Sevdiğini özleyenler buyurun

Ahh kızlar ahh.. aşkıcımn ayakları şişmiş koşmaktan.. Kıyamam ben onasenağlama, yatagıda küçücükmüş.. Birde benim ki yataktan düşüverirmş:jeyyar::jeyyar:

merak etme canım gün gelcek senınkı temelli yanında olacak ama benimki hala askeeyyyy kalcak.ozamanda ben senın adına sevıncemm canımcımmmŞeniz

canımm benimmmm yaaa ama sen 2 haftada bir yine görüşücen sefgilinleeeeeeeyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

neyse kızlarrrr ben çıkıom kardeşime söz verdim film izlicez onunla hepinizi öpüommmmŞenizŞeniz
iyi gecelerrrr askerlerinizi görürsünüz inşlallh rüyalarınızdaaaa:dance:sositosositosositososito

benimkide düsmüstü yataktan.bu erkekler cok dayanıklı valla.ben olsam her yanım kırılırdıkaydirigubbakcemile3 sevgiline söyle canım ayaklarına vazelin sürsün.anneanne kremi diye gülüyor benim askım ama sonunda onada sürdürmeye basardım.cok ise yarıyor ama

Canımbenim teşekkürler.. Söyleymde sürsün.. bugün revire çıkacaktı.. Ne yaptı acaba.. Çok nazlıdır şekerim benim ki alışamadı sanırm hala..:emir_bebek:

neyse kızlarrrr ben çıkıom kardeşime söz verdim film izlicez onunla hepinizi öpüommmmŞenizŞeniz
iyi gecelerrrr askerlerinizi görürsünüz inşlallh rüyalarınızdaaaa:dance:sositosositosositososito

Hadiiiii grşz :nazar: iyi akşamlar geceler pardon fisfisfis Tamam görürürm :nazar:
muckkk şutarafagitti

Canımbenim teşekkürler.. Söyleymde sürsün.. bugün revire çıkacaktı.. Ne yaptı acaba.. Çok nazlıdır şekerim benim ki alışamadı sanırm hala..:emir_bebek:

Gız ne nazı ne nazı, hala naz yaa şakkıdı bırak biraz nazlıktan çıksınlar :nazar: anlasınlar anya ile konyanın arasındaki 8 farkı kaydirigubbakcemile

işalah bebegım gamyoncuiremsu işalah görürük
öptüm ıyı geceler ıyı seyırler..

hehehehhehh:roflol: orada herkesin ayakları kokuyormş zaten cnm:roflol::roflol:naniknanik

Bırak koksun, ben annamam öle nazdan nasrettinden.. adam olsun öle gelsin zoruluğu çeksin... sonra gelince aynı dertten yancam :1closedeyes: Vazelin o geldiğin de alırım , olmadı ayaklarını keçiye yalatırım kaydirigubbakcemile3

Offf kızlar hele bı gelsın de
her gun yıkarız bızımkılerı nolcak, yıkana yıkana duzgun kokmaya baslarlar sonunda..

hehe bı de geldıgınde bunnar odun gıbı oluolarmıs
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
-höh, noldu ne var hebee
böle =) duzelırleer gelsınler de

Gız ne nazı ne nazı, hala naz yaa şakkıdı bırak biraz nazlıktan çıksınlar :nazar: anlasınlar anya ile konyanın arasındaki 8 farkı kaydirigubbakcemile

hahahahhaha:roflol: valla ben ve aşkım nazla bozduk kafayı.. kızımız olursada naz koyacagzsırnaşık şeysırnaşık şey.. Bir nazlanıyor bana sormayın Ayaklarım şişti diye:teselli:

askerlik erkegi olgunlastırır derler cidden öyle mi acaba?bence sabır nedir onu ögreniyorlar..ama cok agır seyler yasıyorlar yaa.askım yoruldum degince içim cızzzzzz ediosenağlama

oyy kıyamam:teselli: bir kaç gün sonra ustalıga geçicekler o zaman rahat edicekler bitanem üzülme:teselli:

her gun yıkarız bızımkılerı nolcak, yıkana yıkana duzgun kokmaya baslarlar sonunda..

-höh, noldu ne var hebee

Ayy korktum şimdi :1shok: benim ki zaten sinirli asabinn tekii inşallah oarada sinirlerini alırlarsırnaşık şey

hahahahhaha:roflol: valla ben ve aşkım nazla bozduk kafayı.. kızımız olursada naz koyacagzsırnaşık şeysırnaşık şey.. Bir nazlanıyor bana sormayın Ayaklarım şişti diye:teselli:

He banada öle diyordu benim kii,,, şakkıdı

Vallahi kızdırma beni ayaklarına sıkar sonra onları baştan şişirim dedim :nazar:
Oram şişti buram şişti :1closedeyes: Şimdi bişi dicem de neyse kaydirigubbakcemile3

-höh, noldu ne var hebee

Ne yıkıycam lennnn :nazar: şöperi mi var önün de :nazar: Be nbir gece kılık değiştirip komutanı gibi olucağım :jeyyar: ardından evde kalın sesle '' Asker gell lan ayaklarımı yıka '' diyeceğim '' kaydirigubbakcemile3 da '' emredersiniz efendim '' der kaydirigubbakcemile3
Bende '' emre nedeyecek se desin sen suyu hazırla bakalım '' :nazar:

He banada öle diyordu benim kii,,, şakkıdı

Vallahi kızdırma beni ayaklarına sıkar sonra onları baştan şişirim dedim :nazar:
Oram şişti buram şişti :1closedeyes: Şimdi bişi dicem de neyse kaydirigubbakcemile3

heheheheh anladım ben onu:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey

uzun dönem canım senağlama

Geçer cnm geçer.. Hem izne de gelir..Görüşürsünz Üzülme lütfen.. Benim aşkım 5 eylülden sonra ustalıga geçicek bende ankaraya gidicem:sm_cool: Gerçi benim ki çok değişken bir gel diyor bir yok gelme.. kim alacak seni.. yok nasıl dönecen:1shok: Deli mi nesırnaşık şey.. birde bir bilseniz bana ne dediyasakkelime neymiş efendim ben bir daha askeriyeyi aramayackmşm o beni ararmş kimselerle muhatap olmayacakmşşm :mymeka: Benim ki tam psikopt yakaydirigubbakcemile

X