- 21 Eylül 2007
- 1.400
- 3
elinden cagra düsmüyor kederli ablam
Ya sorma dertli olduğum gibi sgaram da benim dert ortağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elinden cagra düsmüyor kederli ablam
kıskanmıs iste canım ne güzel.benimkide arama askeriyeyi dedi bende neden dedim uzatma pınar iste arama bi kerede inat yapma tamam askım de dedikaydirigubbakcemile3
ayy bir benim ki değil dememkki bu erkeklerin hep aynı ne yani bu seven erkek modelimisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Neyse hatrınıza bende bir sigara yakayımbenim tek dostum içkim:içelim:ve sigaramhehehe birde :enbuyukkk:
Vallahi bana hiç arama demedi-tatlicadiarzu- aramazssam üzülür beeşakkıdı
Senin ki normalmiş tatlım mutlu ol sen ara o da mutlu olsun.. :lepi:
:içelim:şerefe kızlar uzakta ki sevgililerimize.. ayakları şişen ha bir de kokan bir yataktan düşen bebişlerimizesırnaşık şey
eyii şerefe benim turşu suratlı danama , kara böcüğüme .... kaydirigubbakcemile gel kafasına çakıom ben ohhhh
benimkide tombisim diyordu gerci 8.5 kilo verdim artık diyemezklava:
sırnaşık şeysırnaşık şey şimdi onlarda içiyorlardr dimiii kızlar rüyalarındasırnaşık şey bende küçük emrah bakışlıma içeyim bari birde o da bana küçük ceylan derdiklava:
Lan pastaaaaaa nerdesin şöper garııı, gel içki içioz burda... gelirken peynir mi ne felan al... Sen rakı içersin , yanına ii gelir... şişen ayaklara ve ve düşen heriflerimize içiyoruz :içelim: gelirken uzun maltepe al cigaram bitti
Yallah şöferr yallah na nınay nayyy yallah şöfer yallah na nı nayyy nayy :içelim:
ahh ulen ahhh
heheh aynen öyle valla araya birde küçük emrahımn kıskançlıkları giriyor.. Kimse bakmasın nannnnnnnn, böyle giyinmycn,bir yere gitmicen..Kızlar varya bu benimkyle biz ayrılmştık gitmeden önce Onu arayıp ben buldum güya bana kızgın ama ilk sordugu şey neler yapıyorsn psikoptım benim.. :roflol::roflol:
emrahın amcası girmesin yahu araya.o genelde nuri alco olurdu.nuri alconun oldugu yerdede masallah gazozlar haplar kaydirigubbakcemile3
heheh aynen öyle valla araya birde küçük emrahımn kıskançlıkları giriyor.. Kimse bakmasın nannnnnnnn, böyle giyinmycn,bir yere gitmicen..Kızlar varya bu benimkyle biz ayrılmştık gitmeden önce Onu arayıp ben buldum güya bana kızgın ama ilk sordugu şey neler yapıyorsn psikoptım benim.. :roflol::roflol:
alemler yahu.ise gircem diyorsun doktorla yemege cıkcaksın diokaydirigubbakcemile3
bende hastaneye halkla ilişkiler bölümüne basvurcam dedim gecen gün oldu beni ilk hastan olarak listeye ekle o zaman simdiden dedikaydirigubbakcemile3