Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak etme canım gün gelcek senınkı temelli yanında olacak ama benimki hala askeeyyyy kalcak.ozamanda ben senın adına sevıncemm canımcımmmŞeniz
benimkide düsmüstü yataktan.bu erkekler cok dayanıklı valla.ben olsam her yanım kırılırdıkaydirigubbakcemile3 sevgiline söyle canım ayaklarına vazelin sürsün.anneanne kremi diye gülüyor benim askım ama sonunda onada sürdürmeye basardım.cok ise yarıyor ama
neyse kızlarrrr ben çıkıom kardeşime söz verdim film izlicez onunla hepinizi öpüommmmŞenizŞeniz
iyi gecelerrrr askerlerinizi görürsünüz inşlallh rüyalarınızdaaaa:dance:sositosositosositososito
Benimkinin de ayakları kokmuşdur heeeeeeee :
Canımbenim teşekkürler.. Söyleymde sürsün.. bugün revire çıkacaktı.. Ne yaptı acaba.. Çok nazlıdır şekerim benim ki alışamadı sanırm hala..
neyse kızlarrrr ben çıkıom kardeşime söz verdim film izlicez onunla hepinizi öpüommmmŞenizŞeniz
iyi gecelerrrr askerlerinizi görürsünüz inşlallh rüyalarınızdaaaa:dance:sositosositosositososito
hehehehhehh:roflol: orada herkesin ayakları kokuyormş zaten cnm:roflol::roflol:naniknanik
Gız ne nazı ne nazı, hala naz yaa şakkıdı bırak biraz nazlıktan çıksınlar anlasınlar anya ile konyanın arasındaki 8 farkı kaydirigubbakcemile
askerlik erkegi olgunlastırır derler cidden öyle mi acaba?bence sabır nedir onu ögreniyorlar..ama cok agır seyler yasıyorlar yaa.askım yoruldum degince içim cızzzzzz ediosenağlama
Offf kızlar hele bı gelsın de
her gun yıkarız bızımkılerı nolcak, yıkana yıkana duzgun kokmaya baslarlar sonunda..
hehe bı de geldıgınde bunnar odun gıbı oluolarmıs
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
-höh, noldu ne var hebee
böle =) duzelırleer gelsınler de
hahahahhaha:roflol: valla ben ve aşkım nazla bozduk kafayı.. kızımız olursada naz koyacagzsırnaşık şeysırnaşık şey.. Bir nazlanıyor bana sormayın Ayaklarım şişti diye:teselli:
benim askım gecti canım ustalıga.2hafta oldu.ama üstünün üstünü var bu seferde usta askerlerden cekiyorlar.bi bulsam askımı üzenleriklava:
Offf kızlar hele bı gelsın de
her gun yıkarız bızımkılerı nolcak, yıkana yıkana duzgun kokmaya baslarlar sonunda..
hehe bı de geldıgınde bunnar odun gıbı oluolarmıs
:1ninca: :1ninca: :1ninca:
-höh, noldu ne var hebee
böle =) duzelırleer gelsınler de
He banada öle diyordu benim kii,,, şakkıdı
Vallahi kızdırma beni ayaklarına sıkar sonra onları baştan şişirim dedim
Oram şişti buram şişti :1closedeyes: Şimdi bişi dicem de neyse kaydirigubbakcemile3
uzun dönem canım senağlama