aslında çogu zamanda hoşuma gidiyor böyle kıskanması beni... Böyle koruması.. gitmeden demiştiki çok istiyorsan çalış ama sakın ve sakın seni ezmeye çalışırlarsa bir dk bile durmayacksn bana demezmi.. e şimdi kızayımmı seveyimmi ben bunu:bbo: seveyim seveyimm oyy kuzum o benim kuzumŞeniz

En güzeli vallahi
..................................................................

Bu arada kizlar birsey sormak istiyorum.
Az önce konustukta seneye üvn bitiyor, askere gidecek.
Ünv mezunlari icin kisa dönemmis sanirim.Ben yurtdisinda oldugum icin pek bilmiyorum.
Kuzenimde kura cekilir dedi ya 15 ay ya 5 ay.
Ama yasin 5 ay diyor.
Simdiden kafama takmaya basladim.
Hayirlisiyla bi gidip gelsede su söz isine girsek.

benimki aslan burcu .... aslan gibi öküz -tatlicadiarzu- ben teraziym arada bir o öküzü tartıyorum tabi sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…